Забременели след инвитро тема 51

• 61 665
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета! До сега не съм се включвала, само ви чета с интерес и разбира се ми давате голяма надежда, че и при мен ще настъпи време за чудото Simple Smile Реших да пиша, ако мога да съм полезна за тези от вас, които търсят Естрофем, тъй като и аз преди 2 дни бях в същата ситуация. Успяхме да намерим наличен в аптека Прополис, която е до клиника Адела. Като цяло като търся такъв тип лекарства се насочвам към аптеките към подобни клиники. Преди време  имах същата ситуация и с намирането на Зарзио. Успях да си купя от аптеката в клиника Малинов.

П.С. 7 ден след ЗЕТ съм и вече едва издържам за теста.... Благодаря за силата и надеждата, които ми давате ❤️

# 166
  • до най-прекрасния мъж
Късмет Simple Smile, дано е +

# 167
  • София/Севлиево
Здравейте мами, искам да попитам има ли сред вас мами, които да са замразили стволови клетки на бебето си след раждането. Ако има такива моля пишете на коя тъканна банка се доверихте и цената.
Аз замразих във Фючър хелт.Нямаше какво да му мисля, бях пациент на Станулов,правих си там пренатеста и бе напълно логично и стволовите клетки да са ми там.Още с голямото дете исках да замразя(майка ми почина на 39 от рак,който днес успешно се лекува с терапия със стволови клетки, и оттам си има едни страхове),но тогава ме разубедиха, а и банката, към която се бях насочила фалира и не знам какво стана с пробите на хората.Сега ни ги пазят в Англия(може и в Швейцария,но аз избрах Англия, защото в случай на нужда там има при кой да останем и да си спестим някакви разходи,но се надявам никога да не опираме до използването им).Направиха ми много хубава оферта-за 30 години на цена около 5500 лв(за 20 бе 5000),платихме ги разсрочено за 3 месеца.Максималният срок на плащане бе 1 година,но се оскъпяваше малко.
Лолита ,ми то дошло време за тест.Чакаме те с добри новини в съседмата тема(за чакането след  трансфер).

# 168
Благодаря за отговора. Аз научих за тази възможност твърде късно, нямам време общо взето да проучвам тъканни банки и да реагирам. Четох , че доста хора съхраняват в Свети Лазар в София. Хубаво е, че си съхранила, дано нямате нужда от тях.

Здравейте мами, искам да попитам има ли сред вас мами, които да са замразили стволови клетки на бебето си след раждането. Ако има такива моля пишете на коя тъканна банка се доверихте и цената.
Аз замразих във Фючър хелт.Нямаше какво да му мисля, бях пациент на Станулов,правих си там пренатеста и бе напълно логично и стволовите клетки да са ми там.Още с голямото дете исках да замразя(майка ми почина на 39 от рак,който днес успешно се лекува с терапия със стволови клетки, и оттам си има едни страхове),но тогава ме разубедиха, а и банката, към която се бях насочила фалира и не знам какво стана с пробите на хората.Сега ни ги пазят в Англия(може и в Швейцария,но аз избрах Англия, защото в случай на нужда там има при кой да останем и да си спестим някакви разходи,но се надявам никога да не опираме до използването им).Направиха ми много хубава оферта-за 30 години на цена около 5500 лв(за 20 бе 5000),платихме ги разсрочено за 3 месеца.Максималният срок на плащане бе 1 година,но се оскъпяваше малко.
Лолита ,ми то дошло време за тест.Чакаме те с добри новини в съседмата тема(за чакането след  трансфер).

# 169

Попаднах на нещо по темата в книгата която чета сега. Моята лекарка потвърди същото, но все пак всеки сам си решава.
П.с. Родих в чужбина, и не е такава модерна истерия както в бг. Не замразихме нищо, нито дарихме пъпната връв.

# 170
Здравейте бъдещи и настоящи мами. Имам един въпрос към вас. В 5-та г.с. съм според мен след ембриотрансфер. За първи път ми е да подчертая и малко симптомите са ми нови. Та Трансфера ми беше на 2-ри Юли. на 12 ден чхг 921. Тогава започнаха и силни болки в гърдит, някакви непостоянни болки в корема и гадене, което беше моментно, но го имаше. На 14 ден направих чхг отново 1926, което показва, че се е удвоило. За всеки случай на 16-ти ден направих още един тест 4079 чхг. и приключих с тестовете, но ден след това всички симптоми изчезнаха - болки в гърдите, болки в корема, гаденето, апетита, който имах и ако до преди това чувствах някаква тежест, сега вече не чувствам нищо. Все едно не съм бременна. Имам час за репродуктивния ми лекар чак на 28.07.2022. Та въпроса ми е случвало ли Ви се е да спрат всички симптоми толкова рано и въпреки това да сте имали успешна бременност? И ходили ли сте при друг лекар  преди първият Ви преглед при репродуктивния?

