Звездни компромати - Май'22

• 252 120
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 275
Кефи ме Кондаков, че не налива безмислено пари (само) в маркови парцали и чанти, но и в качествени преживявания. Посещава много интересни, екзотични места, с които не виждам някоя от другите Бг бръмчалки да може да се похвали.
Тоца не се е снимала от водно бунгало на Малдивите, само по някакви low cost all inclusive хотелчета за сметка на чантите за няколко десетки хиляди евро. Мара с Бентлито до Гърция ако я заведат пак е доволна, останалите по-далеч от Дубай не стигат.

Мен лично ме вдъхновява за пътувания и интересни локации.

# 1 276
Добре изглежда Златка на снимката.... Те сега с Благо ще се състезават кой по-бързо ще създаде нови деца с нов партньор?

# 1 277
А защо Тоц не си изравни тена на лицето и тялото!?! Изглежда безумно...

Бая е напреднала Тоцка, щом корема ѝ минава  пластмасовите дини.

# 1 278
  • Sofia
Пак ненужни обяснения от Мама Ния
Кой ли го вълнува?!

Скрит текст:

# 1 279
За съжаление не може да каже същото за някои други части от тялото.
Всъщност, май може ‘щото, ако ги е платила, значи с си нейни, нали?

# 1 280
Кимбърли Гарнър

Скрит текст:

Валери Божинов и Ванко 1

Скрит текст:

Благой Георгиев с някаква жена (новата му мисля)

Скрит текст:

# 1 281
Според различни медии Риана родила момченце на 13.05.Честито и на всички, които се нагледахме на голия тумбак.
Да й е живо и здраво детенцето.

# 1 282
  • Варна
От снимката на Блажко ме заболяха очите! Откъде събраха толкоз кич и неон по себе си?!

# 1 283
От снимката на Блажко ме заболяха очите! Откъде събраха толкоз кич и неон по себе си?!
Ако случайно забоготея и в някакво умопомрачение се залюбя с Блажко, ще го пазя в дълбока тайна и никога, никой няма да ме види публично с него. Тези жени не ги ли е срам, че са хванали несретник и женкар? Ако съм родител на тази девойка, ще я заключа докато го разлюби.

# 1 284
За Златка и снимката от болницата - така се прави! Не като някои ощипани, "видях Николета ама няма да кажа къде и с кого". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 285
  • софия
За Златка и снимката от болницата - така се прави! Не като някои ощипани, "видях Николета ама няма да кажа къде и с кого". Stuck Out Tongue Winking Eye
Преди всички така правехме, но понеже не получаваме хонорар от мисирките, които директно преписваха, без да споменат източник, спряхме Simple Smile

# 1 286
Ама как ще е след 12-та седмица Златка като преди 1 месец се разлюбиха?! 🙄
Тези и двамата са едно голямо дъно, но още по-жалко за хората, които се хващат с тях.
Аз поне обещавам ако забогатея, никога да не погледна дори Благо, той на младини не ми харесваше, а сега вече ми е в категорията "дядо" 😁

# 1 287
  • Sofia
Със сигурност тази снимка ще цъфне в клюкарските вестници и сайтове.

# 1 288
Не е редно да се снима така, че и пред лекарски кабинет...

# 1 289
  • София
Уилям, Кейт, Том Крус, Дженифър Конъли
Скрит текст:

обувките на Уили

Общи условия

Активация на акаунт