Любими и разочароващи ресторанти в София

• 129 618
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
С толкова много недоволство срещу заведенията решението е да се храните вкъщи.
За мен темата е полезна, дали да пробвам нещо или да го пропусна.
И за мен така. Ресторантите не са жизнена необходимост, за мен си остават приятно изживяване по някакъв повод, иначе се губи удоволствието, става даденост.

Ветрило и аз ги харесвам.

# 1 036
  • София
Един глас и от мен за "Ветрило", скоро не съм се присещала за тях.

# 1 037
Знаете ли в кои заведения/ресторанти можеш да си вземеш храна за вкъщи на по-ниска цена? "На улицата" е така по принцип - цените са с 30% надолу ако си вземеш за вкъщи. То вярно, че някои неща са им доста във въздуха..., но друго такова заведение не съм виждала.

# 1 038
Какво значи “доста във въздуха”? Ние много харесваме храната там.Редовно се възползваме от -30% за вкъщи.

# 1 039
Ами това е моето лично мнение - някои неща са завишени и с намалението горе долу си идват на реалната цена - омлети, миш маш, дроб сарма, панирана риба (която на мен лично не ми харесва въобще), за тези се сещам на прима виста. Аз не мога да кажа, че съм във възторг от храната им, но когато нямам време и не съм сготвила, го избирам като опция, а и заради отстъпката. Имат и вкусни неща, но някои ястия с месо на този Josper въобще не са крехки и едвам се дъвчат. А последно взех челядинки и печено прасе със зеле - едвам ги хапнахме, защото бяха страшно пресолени.

# 1 040
Знаете ли в кои заведения/ресторанти можеш да си вземеш храна за вкъщи на по-ниска цена? "На улицата" е така по принцип - цените са с 30% надолу ако си вземеш за вкъщи. То вярно, че някои неща са им доста във въздуха..., но друго такова заведение не съм виждала.

Тадж Махал - 10% отстъпка за взимане на място.

# 1 041
Ветрило миналата седмица ми сервираха пилешки филенца на скара, от които имах толкова неприятни стомашни проблеми, че повече не стъпваме.

# 1 042
Привет ние си търсим готино местенце с вкусна храна за фирмено събиране в София, по възможност в Центъра или приходящите райони, да сме отделени по възможност в отделна заличка/ние сме по-малко 15-20 човека/ да има възможност и за ползване поне на Iqos. Ще съм благодарна за идеи...

# 1 043
Има ли някой по-пресни отзиви от french fake bistro в София.
Струва ми се, нещо прехвалено, четох за високи цени, ама това е навсякъде вече.  Маси като за кафе, свръх натъпкано и т.н., ама хайде това си е така и във Франция. Яденето поне струва ли си?
Най-интересното е, че имало слотове, максимум  2 часа престой, аз такова нещо не съм срещал никъде до сега..

# 1 044
Има ли някой по-пресни отзиви от french fake bistro в София.
Струва ми се, нещо прехвалено, четох за високи цени, ама това е навсякъде вече.  Маси като за кафе, свръх натъпкано и т.н., ама хайде това си е така и във Франция. Яденето поне струва ли си?
Най-интересното е, че имало слотове, максимум  2 часа престой, аз такова нещо не съм срещал никъде до сега..

Е в чужбина, в натоварените ресторанти масово е така. Вероятно тези все още си имат пациенти и могат да си го позволят, за да работи масата поне 2 пъти за една вечер. Но това в България обикновено е от ден до пладне и после заведението изчезва.

И аз бих искала пресни впечатлeния. Моите последни са доста отдавнашни, защото тогава беше супер шумно и се изнервих(една дума не можехме нормално да си разменим на миниатюрна маса за трима, претъпкано, надменен, немарлив и неприятен сървис, храната около 3,5/4 от 6, цени 10 от 6. Та не сме потретвали. А гледам, че е все пълно, все с висок рейтинг.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:32 от Аncy

# 1 045
не знам в коя чужбина има подобни неща с точно време за седене , камо ли да е масово..

# 1 046
Има, в Испания, Италия и Англия ми се е случвало. Във Fake French слота е само за двойки. Честно, повече от два часа не са ми необходими така или иначе.
Но храната преди година вече беше на ниво бързо хранене с подобрена сол и не съм повтаряла. Мното ме е яд за Sando, защоно пърженото пиле в момента с новото име пробвах два пъти и е несполучливо с разпадаща се панировка. Дочувам, че и пица щели да правят същите хора и според мен няма как на всички места нивото да е отлично.

# 1 047
Има, в Испания, Италия и Англия ми се е случвало. Във Fake French слота е само за двойки. Честно, повече от два часа не са ми необходими така или иначе.
Но храната преди година вече беше на ниво бързо хранене с подобрена сол и не съм повтаряла. Мното ме е яд за Sando, защоно пърженото пиле в момента с новото име пробвах два пъти и е несполучливо с разпадаща се панировка. Дочувам, че и пица щели да правят същите хора и според мен няма как на всички места нивото да е отлично.

Сандо беше топ! Колслото им ще си остане любимо завинаги.

# 1 048
Да! С картофената салата на Джун са вечен топ.

# 1 049
не знам в коя чужбина има подобни неща с точно време за седене , камо ли да е масово..

Последно Краков в почти всички ресторанти, в които търсихме да резервираме. Иначе масово във Виена, Испания, доста в Италия вече, в Англия.

Общи условия

Активация на акаунт