НОЕМВРИйското човече е готово да сяда и света шарен повече да опознава! - Тема 4

• 22 386
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Kristiqnita, правят ли някакви тестове като се съмняват за слънчева алергия? И ние имаме някакъв проблем, като ми се струва, че просто като няма друг очеваден проблем и веднага това предполагат...има ли начин да се докаже? Ние на 16 сме на очен и не знам какво  да изискам като изследвания(за жалост съм стигнала до извода, че трябва да съм се информирала предварително,  защото иначе не се получават нещата с повечето лекари)

# 676
Kristiqnita, правят ли някакви тестове като се съмняват за слънчева алергия? И ние имаме някакъв проблем, като ми се струва, че просто като няма друг очеваден проблем и веднага това предполагат...има ли начин да се докаже? Ние на 16 сме на очен и не знам какво  да изискам като изследвания(за жалост съм стигнала до извода, че трябва да съм се информирала предварително,  защото иначе не се получават нещата с повечето лекари)
При нас е същата работа само предположения(без изследвания).
Първо сменихме козметиката за баня,слагахме и някакви капки…
Утре сме при специалист детски…та ще пиша как е протекло и дали има някаква яснота.
Но забелязах,когато сме повече навън очичките стават мътни и зачервени…
Незнам вече може и да си внушавам🙂

# 677
Блу, дано приключвате тази агония вече. На мен си ми звучи като ковид въпреки - теста, но то няма и значение дали е или не е, важното е да сте здрави. Щом има апетит значи нещата са добре.
Аз така и не смея да натопя истински Мила във водата- дали в морето, дали в басейн... много се притеснявам от инфекции, че нали е момиченце, а на мен тази зона ми е слабо място и на младини вечно бях с цистит или гъбички... с батковците ги нямах тези притеснения. На нея само крачетата топкам като сме на плажа, въпреки че имам от големите батковци останал бебешки пояс. Вие какво мислите по въпроса?

# 678
Бързо възстановяване Блу, дано да не е Ковид.
Крис защо не пробваш със слънчеви очила? Може и да има ефект.
Йони вече е с осем зъба, макар трите още да не са излезли напълно. Само да не докопа някого с зъбите 😆😆
От няколко дни отказва да яде банан, а много го обича. Следобедната закуска също не си я изяжда напълно. Иначе си има апетит и яде стабилно, но от седмица някъде това са номерата😆 Може и да е от жегата. Пие доста вода.
Стои и спи по потник и памперс. Без чаршаф спи, предадох се вече. Ако го завия се събужда и сърди.
На разходка иска да е обърната количката напред, за да гледа. В противен случай търси да го носим и да се оглежда. Заглежда се доста в табелите и светещите реклами. Чак вика във възторг.
Много си пляска с ръце, дава боц, маха за чао, стои, пълзи, изправя се и прави опити за крачки, но още не е много стабилен. Занимава се сам и си бърбори, пее. Разбира се обича да си играем с него, но на моменти иска да си е сам и да си се забавлява по свой начин. Заспива абсолютно сам, без приспиване, но задължително с любимата играчка.

# 679
Блу бързо оздравяване

# 680
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, момичета. Дано да минава бързо при всички ни, кой от каквото страда. От снощи и ММ е в кюпа и той с 39 градуса. Добре, че аз се поосиферих малко, та тази нощ си я поех да я гледам. Пак вдигам, но е по-малко вече и като цяло се чувствам по-добре. Дано това да е краят и утре вече и Мими да е по-добре. Тя, милата, само като ме види с шишето с мляко и започва да плаче, мисли, че ще й давам спринцовка и вече 2 вечери блъска шишето, та я вдигам нощно време, заедно с Нурофена да дам и мляко. Поне забравя и пие, че най-много ме е страх от болници и системи толкова мъничка.

# 681
  • Варна
Блу, бързо оздравяване!
Милк, Дани го вкарвахме целия във водата и умираше от кеф, пляска с краката, като му кажа "Плувай" и се набира яко цапа 🙂 Пробвахме с едно надуваемо, в което се пъха целия и крачетата през една дупка, но бързо почва да мрънка, може би му обива отдолу (той е голичък на плажа) и затова го държим аз, или баща му. Не знам, всеки сам си преценява, но времето и водата са вече доста топли, разбира се за по 5-10мин и го вадим. Доста вода пийва от морето, на всяко излизане на брега и се оригва 😁 Ама, каквото,такова, трябва да се калява. Гледам уж на "по- чисти" плажове (до тук само в Гърция и веднъж на Слънчев ден), ама то дали и колко е чиста, никой не знае.
Да ви похваля една следобедна закуска, която моето неядящо по принцип дете, страшно хареса: ябълка, праскова, манго (каквито плодове имате), сирене(защото нямах извара) и жълтък 😉

