WIZZ AIR - 41

• 42 738
  • 793
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Преди време с такова чекиране в последния момент ни разпределиха на първи ред - с повече място за краката. Явно никой не бе платил екстра за тези места и само те бяха останали свободни.
Но излиза че колкото по-рано се чекираш, толкова по-малка е опасността да останеш без място. Така ли е? 

# 166
Здравейте,
На 18.05 съпругът ми ще пътува от Катания за България. Изисква ли се тест, за да се качи на самолета?
Видях, че някои от мерките отпадат от 16.05.
Благодаря ви!

# 167
  • гр.София
Здравейте,
На 18.05 съпругът ми ще пътува от Катания за България. Изисква ли се тест, за да се качи на самолета?
Видях, че някои от мерките отпадат от 16.05.
Благодаря ви!
Здравейте, на 17.05. съпругът ми ще лети за Дортмунд, сега го чекирах и като влезнах да видя накрая бордната карта, ми изписва, че е невалидна. За първи път ми се случва, ивате ли идея защо се получи така...не чекирам за първи път, наясно съм как става....

# 168
  • София
Да, имаме идея.
На всяка страница се коментира горното.

# 169
то си пише там на розовото поле. Правите каквото пише и готово.
"за проверка на документите" - сертификата за Ковид

# 170
  • гр.София
то си пише там на розовото поле. Правите каквото пише и готово.
"за проверка на документите" - сертификата за Ковид

Благодаря ви...в първия момент стомаха ми стана на топка 😕

# 171
  • София
Относно ръчният багаж - преди месец видях на летище Малта как служител на уиз се заяде с пътник относно ръчната чанта, че не била по размер. Човекът отиде и я пусна в металното отделение и служителката като взе да се чуди какво да му каже, съчини че не можело ръчната чанта да е с колелца. Това било разрешено само за trolley bag - тоест приоритито.

# 172
  • София
Това с колелцата наистина го имаше преди. Даже беше и онагледено с картинка на сайта.
Сега май вече го няма, не съм проверявала.

# 173
# 174
# 175

В профилите на Уиз в социалните мрежи качиха това.

# 176
Май имаха РД утре.

# 177
Една година пуснаха 2 на цената на 1 за своя РД (19 май). Така ходихме в Малта. Но от тогава насам не са го правили, все нещо от типа -20%, -30%.... нещо, което си го правят периодично и без да имат рожден ден.

# 178
След анонсите за полети на Уизеър до Шри Ланка, Малдивите и Саудитска Арабия, вече пишат и за полети до Алжир, Тунис, Либия. Следващ още африкански страни:

# 179
След анонсите за полети на Уизеър до Шри Ланка, Малдивите и Саудитска Арабия, вече пишат и за полети до Алжир, Тунис, Либия. Следващ още африкански страни:

Изтървала съм, че са анонсирали за Малдивите Flushed

Общи условия

Активация на акаунт