Спирала МИРЕНА

• 49 156
  • 924
  •   2
Отговори
# 900
Баш това не е свързано със спиралата.

# 901
Да, случвало се е . Не се тревожи, период на адаптация е, няма определен начин при някои спира при други има между периодите кървене, организъм и нагласа към хормони.

Странна работа,един месец е 7 дни, следващия 10...
При мен е същатата работа, може би вече 6 месеца съм с нея и всеки месец е различен цикъла, вече нищо не мога да схвана 😅

# 902
Освен зацапване имате ли други странични ефекти от спиралата ?

# 903
  • Sliven
Аз лично нямам странични ефекти,но наистина всеки месец цикъла ми е различен.

# 904
В началото имах главоболие, което отмина. Но този месец това цикъл ли е какво е, вече може би 20 дни не ме оставя на мира, един ден е повече един ден по-малко.

# 905
В началото имах главоболие, което отмина. Но този месец това цикъл ли е какво е, вече може би 20 дни не ме оставя на мира, един ден е повече един ден по-малко.

Колко време сте с мирене?Има ли значение дали съм в цикъл или не като се слага мисля януари да сложа

# 906

Колко време сте с мирене?Има ли значение дали съм в цикъл или не като се слага мисля януари да сложа
От 2 години вече. Никога не знаеш дали ще ти дойде,колко ще продължи и как ще протече. Simple Smile

# 907
Има значение - спиралата се слага по време на цикъл, след първите 2-3 дни, за да може шийката на матката да е все още отворена и да се улесни поставянето.

# 908
от кога е

# 909
Четох онлайн листовки за странични ефекти.Как да разбера дали ще получа тежка алергична реакция от мирена преди да сложа?Съществуват ли тестове и къде се правят?

# 910
Някой да е купувал Мирена от Румъния ? Каква е цената ?

# 911
Здравейте,
На 02.12 АГ ми сложи спирала Мирена (закупена от Турция по негова препоръка), първите 5-6 дни имах леко зацапване, после спря за 3-4 дни и пак започна леко зацапване, отново затишие и от 22.12 съм с постоянно кръвотечение като тогава горе долу ми се падаше датата на цикъла. 3-4 дни беше само зацапване, след това се увеличи количеството, но пак е макс 2 превръзки на ден. И така до днес няма промяна в количеството, но си кървя постоянно. Докторът ме предупреди, че може и цял месец да има зацапване, НО останах с впечатлението, че от поставянето до следващия цикъл. Изчетох доста и от темата и съм в чуденка дали да му звъня за преглед или да си чакам кротко да се адаптира тялото. Болки нямам.

# 912
Здравейте,
На 02.12 АГ ми сложи спирала Мирена (закупена от Турция по негова препоръка), първите 5-6 дни имах леко зацапване, после спря за 3-4 дни и пак започна леко зацапване, отново затишие и от 22.12 съм с постоянно кръвотечение като тогава горе долу ми се падаше датата на цикъла. 3-4 дни беше само зацапване, след това се увеличи количеството, но пак е макс 2 превръзки на ден. И така до днес няма промяна в количеството, но си кървя постоянно. Докторът ме предупреди, че може и цял месец да има зацапване, НО останах с впечатлението, че от поставянето до следващия цикъл. Изчетох доста и от темата и съм в чуденка дали да му звъня за преглед или да си чакам кротко да се адаптира тялото. Болки нямам.

Защо ви е казал от Турция да купите?И защо няма по принцип налини самия гинеколаг с уговарка да ги взима и слага?

# 913
Защото явно така практикува. Моята също е купена от Турция.

# 914
  • София
Защото тук струва 250, а в Турция я взех за 150 лева.

Общи условия

Активация на акаунт