🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 575
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Да бе, ще се извини. Той нови и нови оправдания измисля. Последно ме впечатли, че от 20 години живеел в България и винаги, разбираш ли, най-близките му хора му забивали нож в гърба. Та той си отмъстил един вид на тези близки хора, забивайки ножа на Бо. Логика???
И все си измисля и се оправдава, все някой му бил виновен, пък той бил себе си, тцтцтц. Това ако ми е в къщата...  ще хвърчи по направление ама от раз. Не е единствения с македонска кръв Wink

# 1 681
Аз например. Зоран прецака Драго (не му каза, че му се спряга името, а самият той гласува против него), а и Драго ми се струваше твърде неориентиран - та той връщайки се след Острова реши да си играе отново с Ани и Гани, които веднъж бяха го изгонили. Да не говорим и, че се разбираха с Ганка доста.

Но не познах и се радвам за това Simple Smile

# 1 682
  • София
Да бе, ще се извини. Той нови и нови оправдания измисля. Последно ме впечатли, че от 20 години живеел в България и винаги, разбираш ли, най-близките му хора му забивали нож в гърба. Та той си отмъстил един вид на тези близки хора, забивайки ножа на Бо. Логика???
Или е патологичен лъжец и нито едно от оправданията не е вярно, или има нужда да говори с някого, ако има неразрешени проблеми, които от 20 години не му дават мира.

# 1 683
Много малко вероятно ми се струва да видим Док с коментари за Сървайвър според мен, независимо, че с Туджаров се имат още от кастингите за Игрите.

Не, че нещо, ама има ли кастинг за ТВ предаване, през който Док да не е минал? Игрите, Сървайвър, Ергенът...

Звучи ми като поредния кандидат за слава, независимо от формата/начина. Няма да се изненадам, ако догодина готви манджи в ХК или Мастър Шеф. 😆

# 1 684
  • София
Това за Ергенът май е било шега.

Много хора ходят на Игрите и на Сървайвър на кастингите, доста си приличат. Бо каза няколко човека, които са били и на двата, аз запомних и Мила. Мисля, че и на двамата в Игрите щеше да им се получи повече. Много добре са на физическо ниво и не са много конфликтни, въпреки че и двамата имаха конфликти, но не мисля, че бяха предизвикани от тях.

# 1 685
Скрит текст:
Браво на Зоран за победата! И въпреки горчивият вкус от арогантното му държане в последните епизода, той просто нямаше конкуренция.

Кари я харесвам много, но не направи нищо в тази игра.

Ганка пък я изгониха от острова, т.е. надхитриха я, така че за мен си беше бита карта отвсякъде. Тъкмо започнах да я харесвам, докато не я чух как се беше главозамаяла накрая. Дори започна да сравнява игрите си с тези на Зоран. Съжалявам, но и трите игри на острова ги взе на магия и продължи по щастлива случайност. Дори ми се стори, че на финалната игра Анелия нареди кубчето доста по-бързо от Ганка, но може да е и просто монтаж. А май на никой не му направи впечатление, че Ганка стоя цял ден без огън и без храна, защото не можела да го запали !?!?!?! Накрая Алекс дойде и го запали. Винаги съм се чудила на тия, които отиват в Сървайвър, а не са научили предварително най-важният елемент в играта – да палиш огън.
Не знам как решихте, че Драго би гласувал за Ганка, че чак и илюзии, че Йо му е променила мнението. Той поначало си подкрепяше мъжката част от племето и не вярвам да подкрепи жена на финал.

Скрит текст:
Анелия поначало не ми беше сред фаворитите, но накрая ми стана тъжно, че не успя да се класира на финала, а заслужаваше да бъде финалист много повече от Кари и Ганка.

Като цяло ми хареса сезонът, но ми се искаше чувствата между Бо и Зоран да се бяха запазили приятелски. Но Зоран започна да се дърпа от нея още с напускането на Йо. Още тогава имаше кадри, че той е в коалиция с Кари и Ванко, а не с Бо. Но нещо го е накарало да продължи с нея още известно време. Може би е видял опасност в отношенията между Ганка и Ванко и е решил, че не е дошъл момента.
Кой е имал такива илюзии?

Ами прочетох много мнения, които казват, че Йо е повлияла на мнението на много хора в журито. Сега не ми се търси назад, за да цитирам. Коментираше се също, че са повлияли и на Драго, който е щял да гласува за Ганка. А аз поначало бях убедена, че ще даде глас за Зоран.

Clouded Mind, Драго беше изгонен и от Ганка.
Няма как да гласува Драго за Ганка, за мен щеше да е изненада, ако беше гласувал за Ганка. Аз поне виждах в очите му възхищение от играта на Зоран. А за Ганка реши да се държи, защото си мислише, че тя е голям стратег и движи играта. По тоя начин ще го изтегли напред.

А аз лично не видях големият стратег в нея. Просто имаше шанса да се заобиколи с верни хора ... донакъде (че нали Ани я "предаде"). Иначе никога не е била на дъното като Бо, за да измисли някакъв успешен ход, който да я издърпа напред и да покаже качества в играта ... според мен.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 23:37 от Queen Klara

# 1 686
Аз също признавам, че смятах, че има някаква вероятност Драго да гласува за Ганка, но сега като всички неща се натрупаха ми изглежда все по-абсурдно, че съм мислила подобно нещо.

Драго малко ми бие на...айде, сексист ще е пресилено, но по-скоро на човек, който може да има мъж и жена срещу себе си със сходни качества, та може би, дори с малко преимущество за жената, но той пак ще се движи по мъжка линия. То и много жени са така. Драго много удобно и не мелеше брашно с двете жени, които са си казвали мненията, които са били противни на неговите - Борислава и Анелия. Както Бо каза той буквално от полемиката им в самолета вече я е бил зачеркнал. В същото време Ванко го изгони, и то по доста подъл начин и Драго пак отиде с отворени обятия към него след обединението.

Колкото до Ганка - Ганка е малко тип лъвица като трябва да се налага на други жени, но като говори с мъж тип Драго, веднага сменя тона. В един епизод имаше брутална разлика между тона и в дискусия с Драго, и как рече и отсече в разговор с Анелия. Накрая за нищо обаче, защото колкото и благо, колкото и мило да четкаш егото на Драговци, пак ще си приоритизират пича пред теб, както стана.

# 1 687
Зоран и Кари явно са били наистина близки, но много са крили това.
Днес казаха в интервю, че Зоран си е подарил чорапите на Кари!, поради което е спял облечен и покрит, за да се пази от раците, които излизат през нощта на плажа, но е бил бос и те са го щипали там.
Защо си е подарил чорапите на Кари?

Направо се чудя как съм харесвала Драго. Сега ми е силно антипатичен. Нито ми е мъжкар, нито умен, нито красив. За мен той леко се изложи в тази игра.

# 1 688
Днес казаха в интервю, че Зоран си е подарил чорапите на Кари!, поради което е спял облечен и покрит, за да се пази от раците, които излизат през нощта на плажа, но е бил бос и те са го щипали там.

Направо се чудя как съм харесвала Драго. Сега ми е силно антипатичен. Нито ми е мъжкар, нито умен, нито красив. За мен той леко се изложи в тази игра.

Дали пък Зоран не е харесал Кари като нещо повече от приятел?

# 1 689
Абсурд. Изглежда лудо влюбен в жена си. Игра за нея.

# 1 690
  • София
Не мисля, че Зоран си е паднал по Карин и затова си е дал чорапите, то тогава следва всички, които са си дали храната, също да са влюбени в нея, явно са се сприятелили и част от нещата, които той каза за това как искал да я защити в играта, наистина ги е мислил.

# 1 691

Дали пък Зоран не е харесал Кари като нещо повече от приятел?

И аз това отчетох , а по принцип не забелязвам такива неща. а за лудото влюбване в жена си , сме ги чували такива. Сам спомена, на няколко пъти , че не знае като излезе ще има ли семейство, явно си имат проблеми

# 1 692
  • Другата България
И аз мислЯ, че Йоана и Бо в частност са повлияли на хора от журито, но за Драго не бих предположила.
Той нямаше да се "унижи" да гласува за жена.
Макар че не беше съвсем безразличен към Александра, ама карай......

# 1 693
Те май всички са били хлътнали по Кари 😜

Но сега сериозно, аз си мисля, че някой направи добро предположение защо всички правиха всякакви саможертви и реверанси към Карин - най-вероятно е била свръх досадна и натоварваща като е гладна, нещо е дискомфортно и т.н., та е било за предпочитане да се лишат от нещо, за да я успокоят, отколкото да се натоварват.

Голямата дупка в тази теория е, че ако е била толкова досадна, то няма логика защо не я разкараха в един момент, както махнаха други дразнители.

# 1 694
  • София
За мен по-логичното предположение защо хората са си дали част от храната на Кари е по-скоро защото са били съпричастни или защото са ѝ приятели, не мисля, че това да си дадеш храната може да бъде породено от негативни чувства към човека, на когото я даваш, и той/тя да ти е досаден, от психологична и чисто човешка гледна точка, не виждам логика. Аз също бих си дала храната, ако не умирам от глад, а виждам, че на друг му е много зле. Освен това съм вегетарианец, така че например в яденето на онова прасе, което спечелиха, изобщо не бих се включила. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт