Звездни компромати - Май'22

• 252 125
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Sofia
Отварял ги е 😁

# 1 246
За някои хора това е начин на живот…
Все едно да питаме защо на червения килим са с рокля на Диор, на Версаче и т.н. и парадират ми не вземат да си облекат нещо от Зара..
На Червения килим специално не парадират.  Рекламират роклите, с които са облечени(те не са техни, а взети назаем за вечерта). Затова журналистите задължително  ги питат" с каква рокля сте тази вечер?"  И те казват примерно Диор или там на която марка е роклята. Такива са правилата просто.

# 1 247
Добре че е Батинкова. Трябва да получава хонорар от бг-мамма, за поддържане на жив интерес и постове. Няма друго толкова колоритна личност. Не знам, дали планира всичките тези пози и постовете, но е феноменална!

# 1 248
Добре на червения килим рекламират рокли, а жената на Филип Плейн трябва да си свали пръстените, за да не подразни някой, че има диаманти, пък други нямат Simple Smile

На мен лично Антония Петрова ми е много досадна с постоянните си постове на едно и също.

# 1 249
  • софия
Какъв тежко провинциален кич е Тоца!

# 1 250
Какъв тежко провинциален кич е Тоца!

Перник вайб. Grinning
И да избяга човек от Перник, Перник от човека- нивгаж!

# 1 251
Не знам за стридите, но тези развалени банани на заден фон развалят претенцията на изисканост и лукс Simple Smile
https://www.instagram.com/p/Cdu_WTWOLf0/?utm_source=ig_web_copy_link

# 1 252
Не знам за стридите, но тези развалени банани на заден фон развалят претенцията на изисканост и лукс Simple Smile

Може това да е логиката
https://lekuva.net/128606/prezrelite-banani.html

😂

# 1 253
А защо Тоц не си изравни тена на лицето и тялото!?! Изглежда безумно...

# 1 254
Стридите мисля, не са особено подходящи при бременност?
Медицинските лица би трябвало да са пО- в течение някак?... Rolling Eyes

Е, той затова ги е сготвил де, да предотврати зараза.

# 1 255
  • софия
Фототапет с море (и палми) ли има на стената? ФОТОТАПЕТ С МОРСКИ ВЪЛНИ?! В новата къща с мраморните подове зад масата с мраморния плот?!? В къщата за милЬОни?!?

# 1 256
Бор_яна, за съжаление отдавна е мода в САЩ и някои други западни държави. Реалната психиатрична помощ, която продължава години е в миналото.
Вече можеш да си купиш хормони по интернет след една консултация с лекар онлайн. Операциите се покриват от държавата и пациента не плаща. И непълнолетни дори оперират. Някакъв ужас е там.

Въобще не ми се вярва.И не знам за какъв "ужас" говориш в Щатите,тъй като Щатите не е Холивуд и откачените/ексцентрични актьори там.
Започва се от 16г възраст с терапии и психолог,евентуално хормонална терапия.Никой няма да си рискува професията да оперира непълнолетни,да не говоря пък безплатно.
Какво ще рече държавата плаща? Тук няма държавни здравни(безплатни)  осигуровки и дори за да ни изпишат хапче за главоболие си плащаме от джоба.

Къде ги четете тези глупости,се изумявам.
Не си измислям нещата, нито съм ги чела в жълти сайтове. Гледах интервюта на хора преминали през този процес, които не са получили адекватна психиатрична помощ и са се подложили на операции, за които в момента съжаляват.
На 11-12 им дават хормони, така наречените puberty blockers, които забавят развитието на детето и подтискат влизането в пубертет. Случая на Джаз Джегинс е такъв. Семейството и направи цяло риалити от това, че Джаз е транс. Сменя си пола от момче на момиче на 5 години. На тази възраст естествено смяната включва само промяна на името и носенето на момичешки дрехи. На 11 вече е на хормони, които подтискат пубертета, а малко преди да влезе в гимназия, т.е. на около 14 започват да и дават и естроген. Планира се операция по смяна на пола още докато е тийнейджър и я осъществяват преди да замине, за да учи в колеж, т.е. е била на 17-18. Джаз обаче има усложнения, всъщност при нея са налице проблеми от всякакво естество - шоуто ги проследява. Джаз далеч не е единичен случай. Ако се потърси информация за "транс деца"/ trans children в интернет, ще излязат много резултати и не са само на звездни родители. За мен нищо от това не е ОК. До 18, че дори и 20 трябва да се провежда терапия и да се търсят причините за дисфорията, а не да се валидират дванайсетгодишните, че са от противоположния пол със смяна на обръщенията, стопиране на пубертета и хормони.
Мастектомии се правят и на непълнолетни (лица под 18 години), ако родителите се разпишат, че позволяват и се представят документи от лекари, които също разрешават:
https://www.genderconfirmation.com/adolescents/
Превод:
Скрит текст:
Според стандартите за грижа 7 на WPATH, в сравнение с възрастните, критериите за квалификация на подрастващите за мастектомия са по-сложни, тъй като пациентът е под 18 години. Важно е да се отбележи, че д-р Мосер е член на WPATH и работи за подпомагане на разработването на насоки за предстоящите Стандарти за грижа 8. Той има задълбочени познания и гледна точка за младежите от трансспектъра и тяхното решение да продължат напред с хирургия за утвърждаване на пола.
Изисквания за юноши (лица под 18):
- 2 писма, които подкрепят операцията  (едно от доктор по медицина, като първичен лекар и едно от терапевт, психиатър или психолог). Писмото за психично здраве трябва да посочва, че според мнението на терапевта ползите от придвижването с операция преди 18-годишна възраст надвишават рисковете от отлагане на операцията до 18-годишна възраст.
-Планиран разговор с терапевт, психиатър или психолог на пациента
-Всички законни настойници подписват формуляр за съгласие
-Фотографско съобщение, подписано от всички законни настойници
-Съгласие за лечение на непълнолетен
Относно лекарските разрешение за операция - те не са никаква гаранция, че пациента 1) ще е доволен след направата и 2) че изобщо е имало нужда от такава. Психотерапията, която се провежда не винаги продължава достатъчно дълго време, за да се определи какво наистина е най-доброто за детето. Личното ми мнение е, че за непълнолетните не трябва да има никакви блокери, хормони и операции.
Дори хора, които са решили да си сменят пола след 18, също понякога съжаляват, защото докторите и терапевтите не са си свършили работата. Например Grace Lidinsky-Smith - жена, която в началото на 20-те си години е била в сериозна депресия и е развила полова дисфория и започва да търси отговори в транссексуалните общности в интернет. Намира джендър терапевт и му обяснява, че иска да си смени пола, терапевта не задълбава в това, каква е причината за желанието и. Само след няколко сесии и дават рецепта за тестостерон и 4 месеца по-късно и разрешават да си направи мастектомия, но след операцията Грейс не се чувства добре. Съжалява, че се подложила на процедурата. Смяната на пола не и носи нищо хубаво и тя спира тестостерона и се връща към старото си аз. На мнение е, че докторите са прибързали с решението си да и дадат зелена светлина.
Част от интервюто с нея:
Скрит текст:
Грейс Лидински-Смит: И когато ги видях (трансексуалните) да са толкова щастливи и развълнувани да правят този прекрасен, трансформиращ процес, за да станат истинското си аз, като че ли, помислих ли, че това може да е и моята ситуация?

