WIZZ AIR - 41

• 42 685
  • 793
  •   1
Отговори
# 735
може да отвориш от сайта, там трябва да има сваляне на пдф
На сайта да, но тук не съм с лаптоп, имам приложението на телефона, а там не стана. Този филм го играх миналата година в Миконос. Чекирах се от телефона и няма как да запазя файл (пдф или снимка), да пратя на имейла на рецепцията. Голяма играчка беше, с някакъв скрийншот , принтиран…
@Розова маслинка, в моя случай е Уизеър, не Раянеър, нали публикувах скрийншот какво съобщение ми излиза

имам предвид да си отвориш сайта от браузера на телефона

# 736
Някой има ли актуална информация за Италия - искат ли Ковид документи, PLF?
В сайта на МВнР пише единствено за FFP2 маските, че са задължителни, но последно е актуализирано на 31.05.

# 737
  • София
Някой има ли актуална информация за Италия - искат ли Ковид документи, PLF?
В сайта на МВнР пише единствено за FFP2 маските, че са задължителни, но последно е актуализирано на 31.05.
Нищо не искат. Само маски в градския транспорт.

# 738
И не държат на тези маски. Има с всякакви.

# 739
На О-в Крит не искат никакви маски никъде. На закрито никой не носи, нито в транспорта, нито в магазините. В самолета на Уизеър София-Ханя също без маски. Самите стюарди бяха без Wink

# 740
Здравейте!

Обръщам се със следния казус и се надявам да може да ми помогнете! Благодаря предварително!

Роднина от семейството ми ще се прибира в България след около 2 месеца. Закупи си билет в двете посоки през WizzAir, ще пътува след около 2 месеца.

Проблемът е, че през приложението по някакъв начин и тя не знае как е изтрила ( или отменила ) полета за отиване, и е останал само този за на връщане. Просто е искала да смени датата за пътуване, а то се е отменил или изтрил. Грешката е от наша страна, но искам, ако може да се реши проблема, защото ако не се реши ще трябва да заплати такса, която е 2 пъти колкото цената на билета.

Писахме чрез бота на приложението, но не сме получили отговор още. Ще отговорят след няколко дни предполагам, но през това време искам да попитам, ако може чрез някакъв друг начин да се свържем с тях служител и да им обясним ситуацията. Може ли да дадете номер, или някакъв имейл, за да им пишем ситуацията и, ако може да ни помогнат?

Има няколко номера, на които звъняхме, но въпреки, че пише, че номера е за България като се обадим говорят на английски език. Не го знаем добре и не можем да опитаме. Има ли номер, на който на български език да ни отговорят? Или имейл? Ако знаете някакви други начини, моля да помогнете. Благодаря пак предварително.

Искаме просто да се възстанови билета за отиване, ако може да се смени с друга дата, ако не със същата, но просто да се върне. 2 месеца има до полета, не знам в такъв случай какво може да се направи. За момента не ни е взимано пари, или да са ни връщали цената на билета.

# 741
Не може ли да купите нов билет за отиване?

# 742
Писала съм на мейл, бързо отговарят и са ми решавали проблема.

# 743

Може ли да ни кажете на кой имейл сте писали?

@stryper Платили сме за този билет, и искаме, ако може да се възобнови за да го използваме. За момента не ни е върнало пари или да ни е взело други пари ( за такса примерно ) при отказ, не знам, ако има 2 месеца до полета дали взима такса.

Не знам по какъв начин да се свържем с тях и да им обясним, че най-вероятно сме отказали билета или сме го изтрили, и че просто искаме да го възобновим.

# 744

@stryper Платили сме за този билет, и искаме, ако може да се възобнови за да го използваме. За момента не ни е върнало пари или да ни е взело други пари ( за такса примерно ) при отказ, не знам, ако има 2 месеца до полета дали взима такса.

Не знам по какъв начин да се свържем с тях и да им обясним, че най-вероятно сме отказали билета или сме го изтрили, и че просто искаме да го възобновим.
На този
customerrelations1@customerservices.wizzair.com

# 745

На този
customerrelations1@customerservices.wizzair.com

Благодаря, ще им пиша, дано отговорят. А случайно да знаете дали има номер, на който може да звъннем и да ни отговорят на български или чешки език? Понеже гледах, че има номера, включително и за България, но отговориха на английски език.

# 746
Пробвайте на телефоните пак, в работно за България време. Има говорещи български, макар и не всички.
Като сте купили билета, трябва да сте получили мейл с номер на резервацията (6 букви и цифри), имате ли го? С него може да проверите какво е положението. Ако сте отказали или променили билета пак трябва да сте получили мейл, имате ли?
Напълно е възможно да откажете билет и да не получите пари, нито да доплатите. И ако наистина сте го отказали, значи нямате билет и няма да ви го върнат,  просто ще трябва да платите за нов, по текущата цена.

# 747

Някой да е имал такова съобщение, полета е София-Бове-не кацам в София, а излитам от София. Значи ли това че излита от Терминал 2,вместо 1?

# 748
не, за кацане се отнася, не за излитане
абе техните мейли са пълен хаос напоследък. Нощем късно Т1 не приемаше и пренасочваха към Т2, сега не знам дали е така, но само за пристигане се отнасяше

# 749
Уизз имат някакъв бъг - в мрежата е пълно с ошашкани хора, че ще кацат в София, а пък всъщност летят до Полша, румъния и прочее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт