🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 895
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 705
Има още един момент, който никак не е за подценяване.
И той е, че голяма част от старите участници вече са стари за такава игра. Гледах Барни в Максимал, бледо копие е на предишния Барни .. но годините са си години.

# 706
Дяволче,защо правиш анкетите с толкова много въпроси във всяка тема, която започна да поддържаш,бе човек?
Това от телефона целият ми 6+ инчов диспшей е запълнен едва само до 2 въпрос 🙄😵.Ненужен чаршаф и ми е интересно, защо го правиш?

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 20:07 от Morkovelka99

# 707
  • София
Не всички анкети са такива и не е никакъв проблем скролирането. Аз също често съм с телефон и ми отнема 1, 2 секунди.
Уважавайте времето, не може за всичко да бързаме и препускаме.
Иначе трябва да сменям анкетите през 12 часа, даже по-малко. Има твърде много интересни въпроси. 🙂

# 708
Това не ти се вижда много ли 😳🙄? Следях темите за Сървайвър повечето анкети бяха такива, да не кажа всички. Темата за "Игри на волята" я пропуснах този сезон точно заради тези километражни анкети.

Такова чудо докато темите се поддържаха от Smileys 🙈🙉🙊 не е било.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 02:01 от Morkovelka99

# 709
По мое мнение анкетите са полезни, важни и интересни, но като програмист със сигурност UX-а на форума не е оптимизиран.
Трябва да има опция да се скрие анкетата ако искаш или вече си гласувал - съгласявам се че затруднява.
Но пък без анкета не е добре, защото тя много добре обобщава мненията и настроенията за играта.

Няма ли възможност да се говори с хора на "високите етажи" и да се предложи като функционалност?

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 15:51 от outcast

# 710
Три скролвания отнемат 5 секунди. И 20 да бяха, не виждам какъв е проблемът. Особено в тази тема, която в момента не е толкова активна и не се изписват страници наред, които да трябва да се превъртат.
Анкетите на Diavolo се забелязаха и наложиха форума като фактор при Игри на волята. Никой не помни секундите скролване, но резултатите от допитванията си останаха във времето.
То по тази логика и да не пишем дълги постове - те също се скролват дълго (не, че не ми го казаха в съседна тема).

# 711
Три скролвания отнемат 5 секунди. И 20 да бяха, не виждам какъв е проблемът. Особено в тази тема, която в момента не е толкова активна и не се изписват страници наред, които да трябва да се превъртат.
Анкетите на Diavolo се забелязаха и наложиха форума като фактор при Игри на волята. Никой не помни секундите скролване, но резултатите от допитванията си останаха във времето.
То по тази логика и да не пишем дълги постове - те също се скролват дълго (не, че не ми го казаха в съседна тема).
++++
И моят глас е за анкетите. Така се виждат нагласите в дадения момент.  Много повече само четат и участват в анкетите без да коментират в темата. Самата аз правех така до скоро.
Дяволо прави много добри анкети, включващи въпроси, които в дадения момент вълнуват списващите.
Резултатите от анкетите на моменти са ми по-интересни и любопитни от коментарите, защото отразяват мнението на много по-голям брой потребители. Това за мен компенсира малкото неудобство "дълъг чаршаф".

# 712
Скрит текст:
Това не ти се вижда много ли 😳🙄? Следях темите за Сървайвър повечето анкети бяга такива, да не кажа всички. Темата за "Игри на волята" я пропуснах този сезон точно заради тези километражни анкети.

Такова чудо докато темите се поддържаха от Smileys 🙈🙉🙊 не е било.

Нямам спомен Сървайвър темата да е поддържана от Smileys, нито пък някой насила да ѝ е "отнел" Игрите, а Фермата никога не е пускана от нея. От години има проблем с началния пост и времето за което може да се редактира, тя явно е писала на модератор всеки ден или през ден за смяна на анкетите, а Дявола ги пуска с повече въпроси и за по-дълго време за да не досажда всеки ден с молби за съдействие.

# 713
Позволих си да задам този въпрос точно  в тази тема, защото не е толкова активна в момента. Правя препратки и към игрите, защото те също се поддържат от Дявола, сега видях и Фермата е негова (там положение с анкетите е същото 🤭)
Разбирам, че нямате проблем с това и на вас си ви допада.
Простете спама!

# 714
  • Mediterraneo
Аз нееднократно съм споделяла същата молба, ама все тая, на хората не им пречи да скролват 20 секунди. Отдавна препускам през темите с такива анкети, нямам нерви. И да, трябва уважаваме времето- както на автора на анкетите, че ги съставя, така и на четящите, че скролват през тях.

# 715
Нямам нищо против анкетите, но и на мен ми е досадно скролването. Жалко, че няма възможност да се свиват по-дългите анкети.

# 716
  • София

Това ми излезе във ФБ, ако наистина е заснет вече сезона, има някакъв шанс Владо да е водещ пак.

# 717
  • София
Аз ще съм една от крайно разочарованите от потенциалното отсъствие на Владо Карамазов (освен всичко останало).

Относно анкетите - на мен ми харесват, и оценявам огромните усилия по поддържането на една (а в случая на Diavolo - няколко) тема и съм много благодарна, че ги полага. Hands Pray

# 718
Не чета форуми на телефон и нямам никакви оплаквания. Единствената ми забележка е, че често пъти титулната картинка на темите е със сбъркани пропорции (тоест разтегната или смачкана) или има отрязани глави или крайници, породено от факта, че форума изисква една съвсем стриктно фиксирана пропорция на страните на въпросната картинка. Е, аз претендирам че мога да го направя хем да не е смачкано хем да няма орязани глави и си предлагам услугите за теми свързани със Сървайвър и Игри на волята.  Поддържащият темата да ми прати какво иска да влезе и ще се постарая.   Предложих същото миналата година на Smileys, но тя ме отсвири че какво съм си мислела аз то не било тъй просто щото форума не позволявал и т.н.  А аз бях пробвала в пробна моя си тема и знам че мога.

Предвид на това колко много труд полага Diavolo,  и с оглед на горчивия ми опит,  не се престраших да отправям подобни предложения към него, а и в интерес на истината неговите бяха мноооого по-добре от нейните, тук таме да е имало нещо дребен кусур.

# 719
  • Велико Търново
По принцип нищо чак толкова трудно няма в това да се направи корицата на темата в точните пропорции. И да, ако има разтегляне в някоя от двете посоки, е и неестетично, и смешно. В темите на Diavolo обаче не съм забелязвала да има нещо подобно.

Що се касае до анкетите - дългите и мен ме дразнят, но в крайна сметка, щом повечето ги смятат за полезни, нека си останат. Наистина никак не е лоша идея да се инициира поне да сложат бутон за скриването им.

Общи условия

Активация на акаунт