Лесли Стал: Имаше ли усещането, че на мъжете им е по-лесно в живота от жените и че пътят ви може да бъде по-лесен, ако сте мъж?
Грейс Лидински-Смит: Да. Просто имах чувството, че ако... ако можех да живея в живота като трансмъж, като мъж, тогава нямаше да се чувствам толкова стеснително. Мислех, че това ще ме накара да се почувствам много свободна.

Грейс казва, че е намерила джендър терапевт в интернет и й е казала: „Мисля си за смяна на пола“.
Грейс Лидински-Смит: Тя смяташе, че всичко това звучи доста добре.

Лесли Стал: Терапевтът не ви ли разпита колко дълбоко е чувството и от какво произтича?

Грейс Лидински-Смит: Тя не задълба в това от какво може да произтича моята полова дисфория. Направихме само няколко сесии.

Тъй като е над 18 години и не е имала нужда от родителско съгласие, Грейс казва, че просто е подписала формуляр за информирано съгласие в клиника и е получила хормонални инжекции.

Грейс Лидински-Смит: Попитаха ме: „И така, защо искаш да бъдеш на тестостерон?“ И аз казах: „Е, това, че съм жена, просто вече не работи за мен“. И те казаха: „Добре“.

Лесли Стал: И така, това беше. Имате ли рецептата за тестостерон?

Грейс Лидински-Смит: Ъъъъъ. Мда.

Само четири месеца след като започна тестостерон, тя казва, че е била одобрена за мастектомия, което се нарича "горна" операция (top surgery), за която Грейс каза, че е травмираща.

Лесли Стал: Знаеш ли, малко съм изненадана, защото въз основа на всичко, което казахте до момента, бих си помислила, че ще изпитате голямо чувство на облекчение.

Грейс Лидински-Смит: Започнах да имам наистина обезпокоително усещане, че сякаш част от тялото ми липсва, почти призрачен крайник, усещането, че съм като, има нещо, което трябва да има там. И чувството наистина ме изненада, но беше наистина трудно да се отрече.

И така Грейс започна обратния процес, като намаля тестостерона и след това се върна в клиниката и се оплака на лекаря, че процесът не следва насоките на WPATH.

Грейс Лидински-Смит: Не мога да повярвам, че започнах процеса по смяна на пола (transition) и след това обратния (detransition), включително хормони и операции, в рамките на по-малко от една година. Това е пълна лудост.
Линк към цялата статия:
https://www.google.com/amp/s/www.cbsnews.com/amp/news/transgende … nutes-2021-05-23/
Видеа:
Относно заплащането - има си застрахователни полици в САЩ, които покриват някои транс операции и пациентите или не плащат или плащат по-малко. А в някои държави, като Швеция например изцяло се покрива всичко от държавата.

# 1 257
  • До морето
Фототапет с море (и палми) ли има на стената? ФОТОТАПЕТ С МОРСКИ ВЪЛНИ?! В новата къща с мраморните подове зад масата с мраморния плот?!? В къщата за милЬОни?!?

Е, в другата къща има цикламена кухня, нарисувани ангели по тавана и изкуствени тухлички, вие за един фототапет се хванахте.....

# 1 258
Един- нъцки. И в стаята на супер- дупер- детето има позициониран.

# 1 259
От злоба и завист не сте разбрали най-новите модни тенденции в обзавеждането на каза Батинкови!!!! Фототапет във всяка стая различен, за да може лесно и бързо да се пренасят където си пожелаят за поредната фотосесия! Ге- ни-ал-но! Браво Тоци! Евала!

Общи условия

Активация на акаунт