# 682
Оф,страшно ми е притеснено!
Блу,и моето момче от снощи или от към обед е с температура😕
Днес бях до лекарката да го прегледа,гърлото е добре има сополи и температура около 37,5 снощи 37,8.ако меря правилно в къщи….Направихме му тест отрицателен🙏🏼.Отложих и днешният преглед за очичките.Цяла нощ се мъчи миличкото давах панадол малка дозировка и спадаше за малко температурата.Сега лекарката каза да давам нурфен,спи сега миличкия и целия е топъл….🥺

# 683
  • до най-прекрасния мъж
Аз чакам ММ да донесе нов тест, защото контролната черта излезе бледа, но тестовата е наситена и е положителен. Първият в петък беше отрицателен, аз тогава вдигнах Т. Най-рано 3-4 ден от симптомите, иначе няма да отчете.
Дано при вас не е това и избягвайте всякакви контакти. За 4 дни сме окапали всички вкъщи, плюс от днес и баба й.

# 684
Еххх. Аман вече от този ковид Sad няма край, така ме притеснява. Аз съм с ваксини и чакам да дойдат вариантни наесен за втори бустър, ама за мен ми е все тая, за децата се тревожа. Малкият батко ще е първа група на градина, големият трети клас- направо ми се свива сърцето!
Наде, аз батковците ги къпех в морето, за мадамата се притеснявам ... от момичешка гледна точка, нали разбираш Simple Smile

# 685
  • до най-прекрасния мъж
С Ковид сме, взел е друга марка тест и си е чисто положителен. Чертата излезе веднага - хубава и наситена.
В кръга на шегата - това ми е първия + тест, който виждам. За бременност така и не си направих уринарен, да ми остане за спомен. Виж за Ковид имам два. Ама няма да ги пазя, не искам такива спомени.

# 686
Да минава бързо, най-вече на малките бойци!

В рода ми имам братовчедка младо момиче с 3 дози ваксини и 3 доказани боледувания от ковид. Аз не виждам как може да се предпазим  освен от по-тежко протичане. Дано вариантите вече са по-леки и да минават бързо.

Милк по твоето питане. В Гърция топих няколко пъти Мила в морето с пояс. Басейн само в домашен е била. В морето й беше много приятно и вълнуващо. Септември сме пак в Гърция и я очаква нова порция море.

# 687
Здравейте, замря групата.
Ние сме с 1 зъб и чакаме втори всеки момент. Цяло лято сме общо взето на море и малката вече придоби тен. Много се кефи на водата и се надявам да имаме вече успех с плуването. Плува в морето като жаба .
Яде пясък и пие черно море.
Все още си яде по малко.
Не кърмя и минах през първи цикл. Не ми липсваше 😀Но пък поне спях да умирам от глад. Месеца в който приключвах направо бях денонощно гладна и си върнах 3 кила.
Майма ми дойде от русия и я гледа, и разбирасе е много яко когато знам че си играе с нея и се отдава. Днес бяхме 5 часа на аква парк в кръщелника и племеницата. Без бебе. Все едно бях на 20 😀
Купих пиклер но от Lion toys защото е много по практичен. Модифицира се и сега го ползвам като бейби но има още 2 части за да става по висок. и пързалка.
Малката не учее да сяда сама но пък става 😀чудо бебе. Всичко на опъки.
На 21 ще правим кръщене.
расказах си живота 😀

# 688
Здравейте,
От днес и аз съм зле😀.Незнам още дали е Ковид правих тест отрицателен.
Моето момче е по-добре има си и второ зъбче🙂.Някой ме беше питал дали съм пробвала с очила заради слънцето.Честно казано имам,но съм малко скептична към слънчевите очила,дори за мен трудно купувам само от проверена оптика😀.
При нас в държавната млечна кухня записват от 10 месеца,та края на септември ще го записвам.
Подариха ми “паяк”някой слагал ли е бебето….В чуденка съм дали да пробвам🤔
Сега като не ходим в парка да пазим другите деца му е доста скучно🙄
Правим само самостоятелна разходка😀

# 689
  • до най-прекрасния мъж
Криси, моят стана плюс на 4ти ден от симптомите, а на свекърва ми на 3ти ден. Ако от днес ти е зле, няма да покаже. Стискам палци да не е Ковид. Аз съм на 8ми ден днес и още не съм добре. Остана една кашлица, която ми мъчи и страшна отпадналост. Пия вече 3 дни АБ заради кашлицата. Ту съм по-добре, ту по-зле, а Т нямам от понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт