Разделихме се след 10 години...

• 8 948
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
  • Агент под прикритие
Заблуждавала или той си е живял в балончето?
Нещата са навързани. Колкото повече време заблуждаваш някой (съзнателно или не), толкова повече той живее в неведение. "Балонче" му казвай, ако искаш.... Simple Smile

# 76
Това, дето ти го наричаш неведение, аз го наричам тъпота.
Аз продължавам да се чудя защо се е изнесла толкова бързо. Честно казано, за първи път чувам. Обикновено толкова бързо е гоненето, не доброволното напускане Grinning

# 77
  • Варна
Ми не. Аз съм се изнасяла за 3 часа заедно със събирането на багажа и два курса с кола на приятел. Не са ме гонили. Сама го реших, планирах и изчаках той да тръгне за работа, за да не стават грозни сцени.
Някои жени търпят, търпят, но веднъж прелее ли чашата, става страшно и необратимо.

# 78
  • Агент под прикритие
"Някои жени търпят, търпят, но веднъж прелее ли чашата, става страшно и необратимо"... и отиват при другия. Joy

Ако няма будали, няма да има тарикати, които да се възползват от "тъпотата" им...

Аз продължавам да се чудя защо се е изнесла толкова бързо.
Другия клон вече е бил сигурен, така че е можела вече спокойно да се пусне от предния. Grinning

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 10:20 от Phoenix Wright

# 79
  • Бургас
Аз продължавам да се чудя защо се е изнесла толкова бързо. Честно казано, за първи път чувам. Обикновено толкова бързо е гоненето, не доброволното напускане Grinning
За второ съм съгласна Simple Smile

Но пък може да не се е изнесла набързо, ами след сума разговори за изневярата и и т.н По - вероятно е просто  автора да го вижда като набързо.

Това и за мъже важи:
“ Някои жени търпят, търпят, но веднъж прелее ли чашата, става страшно и необратимо"... и отиват при другия”
Хайде стига в една връзка все мъжете виновни, жените търпящи. Не сме прекрасни по дефолт.
Будали и тарикати има и от двата пола. Важното е да се намерят будала - тарикат, че двама тарикати не върви.

Обаче, будала - будала е вечен брак, с много дечица … хахаха ще се лъжат и ще си вярват докато смърта ги раздели.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 10:20 от MeMyselfI

# 80
  • Варна
"Някои жени търпят, търпят, но веднъж прелее ли чашата, става страшно и необратимо"... и отиват при другия. Joy

Ако няма будали, няма да има тарикати, които да се възползват от тъпотата им...

Тъпота аз виждам само в мъжа, който продължава да хленчи за бившата си, която от месеци се праска с някъв чичак.

Не разбирам какъв е проблемът да отидеш при друг. Каква е разликата за моя бивш дали след като скъсам с него, ще седя 2 години сама или ще започна нова връзка след 2 месеца? Щом нещата са приключили, естествено, че ще си тръгна. После къде ще ходя, си е моя работа.

# 81

След сцената, в която лирическият герой ревал и я молил да остане, явно окончателно ѝ е кипнал чайника Broken Heart Не всички обичат драматични сцени.

# 82
  • Бургас
Диди, да започнеш паралена връзка, да я криеш и да те хванат от телефона ти е лъжа и му се казва изневяра. Не си тъп когато те боли, защото са ти изневерили. Човек си!

Тъпо е да се подиграваш с на болката на един човек, търсещ съвет три седмици след като всиките му планове за бъдещето са отишли в кофата.

Всички сме много силни теоретици, докато не ни изпраска практиката в главите.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 10:29 от MeMyselfI

# 83
  • Агент под прикритие
Не разбирам какъв е проблемът да отидеш при друг. Каква е разликата за моя бивш дали след като скъсам с него, ще седя 2 години сама или ще започна нова връзка след 2 месеца? Щом нещата са приключили, естествено, че ще си тръгна. После къде ще ходя, си е моя работа.
"Проблема" е, че този другия не се е появил вчера, а го има от известно време. Тия неща не стават за ден, а за минимум няколко седмици, през които ти съзнателно заблуждаваш човека, с който си в момента. Ако това според теб е ок, гаранция, че първия, на който го направиш, няма да е и последен. Simple Smile

След като не ти харесва как се развиват отношенията с даден човек и няма консенсус за това, просто си тръгваш, а не чакаш да се появи друг, с който после удобно да си избършеш ръцете.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 10:32 от Phoenix Wright

# 84
  • София
Финикс, ако оставим моралната страна на нещата, ще ти кажа нещо за жените:

Една жена приключи ли в сърцето и душата си отношения - значи е приключила. Инерцията може да я влачи още някой месец, но тя се чувства абсолютно несъпричастна към умрелите отношения и не изпитва вина или срам.
Истината за повечето жени обаче е, че преди да сложи хикса е търсила начин и е направила всичко по силите си.

# 85
  • Агент под прикритие

Една жена приключи ли в сърцето и душата си отношения - значи е приключила. Инерцията може да я влачи още някой месец, но тя се чувства абсолютно несъпричастна към умрелите отношения и не изпитва вина или срам.
Истината за повечето жени обаче е, че преди да сложи хикса е търсила начин и е направила всичко по силите си.

Това (на теория) може и да е така, но когато момента да си тръгне на теория и на практика НЕ съвпадат, значи НЕ е приключила, не и напълно. Нито на теория, нито на практика. Simple Smile
Когато имаш разминаване между приказките и действията, гледаш второто. То, за разлика от първото, не лъже.

Колкото до морала и достойнството на един човек, не е писмо да дойде.

# 86
Абе, казах, ама ще повторя с други думи.  Не е сигурно дали той я е хванал, или тя се е показала умишлено. Има огромна разлика между това да си стегнеш тайно багажа като Диди и това да проведете цял разговор, при което спокойничко да кажеш на човека, че сте дотук и още по-спокойничко да си събереш багажа, докато другият по свое решение е избягал нанякъде да не гледа как си сгъваш ризите в куфара. Второто показва брутално презрение.

# 87
  • СИ
Ми не. Аз съм се изнасяла за 3 часа заедно със събирането на багажа и два курса с кола на приятел. Не са ме гонили. Сама го реших, планирах и изчаках той да тръгне за работа, за да не стават грозни сцени.
Някои жени търпят, търпят, но веднъж прелее ли чашата, става страшно и необратимо.

Това не е изнасяне, това е бягане. Не те знам какво и защо си търпяла. Но да се изнесеш потайно не е естествено. Щом не можете да се разберете като големи хора, баси и съжителството което сте имали.

# 88

100% истината е това.

# 89
  • София
Да, разбирам какво казваш, но си в частта “практично мислене”.
Няма еднаква процедура за всички, защото моралните граници са брутално разтегливи за някои.

Общи условия

Активация на акаунт