🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 485
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 780
Ушаците ли ти се свиха? Simple Smile)

# 781
Ох, Гергана Умната ще ѝ викам вече. Да ви имам критериите.

# 782
Що ли си мисля, че днес никой не си тръгва или ще е Благовеста. Как мислите?

# 783
Избягвам да мисля.
Да направим ниЙ по един ритуал за довечера, да турим ираклито да се изстудява...и да гледкаме ..предлагам Grinning

# 784
Няма да мога да присъствувам на вашата вечеринка, но ще пия едно иракли в наша чест и разчитам да преразкажете колоритно днешното чупене на сърца. Много миЙ важно да разбера Питоня как го разбира това животно щастието. Тя вече е моето духовно и материално гуру.

# 785
Сега изгледах,че снощи предпочетох далеч по-позитивното предаване Един за друг.
Паднах от смях с Витьо и неговата неподправена или внезапна страст ли беше.И там визуализации и асоциации и тем подобни,нищо нажежаващо и горещо не видях в този разговор.Толкова са ми изкуствени и двамата,а тя повече.Даже започвам да си мисля(както съм убедена,че всяко едно действие в предаването е режисирано),така и този голям интерес към Сашка да е режисиран,а Витко да е добър актьор.Нали е участвал в клипове и други продукции.А да са избрали Сашка за тази цел щото може от първи снимачен ден да се е разбрало,че е по..хм интересна личност.Живее си на нейният розов облак и си има нейна прдстава за нещата...абе отнесена работа.
Ако беше уравновесена личност като чуеше,че са я обсъждали за картите( и аз поне щях така да постъпя)можеше да се изсмее и да ѝ стане интересно,че си нямат друга работа а я обсъждат,все им е в устите,вдигат ѝ акциите без да искат.А тя какво направи,пак тича да държи сметка кой говори за нея( и кога е имало човек,който може да затвори устите на хората,се питам аз)и пак викове,крясъци..брей нямаше рев този път.
Пак ще кажа,Виктория запази самообладание.И с тази рокля и грим съща София Вергара.
Деница очаквано пак беше на 7 небе и всичко е уникално,щом е свързано с Витко.Снощи ми приличаше на 50г.,сякаш с  всеки ден се състарява тази жена .Simple SmileИ всичко е от висналият клепач и тъмните кръгове.За пръв път виждам млад човек с такива "възрастни" очи.Иначе е права за едно,няма искра межди Витко и Дениз,но пък същото е и с нея.
Блага чак конвулсии получи от получаването на роза,жднб!
Марта си играе с него,забавлява се и наистина се пробва да забрави мъжа си.Чест ѝ прави ,че поне си призна.Той пък изпадна в екстаз от нейните сухи,детски целувки..пак не съм сигурна дали той не е играл.
Герито с претенциите за ниво накрая най-махленски и селски ги оплю всичките.

# 786
Бе, вярно, че ония са ужасни злоби, ама и Алекс не е на център ич.

# 787
  • Варна
Имам една молба към хората, които могат да направят гиф(т)че на момента, в който Виктор подари роза на Александра и след това дадоха физиономията на Виктория.

# 788
Всеки път когато прочета колко е умна Гера,си припомням момента в който пя на Витьо на ушенце някаква мазна чалга 😂

# 789
Гергана доста и иззлобя накрая, затова показаха и коментарите й. Според мен беше по-достойно да замълчи и в коментарите, но явно там добре ги предразполагат да плюят и се отпускат.
Никоя не намирам грозна физически. За вътрешна красота.... За съжаление ги показват все в лоша светлина. Кофти предаване. Чудя се на дамите, които ще се запишат за 2 сезон Simple Smile с какъв акъл ще идат. Тези поне имат оправдание, че не са знаели как точно ще ги използват.

# 790
Дано само днешната изненада не е, че пак никого няма да изгонят. Има за гонене - да ги кара по ред.

Иначе теорията ми е, ако някоя получи последната роза, няма да я изгонят на следващия епизод (за повече съспенс). Та, ако ще гонят някого днес, аз залагам на Блага, но с удоволствие бих се разделила и с Людмила.

Капиталова явно искат да си я държат за съжаление, така че аз редя Марта след тея двечките. Но ако иска може и утре да си тръгне тя - няма да ми липсва нейната флегматичност и заспал поглед.

# 791
  • Стара Загора
На мен Гергана ми изглежда евтино, а за облеклото при Цитиридис не знам какво да кажа (всъщност то е новия ѝ клип). Направо все едно кючеци играеше в играта, която имаха.
Скрит текст:

Снощи пуснах секунди от творчеството ѝ, и новата песен, и някакви стари - потрес. Имаше едно видео за тренировката ѝ - ами накрая танцува на чалга песен (това е част от тренировката).

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 15:57 от ❇Sisi_91❇

# 792
Пак ще кажа, Виктория запази самообладание. И с тази рокля и грим съща София Вергара.
Точно снощи изобщо не запази самообладание Виктория и за по-лесно избяга при другите навън, за да се оплаче за нещо, което Александра не каза (или поне не е излъчено). А разликата между нея и София Вергара е Балкан, само че питончето не знае какво е Балкан, нищо че живее тук дълго. София има женствено, силно, страстно излъчване, да не говорим за талантите ѝ, а Виктория ще си остане винаги материалното wannabe, което не предлага даже ласкателство или намек за прелъстяване. За момента ѝ минават номерцата с момичешкото излъчване, но това ще е до време, ако не успее да омотае някой баламурник.

Александра постъпи много инфантилно за пореден път, но другите отново не отговориха по адекватен начин, а се изнизаха като мокра, че и врещяща връв (Люске, тебе гледам). Въобще ниво в това предаване не бива да се търси, защото няма.

# 793
добре че спести паричка и взе само един сладолед за двама души Виктар че да има пари за вадопад

# 794
  • София

Имам една молба към хората, които могат да направят гиф(т)че на момента, в който Виктор подари роза на Александра и след това дадоха физиономията на Виктория.

Общи условия

Активация на акаунт