# 171
Здравейте бъдещи и настоящи мами. Имам един въпрос към вас. В 5-та г.с. съм според мен след ембриотрансфер. За първи път ми е да подчертая и малко симптомите са ми нови. Та Трансфера ми беше на 2-ри Юли. на 12 ден чхг 921. Тогава започнаха и силни болки в гърдит, някакви непостоянни болки в корема и гадене, което беше моментно, но го имаше. На 14 ден направих чхг отново 1926, което показва, че се е удвоило. За всеки случай на 16-ти ден направих още един тест 4079 чхг. и приключих с тестовете, но ден след това всички симптоми изчезнаха - болки в гърдите, болки в корема, гаденето, апетита, който имах и ако до преди това чувствах някаква тежест, сега вече не чувствам нищо. Все едно не съм бременна. Имам час за репродуктивния ми лекар чак на 28.07.2022. Та въпроса ми е случвало ли Ви се е да спрат всички симптоми толкова рано и въпреки това да сте имали успешна бременност? И ходили ли сте при друг лекар  преди първият Ви преглед при репродуктивния?
Не се подвеждайте по липса или наличие на симптоми - такива може да има, може да няма, може да затихват и пак да се появяват, може и въобще да липсват. Всяка от нас тук е със своя индивидуална "версия" на (без)симптомност, която е уникална и не прилича на никоя друга. След като тестовете ви показват растящо ЧХГ, или изчакайте прегледа си на 27ми, или ако АГ-то ви няма по-ранни часове, минете на друго АГ по-рано, за ваше спокойствие. При ЧХГ над 4000 при ехограф вече ще се види това, което трябва да се види. Но при всички положения не разчитайте симптомите да ви водят, освен ако те не са кървене или крайно остри болки в слабините/корема...  Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 172
  • Пловдив
Както ви е посъветвала и дамата преди мен не се водете по симптомите.Аз съм от момичетата които нямаха нито един симтом от началото до финала.Единствения симтом ми беше растящото коремче след 7 месец,дотогава не ми личеше изобщо.Аз си изчаках прегледа при док Стаменов и не съм посещавала друг АГ.Имам 11 трансфера на последният успешен дори  и гърдите не ме боляха.
Пожелавам Ви успешна,безпроблемна  бременност и пухкав финал.

# 173
Благодаря Ви момичета. Не се стърпях и ходих в лабораторията да пусна ново чхг, ако се е покачило, значи всичко е ок, ако е спаднало, най-вероятно ще е биохимична бременност, както се случи и предния път.

# 174
  • Пловдив
Благодаря Ви момичета. Не се стърпях и ходих в лабораторията да пусна ново чхг, ако се е покачило, значи всичко е ок, ако е спаднало, най-вероятно ще е биохимична бременност, както се случи и предния път.
Биохемичната бременност никога не е с такива прекрасни стойности на ЧХГ а и в 5 гс не се изследва вече,освен ако лекар не ви изпрати,само може да ви подведе резултата ,ако искате доказателство по добре посетете АГ  за един ехографски преглед.Бременна си Тренди бъди по спокойна и търпелива,отсега започва напрежението а къде е 40гс дай боже ....

# 175
  • София/Севлиево
Тренди, сега да не се вкараш в друг филм, ако чхг не е удвоено.Спокойно, в тези седмици и при такива нива вече не се удвоява.

# 176
Момичета, излезе резултата.
total hCG ( общ бета ЧХГ ) 9814.00   IU/l   мъже - до 2 IU/l ; небрем.жени - до 3 IU/l
Предният както казах беше 4079. Минали са 3 дни между двата теста. На калкулатора изписва, че се удвоява на 2.4 дни или 56.8 часа, но не смятам, че това има значение в момента, Важното е че аз се успокоих, защото с тези симптоми, които изчезнаха се панирах. Все пак смятате ли, че е добър този резултат? Благодаря Ви за подкрепата момичета, наистина ме карате да се чувствам по-спокойна.

# 177
Мисля, че при толкова високо ЧХГ направо можеш да отидеш за потвърждаване при АГ,
и после да ни пишеш и кажеш какво сте видели Simple Smile 🤞
Момичета, излезе резултата.
total hCG ( общ бета ЧХГ ) 9814.00   IU/l   мъже - до 2 IU/l ; небрем.жени - до 3 IU/l
Предният както казах беше 4079. Минали са 3 дни между двата теста. На калкулатора изписва, че се удвоява на 2.4 дни или 56.8 часа, но не смятам, че това има значение в момента, Важното е че аз се успокоих, защото с тези симптоми, които изчезнаха се панирах. Все пак смятате ли, че е добър този резултат? Благодаря Ви за подкрепата момичета, наистина ме карате да се чувствам по-спокойна.

# 178
И аз бих отишла още днес, но часът ми в клиниката в София е чак за 28.07, а в моят град обикновените АГ специалисти имат от тези по-старите видеозони. Ако отида при такъв, според вас дали пак би могло да се види нещо или да чакам още една седмица до прегледа ми при репрото, който извърши и трансфера?

# 179
И аз бих отишла още днес, но часът ми в клиниката в София е чак за 28.07, а в моят град обикновените АГ специалисти имат от тези по-старите видеозони. Ако отида при такъв, според вас дали пак би могло да се види нещо или да чакам още една седмица до прегледа ми при репрото, който извърши и трансфера?
Щом ви излезе растящото ЧХГ и нямате някакви стряскащи симптоми и болки, си изчакайте прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт