🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 579
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Другата България
А Анелия какво прави в Австрия?

# 1 666
  • София
Оффф, вярно че имаше нещо... ама аз бързо го превъртях и забравих. Сега пак го изгледах и да, Леон Атила яде претцел Grinning
И според мен Док единственото, което иска е да забрави Сървайвър.
Днес сутринта гледах финалистите в "Тази събота". Не помня кой, но се спомена, че има някакво разделение на участниците преди и след обединението. Недоволни и сърдити са отпадналите преди обединението и общо взето не се виждат с останалите.... които пък си се събирали много често.
Днес малко нямах време и не съм чела, но ако не е пуснат линка, ето го:
https://survivor.btv.bg/videos/zoran-ganka-i-karin-za-emociite-s … ritijat-idol.html

Анелия учи в Австрия. В смисъл тя си учи тук, МИО в Икономиката, ако не ме лъже паметта. Но сега е в Австрия, предполагам нещо допълнително.... така и не запомних.

# 1 667
Точно така е, учи и на двете места.

# 1 668
Значи и за това са намерили обща тема на разговор с Ганка. Тя пък май е учила в Германия. Браво, умни момичета. Simple Smile

# 1 669
Интересно видео от профила на Ивана. Док в ролята на водещ.
Преместих го, за да може да се гледа от хора без ИГ. Заповядайте.
Много интересно, колко много площадки за игри има, явно това е сериозен поминък в района за хората.

# 1 670
Ивана и Доктора са били заедно там година по-късно, хаа? Това не го очаквах Grinning

# 1 671
  • София
Ама как така година... То е свършило преди 7 месеца. Нещо не разбирам?!?

# 1 672
Снимано е, разбира се преди да си тръгнат от Филипините миналото лято Simple Smile

# 1 673
  • София
Явно някакъв сървайвърски хумор....

# 1 674
Снимано е, разбира се преди да си тръгнат от Филипините миналото лято Simple Smile
Да, наистина, Ивана има снимки от същото място през август 2021, облечена по същия начин.

# 1 675
Да, наистина, Ивана има снимки от същото място през август 2021, облечена по същия начин.
Вероятно е направено по времето, когато са чакали логистиката към България според мен. Логично е да са пътували обратно с част от екипа на Продукцията, които е приключил работата си на терен след обединението.

ето поста на Ивана
Цитат
ivanamikova_ifbb
Намерих няколко видеа които искам да споделя с вас 🥰
Надявам се да ви харесат , на нас ни беше много любопитно да видим местата на които сме били в Сървайвър но вече като свободни хора 🤣😂
Доктора се представи много добре в ролята на водещ 🎙🫣😂
Вие какво мислите за представянето му? 😅

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 21:26 от Bengun

# 1 676
Гледах интервюто на Зоран, Кари и Ганка. Ми Ганка не ми направи добро впечатление - малко дразнеща и префърцунена. Взела се много на сериозно. Кари ми беше симпатична с отговорите си.
Зоран има чувство за хумор и е голям сладур, ама аз съм му фенка.

# 1 677
Както и накрая, нещо в което бях сигурна. Бо никога е нямало да изгони Зоран. Това и на лайфа им, където Анелия твърдеше, че само да нямал имунитет, са щели да го изгонят го забелязах - Бо тогава си мълчеше и не потвърди..

на 14-ти април написах:
Цитат на: Soney
Не знам тя как ще играе, но аз на нейно място не бих мислила за никакви ножове в гърба на Зоран, а игра докрай заедно  и вече с гласуването - каквото стане.

Зоки, съжалявам, но все някой трябва да ти го каже - това - "Реших да видя дали мога да съм лош" е много инфантилна идея. Ми като ходиш по улицата тресни някого с тухла по главата да видиш дали може да си лош.  Като си пиете бирата на къмпинга, вземи удари някой приятел с бутилка по челото да видиш дали може да си лош. Глупости са това.

Кавалерството не е само в правене на подаръци (за мое съжаление чух дето си призна че и това било част от стратегията).  Не е достатъчно да кажеш - ма аз не бях стратег, те много мислеха, те счетоводителките.  Ма аз играх със сърцето, пък те с ума. Защото какво казваш всъщност с това - аз съм човечния, този с чувствата и т.н. а те са някакви много добри сметачни машинки.

