АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 11)

• 42 041
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас / Славейков
Моя корем също не се издува толкова много.Да мърда си бебето активно главно вечер и рано сутринта.През деня защото се движа по малко мърда.От няколко дни ми се струва че корема ми е паднал надолу.И ММ и дъщеря ми ми го казаха.Иначе се чувствам добре.Във вторник съм на консултация.Иначе вече три пъти ми се схващат краката дори и докато спа.Никой не се е оплакал тук още за това.Този път смятам да питам доктора дали мМ може да дойде на консултация с мен.

# 691
  • София
И моят корем е ниско, усещам я как мърда точно под пубисната кост. Съответно не ми е комфортно да седя и вечерях права 🤣

# 692
На мен често ми се случва да ми се схващат краката и то само през нощта. Започна от края на 6-тия месец. Напоследък от какато е по-топло се схащат повече и по-силно. Уж пия магнезии, но само 1х2...
Моя корем също не се издува толкова много.Да мърда си бебето активно главно вечер и рано сутринта.През деня защото се движа по малко мърда.От няколко дни ми се струва че корема ми е паднал надолу.И ММ и дъщеря ми ми го казаха.Иначе се чувствам добре.Във вторник съм на консултация.Иначе вече три пъти ми се схващат краката дори и докато спа.Никой не се е оплакал тук още за това.Този път смятам да питам доктора дали мМ може да дойде на консултация с мен.

# 693
Моят се издува последната седмица навдякъде, много го усещам, и болки имах от ритници. И много ниско го усещам, после много високо, абе парти си е. Всяка сутрин става с мен,докато пия кафе му говоря, но днес реши да продължи да ме замисля, да не казвам притеснява. След снощното хълцане, сутринта ме остави да пия кафе сама. Чак на обяд, ме тупна леко. И сега както вчера около 20:00 часа пак започна да хълца. И това ли е по часове, или да започвам да мисля, че е нещо друго?
Аз също незнам кое е ръчички кое крачета, но като ми е казала акушерката как е застанал и, наистина там където са крачета по силно ме блъска, не рита, не тупка, не мести, направо си блъска, понякога и целия ми корем се стресе. После как да не започва паниката, като му свикнах на режима и като не се обади, аз чак не говоря, гледам в една точка. Мъжа ми сутринта знаеше даже, защо не говоря Grinning

# 694
  • Пловдив
Моята бебка е активна малко преди да си легна (22:30-23:00). А ММ дори си "играе" с нея - разбирайте, потупва ми коремчето с пръст и тя му отговаря и той страшно много се забавлява 🙂
Пъпчето ми вече е щръкнало малко напред и ако облека рокля, която опира на корема ми плътно, се вижда 😄
Ноктите на краката с големи усилия ги изрязах преди два дена (31 г.с съм)..
Благодаря ви за информацията за намаленията на сайта на БЕБО.
Аз мисля да си взема само един вид мокри кърпички, от другите продукти нямам нужда.
След три дена съм на преглед (започваме с тоновете на бебчето) освен със стандартния преглед и нямам търпение да видя малката как се е развила! Heart

# 695
Аз съм в болница снощи бях с адски болки в кръста,повръщане и от 3 часа до 7 имах чувството че умирам. И ММ се изплаши ужасно много. Вече съм в болницата тиновете не отчетоха грам контракции,бебка е наред,но болката в кръста е ужасна. Чакам изследванията да видя какво ще излезе и дали ще ме оставят за престой. 😥Днес правя точно 30седмица,уж не излизат контракции пак имам болки. Дано избутам още някоя седмица

# 696
Аз съм в болница снощи бях с адски болки в кръста,повръщане и от 3 часа до 7 имах чувството че умирам. И ММ се изплаши ужасно много. Вече съм в болницата тиновете не отчетоха грам контракции,бебка е наред,но болката в кръста е ужасна. Чакам изследванията да видя какво ще излезе и дали ще ме оставят за престой. 😥Днес правя точно 30седмица,уж не излизат контракции пак имам болки. Дано избутам още някоя седмица
Бързо оздравяване. Кръст боли не само от контракции, щом не излиза на уредите, че имаш контракции, сигурно не е от това.

# 697
Бързо оздравяване. Кръст боли не само от контракции, щом не излиза на уредите, че имаш контракции, сигурно не е от това.
Смятат че от Бъбреците. Само в ляво боли,снощи беше ад и всичко това беше съпроводено с повръщане

# 698
Много е вероятно. Не са ме болели, но приятелката ми правеше адски кризи с много повръщане. После каза, че раждането боляло по малко от бъбречна криза, а тя имаше тежко раждане.

# 699
  • Пловдив
Милото, бързо да се оправяш! 🍀
Много е неприятно, но пък щом бебка е добре, поне едно притеснение отпада.
Аз днес съм на ЖК (29+4), ще питам от кога се ходи за тонове, изследванията да ми види и да каже ако трябва да пия нещо, да взема последния болничен, който си плащам, секрет ще и кажа да вземем и разни такива. 😊

# 700
  • София
Милото, бързо оздравяване. Ако са бъбреци, ще излезе нещо в стерилната урина или на ехография на коремни органи.

# 701
На мен ми казаха да започна тонове след 32гс

# 702
  • София
Бързо да се оправяш, Милото!
За тея кутии за мокри кърпи, в Лидл пускат 6 пакета с кутия примерно, от време на време. Поне каката като беше бебе пускаха, аз честно казано не виждам смисъл от нея, иначе имам, но не я ползвам, каката си играеше с нея, като бебе. Мокрите кърпи свършват много преди въобще да са тръгнали да съхнат.

# 703
Имам отворен пакет мокри кърпи при мойте родители сигурно от преди 3-4м. От тези с пластмасовия капак е. Все още не са изсъхнали. Обаче там като ще остава не махам лепенката, която е под пластмасовия капак, а си я залепвам и отлепвам и като тръгвам я обръщам с капака надолу. И с обикновенно затваряне съм оставяла, пак само обръщам с капака надолу и не изсъхват.

# 704
Милото ,скорошно оздравяване и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт