🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 721
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 825
Зоран си ритна канчето и сега бая ще трябва да се мазни, за да има подкрепа. И Денчо едва ли вече ще му се кланя. Анелия успя да балансира в двата вота, колкото и да ми се искаше да не си променя позицията. Но пък това означава силни играчи на финала.
Мила загуби още една точка, като си отвори устата.
А Алекс нещо май вече не е контузена, а? Така де, вече не е необходимо да се промъква до следващ съвет.
Крайно не ме вълнува външният им вид, щото това не е “Топ модел“, а “Сървайвър“. А ако ще “сървайвърват“ между капките и по лесният начин...Абе по-добре и те да са пред ТВ-то с пуканките.
Айде да идва понеделник, че нямам търпение да гледам нещо интересно. Надявам се.

# 826
За мен горчилката на този епизод не е изгонването на Денис, защото не ми пука особено за него, но по-скоро абсолютното потвърждение за предварителна схема. Все не исках да го вярвам, но след този епизод съм не 100 %, ами 150 % убедена, че има твърда уговорка между Зоран, Ванко и Карин. Борислава само дето директно не го изрече. Аз си мисля, че именно това се опитваше да намекне с думите си, но очевидно нямаше как в прав текст да каже "имат предварителна сделка".

И друго! Което искам да кажа, което ме скандализира е как може да оставят журито така да се обажда. Комуникация между жури и участници не трябва да има. Това е златно правило, а те оставиха Мила директно да атакува участник, който трябваше да вземе най-важното решение на съвета.....

В  предишните BG  не е имало  такова нещо.

# 827
  • Варна
Много хубав епизод! Моето мнение е, че започва победната серия на Кари, която ще завърши с победа в сезона. Зоран от много стратегии, накрая сам се прецака. Интересен и напрегнат съвет, но резултата беше, че пак изгониха Денис, както мислиха първоначално, но не по лесния начин, а по най-сложния.

# 828
  • София
Не можах да разбера защо Зоран го разиграва този цирк, като в крайна сметка не гласува против Бо. Дали в последния момент реши да промени вота си? Ако беше гласувал срещу Бо, май Кари си заминаваше.Thinking
Всъщност и Анелия не си спази обещанието да гласува за Кари и избра Денис. Зоран пък не гласува за Бо, както беше казал, а избра Денис.
Хубав каламбур се получи! Smile

Анелия обаче ѝ каза на Бо, че няма да си стиснат ръцете и ще помисли още, но мисли да я спаси нея, а на Бо това ѝ стигаше.

# 829
  • София
Отдъхнах си за Бо.Ани направи и тя своя ярък ход.
Не ми се искаше красивият съюз на Бо и Зоран да има този завършек,но и той си е виновен с неговата Карин.
Останах с усещането,че той на самия съвет разбра,че предстоят само игри,но и също,че загуби гласовете на счетоводителките-поне в този ден.
Най-тежко му беше на Ванко-едва ли разбра 1/3 от казаното.Връщам се спокойно да ви чета Simple Smile

# 830
Лозунга на Сървайвър "Надиграй, надхитри и надживей", кога го измислиха, преди заснемането или след него?

# 831
На победителят от острова му предстои тежък ден с две тежки битки..

# 832
Я кажете, така ли стана, че не гледах много, а крайният резултат ме изнерви и няма да превъртам назад:
Зоран се беше подготвил за игра с идола, затова беше предвидил 2 гласа за Денис (от него и от Анелия) и 2 за Бо (от Денис и от Кари). Така при игран идол за единия, другият си заминаваше.
Освен това така Денчо щеше да предаде Бо и съответно тя да не гласува за него, ако някак стигне до финал.

В крайна сметка Зоран си постигна своето, подмаза се на Кари и Ванко, че даже и помогна на Анелия да направи ход.
...
Мисля, че го надценяваш това момче 🙂
Такава брилянтна шахматна партия, каквато ти си подредила, не е в неговите възможности. Той е по-първичен. А и се поглавозамая от последните успехи и надцени възможностите си да направлява играта. Последвалите обяснения и гласувания след атаката на Бо бяха паническо отстъпление и опит за прикриване на следите!
Тройката не знаеше за идола на Анелия, не очакваше и на Бо да го даде. Нали ги видяхте как се израдваха и заръкопляскаха!
Добре разиграха ходовете си момичетата! Е, Анелия не намери сили да изгони Кари, но пък действа по съвест и не подстави никой от приятелите си!
Прави сте, че Кари всички я пазят неизвестно защо, но вече няма "всички", всеки ще е сам за себе си и нищо не се знае.

# 833
Отдъхнах си за Бо.Ани направи и тя своя ярък ход.
Не ми се искаше красивият съюз на Бо и Зоран да има този завършек,но и той си е виновен с неговата Карин.
Останах с усещането,че той на самия съвет разбра,че предстоят само игри,но и също,че загуби гласовете на счетоводителките-поне в този ден.
Най-тежко му беше на Ванко-едва ли разбра 1/3 от казаното.Връщам се спокойно да ви чета Simple Smile

Чак  пък  най-тежко. SmileSmile

# 834
Денис, ако беше гласувал за Бо, пак щеше да си тръгне, защото щеше да има 2 гласа срещу себе си (от Ани и Зоран) и 2 срещу Бо (неговия и на Кари), при прегласуване пак са 2 на 1, ако някой не си смени мнението - едва ли.
Хубав капан бяха измислили, не мога да отрека.

# 835
  • София

Survivor - епизод 27 (20.04.2022)

# 836
Е как сега ще разбира?! Постоянно се повтаря, че е последен дуел за огърлицата, последно избират пратеници, последна игра за награда. Сега се замислям дали само гласът зад кадър ги казва тези неща или и Владо ги обявява на тях, ама ако е второто Зоран не е чак толкова тъп, че да не разбере, че ще има игри.

# 837
Момент, който не видях да сте споменали е как Зоран и Карин не искаха да споделят на Ванко какво кроят, защото той можело да се изпорти и да провали плана. Брех, пак интересен момент. И двамата считат Ванко за пълен тъпак, на който не може да се разчита да споделиш плановете си, ама в същото време не се отърваха от него, въпреки че би трябвало да са смятали, че може да застраши играта им. Защо ли?

# 838
Денис, ако беше гласувал за Бо, пак щеше да си тръгне, защото щеше да има 2 гласа срещу себе си (от Ани и Зоран) и 2 срещу Бо (неговия и на Кари), при прегласуване пак са 2 на 1, ако някой не си смени мнението - едва ли.
Хубав капан бяха измислили, не мога да отрека.
Мисля, че бъркаш кой за кого е гласувал. На първото гласуване Бо и Ани гласуваха за Кари, Денис за Бо, а Зоран и Кари  за Денис. На второто Ани си смени гласа и гласува за Денис.

# 839
  • София
Мисля, че бъркаш кой за кого е гласувал. На първото гласуване Бо и Ани гласуваха за Кари, Денис за Бо, а Зоран и Кари  за Денис. На второто Ани си смени гласа и гласува за Денис.
Това не е вярно! На първото гласуване:
Бо и Денис гласуваха за Кари
Кари гласува за Бо
Зоран и Ани гласуваха за Денис
На второто гласуване никой не е сменял вота си. Просто Карин и Денис не гласуваха. И така станаха с неравен вот.

Общи условия

Активация на акаунт