Абе стегни се, погледни в камерата мъжки и кажи - Бо ИЗВИНЯВАЙ, че се държах зле!
Пък ако съм пропуснала някое интервю и е имало такова изявление, аз ще ти се извиня.

# 1 678
Браво на Зоран за победата! И въпреки горчивият вкус от арогантното му държане в последните епизода, той просто нямаше конкуренция.

Кари я харесвам много, но не направи нищо в тази игра.

Ганка пък я изгониха от острова, т.е. надхитриха я, така че за мен си беше бита карта отвсякъде. Тъкмо започнах да я харесвам, докато не я чух как се беше главозамаяла накрая. Дори започна да сравнява игрите си с тези на Зоран. Съжалявам, но и трите игри на острова ги взе на магия и продължи по щастлива случайност. Дори ми се стори, че на финалната игра Анелия нареди кубчето доста по-бързо от Ганка, но може да е и просто монтаж. А май на никой не му направи впечатление, че Ганка стоя цял ден без огън и без храна, защото не можела да го запали !?!?!?! Накрая Алекс дойде и го запали. Винаги съм се чудила на тия, които отиват в Сървайвър, а не са научили предварително най-важният елемент в играта – да палиш огън.

Не знам как решихте, че Драго би гласувал за Ганка, че чак и илюзии, че Йо му е променила мнението. Той поначало си подкрепяше мъжката част от племето и не вярвам да подкрепи жена на финал.

Анелия поначало не ми беше сред фаворитите, но накрая ми стана тъжно, че не успя да се класира на финала, а заслужаваше да бъде финалист много повече от Кари и Ганка.

Като цяло ми хареса сезонът, но ми се искаше чувствата между Бо и Зоран да се бяха запазили приятелски. Но Зоран започна да се дърпа от нея още с напускането на Йо. Още тогава имаше кадри, че той е в коалиция с Кари и Ванко, а не с Бо. Но нещо го е накарало да продължи с нея още известно време. Може би е видял опасност в отношенията между Ганка и Ванко и е решил, че не е дошъл момента.

# 1 679
  • Другата България
Скрит текст:
Браво на Зоран за победата! И въпреки горчивият вкус от арогантното му държане в последните епизода, той просто нямаше конкуренция.

Кари я харесвам много, но не направи нищо в тази игра.

Ганка пък я изгониха от острова, т.е. надхитриха я, така че за мен си беше бита карта отвсякъде. Тъкмо започнах да я харесвам, докато не я чух как се беше главозамаяла накрая. Дори започна да сравнява игрите си с тези на Зоран. Съжалявам, но и трите игри на острова ги взе на магия и продължи по щастлива случайност. Дори ми се стори, че на финалната игра Анелия нареди кубчето доста по-бързо от Ганка, но може да е и просто монтаж. А май на никой не му направи впечатление, че Ганка стоя цял ден без огън и без храна, защото не можела да го запали !?!?!?! Накрая Алекс дойде и го запали. Винаги съм се чудила на тия, които отиват в Сървайвър, а не са научили предварително най-важният елемент в играта – да палиш огън.
Не знам как решихте, че Драго би гласувал за Ганка, че чак и илюзии, че Йо му е променила мнението. Той поначало си подкрепяше мъжката част от племето и не вярвам да подкрепи жена на финал.

Скрит текст:
Анелия поначало не ми беше сред фаворитите, но накрая ми стана тъжно, че не успя да се класира на финала, а заслужаваше да бъде финалист много повече от Кари и Ганка.

Като цяло ми хареса сезонът, но ми се искаше чувствата между Бо и Зоран да се бяха запазили приятелски. Но Зоран започна да се дърпа от нея още с напускането на Йо. Още тогава имаше кадри, че той е в коалиция с Кари и Ванко, а не с Бо. Но нещо го е накарало да продължи с нея още известно време. Може би е видял опасност в отношенията между Ганка и Ванко и е решил, че не е дошъл момента.
Кой е имал такива илюзии?

Общи условия

Активация на акаунт