Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Заповядайте под шапитото на "Колозеум" и се потопете в магията на цирка!

 • 2 776
 • 78
 •   1
Отговори
# 15
 • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 • Мнения: 12 005
Обожавам цирка.Обичам всеки един елемент от това изкуство.Навремето когато бях малка точно до блока ми винаги разполагаха цирк ,защото имаше огромна поляна.Ходях на всяко едно представление.Сега водя детето си.
Имам и много добра приятелка която работи в цирк в Щатите 💗.Всяка година ми изпраща на запис представлението им.

# 16
 • Мнения: 804
Първият ми детски спомен от цирка е, когато дъщерята на съседите ни ме заведе в ролята на кака.
Най-милият ми спомен обаче е от първи клас. До оградата на училището ми години наред идваха различни циркови трупи и разпъваха шатрите. Така един цирк остана за цялата зима. Две от момичетата, чиито родители играеха в цирка, бяха записани в нашия клас. Естествено на обяд винаги ходехме в цирка и гледахме как репетират, тичахме между караваните и надничахме да видим животните. Двете момичета дойдоха на рождения ми ден и си спомням вълнението на собствените им родители, когато ги поканих.
Няколко години по-късно пак бяха в града и специално ходих да ги търся, за да се видим макар и за малко.

# 17
 • Мнения: 1 092
Харесвам цирковото изкуство и се възхищавам на уменията на артистите. Последно ходих на цирк преди няколко години.

# 18
 • Мнения: 11 508
Отдавна не съм ходила на цирк, а много го обичам!. Харесвам най-много дресурата с животни и  клоуните

# 19
 • Пловдив
 • Мнения: 8 894
Циркът е страхотно преживяване за всяко дете.
В България не съм ходила на цирк от много време.
Най-яркият ми спомен от цирков спектакъл от преди 22 години, в Базел - Швейцария. Представление, на което видях такива животни, каквито няма и в зоопарк в България. А публиката се сътоеше от 2000 деца от цял свят. Невероятно изживяване и много усмивки, умножени по 2000,
Преди това, през далечната 1987 г., посетих цирков спектакъл на лед в Москва. Ами ... и мечките се пързаляха на кънки.

# 20
 • Велико Търново
 • Мнения: 6 276
Сина ми много харесва да ходи на циркови представления, което много ме радва. Аз също си пълня очите с цирковото изкуство, но за съжаление, не сме посещавали семейно цирк никога. Или аз го водя или баща му, затова винаги емоцията остава не напълно споделена.

# 21
 • Мнения: 37
Последните две години не сме ходили на цирк, но и аз и дъщеря ми обичаме цирка. Възхищаваме се най-много на акробатите, изпълняващи сложни номера.

# 22
 • Мнения: 1 586
Май никога не съм ходила на цирк 😊 тепърва ще трябва да създавам спомени и впечатления 😊

# 23
 • Сф
 • Мнения: 8 285
Цирка е изкуство и хората в него живеят с магията всеки ден. Последно ходихме с детето на цирк на сцена ( закрито) . Пак се усеща магията. Най- много харесвам номерата с животни.Нямам конкретен спомен или интересна случка , посещението на цирково представление като цяло е вълшебно ,вече не съм дете Simple Smile но си заслужава пак да се посети!

# 24
 • Мнения: 422
Много обичах да ходя на цирк като дете. Беше голямо вълнение, спомням си колите, които минаваха и съобщаваха, че има цирк.
Последно заведох детето си на цирк и също беше толкова вълнуващо и за мен и за него.

# 25
 • София
 • Мнения: 230
Циркът е магия. Не си спомням кога за последен път съм ходила на цирк. Но е било в основното училище. Имах съученик - гимнастик, цирков актьор. Целият ни клас гледа спектакъл с негово участие и беше много вълнуващо. Обичам да гледам циркови спектакли по телевизията. Детето ми не съм го водила на цирк, но сега имам възможност да заведа една четиригодишна принцеса. Тя не е била на цирк до сега в живота си и съм сигурна, че ще бъде много впечатлена от дресираните животни и актьорите.

# 26
 • Мнения: 1 065
В града в който живеем лятото гостуват поне 4 цирка.Децата обожават магията на цирка и понеже сме били на абсолютно всички български манежи,мога само шапка да Ви сваля!Още от самото посрещане на входа децата се чувстват специални гости,а едно лято съвпадна представление и РД на младия Валдемар и всичко това се усеща в атмосферата.Клоуна е страшен сладур!

# 27
 • София
 • Мнения: 6 944
Здравейте!

Всички вкъщи сме любители на цирковото изкуство. Аз в детските си години за разлика от повечето деца не харесвах цирка, но в по-късните ми години постепенно започнах да оценявам по достойнство магията му  и към днешна дата с удоволствие водя дъщеря ми на цирк при всяка възможност.

За последно бях с нея на цирк през 2021 г, а миналия месец тя посети цирково представление в компанията на дядо си.
Посещавали сме веднъж и представление на цирк "Колозеум", което с удоволствие бихме повторили.

Мил спомен ми е първото посещение на цирк на дъщеря ми. Тя тогава беше на около 4 години. Имах усещането, че е загубила способността си да мига от момента, в който прекрачихме "прага" на шатрата, за да открием местата си. Гледаше с широко отворени очи и възкликваше радостно почти непрестанно.  Беше впечатлена от всеки един номер, а изражението на лицето й се е запечатало в съзнанието ми като мил спомен от онзи вълнуващ за двете ни ден. Неизменните захарен памук и пуканки допълниха цялостното преживяване. Бях се подготвила, че тя няма да издържи цялото представление и ще иска да става и да се разхожда, но цирковите номера толкова я впечатлиха, че дори в почивката отказа да напусне мястото си и да се разходи навън.

# 28
 • Мнения: 8 213
Спомням си циркът като нещо величествено и тайнствено. В Габрово винаги валеше, когато идваше цирк.
Синът ми е на 7 години и ще е много вълнуващо да го заведа на цирк!

# 29
 • Мнения: 477
Обожавам цирка .Винаги когато идва цирк в нашият град цирк аз отивам с моите две пораснали момчета и се забавлявам с удоволствие. Забравям всичко потапяйки се в неговата магия и градя емоции с ,които се справям с трудните дни.Никога няма да забравя моят пръв когато отидох на цирк ,разбрах че докато съм жива ще остана негова ревностна почитателка.

Общи условия

Активация на акаунт