Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 168
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ние си додохме...пуснах пералня, гладих...аман с тия тениски и ризи Head Band Ся на дивана...мисля си да скокна за жин.
Донесох си манЖи от свеки Simple Smile свинско с картофи и сарми от сармусак(левурда). ММ взе и другата връзка зеления...щял салата да прави Thinking

# 76
  • Варна
Бърди,нищо не пише за кожа или плат.Платнени бели с разтвор от хлябна сода,вода и кислородна вода ,светват.Намазваш ги хубавичко,после изчакваш малко ,изчеткваш и изплакваш.В Пинтерест го видях и пробвах 😁.Пак от там видях как да си чистя биркенщоците .
Поръчах си прасковено(надявам се) розови.Утре ще ги взема ,ей ги е

Боцчи, къде е тая промоция, искам ако има в жълто, плийз

# 77
  • София
Аз кафе ще пия.
Левурда обичам и аз в салати те ръгам.

Децата се гледат, да не помислите, че сме се отърва ли от тях. 😂

# 78
Мисте, как сви левурдата на сарми? Явно свекито е баш майстор.
И аз обичам левурда на салата с марули и краставици.

# 79
  • Пловдив
Бърд, Бобчи, харесват ми маратонките Simple Smile
Аз поръчах за синко...ежедневни и туристически. Сегашните омаляха Confused
Казах ли как ония Ню Баланс дет взех за него се  скъсаха вътре около петата? Писах на Обувки.бг и ще ми върнат 50% от сумата и маратонките си остават у нас. Имаше вариант и за 100% връщане на парите и връщаш маратонките. Много са точни.

Сиросче, салата не съм яла...
Свеки ги сви, да...майаторка е, ама тя е и готвач Simple Smile
На кръст слага 2 листа и лъжица плънка.

# 80
  • sf
А аз съм ей така

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 22:30 от donsita

# 81
  • Пловдив
Обръщай по често продукцията! 😆

# 82
И ние досега бяхме навън! Обядвахме в нова таверничка до морето, с детски кът! Беболина едва си я прибрахме. Истинска драма куин 🤕. Заигра се с едни дечица там и като се затръшка,че не иска да си ходи... Ма защоооо,защооо,реве и се тръшка,не ииискааам,сприии се мааалкооо,на български 😁😂. Цялата таверна нас се обърна да гледа. Потънах в земята от срам, повечето от клиентите ги познавам 🤦

# 83
Ау, левурда на сарми сигурно е вкусно.
Аз на песто я правя най-често, много го обичам и на салати я слагам.

# 84
Ули, колко време издържа?

# 85
  • sf
Обръщай по често продукцията! 😆
Аз препеченки ги обичам 😁

# 86
Ули, колко време издържа?
Аз го замразявам. Правя по-голямо количество и така имам за по-дълго.
Сега се замислям, че в последните няколко години го правя без ядки, но мисля, че и с ядки няма да е проблем замразяването.

# 87
Привеет и от мен. Благодаря Кло за новата тема.
Цяял ден изкарахме навън. Сега съм на любимото си място в любимата поза, демек разбирайте - разплута на дивана.
В един магазин се влюбих в едни Пуми, че даже и 50% намалени - последна бройка моят слонски размер. Изпаднах в екстаз. Пробвах ги, екстра ми се видяха и през глава тръгнах към касите, да не някой да  ми ги вземе от ръцете.
Сега вкъщи си ги сложих отново.... Бе, още  съм силно привлечена, ама не ги усещам толкова удобни, колкото ми се видяха в магазина. Unamused
Малоумна история.
Иначе ето ги:
Скрит текст:

# 88
Лаватера, със здраве да си ги носиш!

Пекарната какъв хлебец извади... Право намазах маслото 🐷 Ще отслабна, но в другия живот.

# 89
Хубави са пумите много. Аз обаче откакто сложих Asics за първи път преди десетина години, други маратонки не купувам. Това е най-удобната маратонка за моя крак за бягане и за ходене.

Оплкавам се, че не знам какво е левурда. Отивам да се образовам.

Имам да чистя, да мия хладилник и баня, а седя с лаптопа и ровя във форума. Много мразя да чистя, ама много.

Общи условия

Активация на акаунт