Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 211
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Момичета, много сте хубави. McKitty, яки сандалки имаш!
Аз изпадам в потрес, когато тръгна да купувам сандали или онлайн да пазарувам.
Търся да имат и отпред, и отзад кожа и да са от естествена кожа, да са ниски, защото имам плоскостъпие и ползвам индивидуални стелки. Ако намеря такива няма мой номер. Сега имам само едни бели. Намерих черни и бежови, но други номера.
Ето какви нося:

# 646
Аз си купих зелена блуза то reserved Simple Smile)
  И сега...нова тема - зелени сандали ниски / платформа от къде?

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 15:59 от ravi

# 647
Savova, тъкмо с чудех какви цветове носиш, щото и аз все съм заспала и повечето снимки ги пропускам
Иначе и аз съм в червено, но топът ми.
В момента съм със син топ и червени гащи. Simple Smile
Нося бяло, синьо, черно, червено, корал, циклама ако е връхна дреха. За поли и панталони същите цветове + войнишко зелено, жълто, бежаво.

# 648
Много ме радвате като се отпуснете и почнете да поствате и коментирате! Лайквам активно, но поименно няма да успея да ви спомена!

Йей на зелената вълна Simple Smile Много ми е лесно докато гледам по ИС и подобни картинки и на практика зелените са "почти неутрални", но като се стигне до носене Grinning Благодаря на всички за идеите!

Аз пък не виждам нищо мадамско в чантата. Много е цветна, лятна, имам подобен цвят и си я нося с много неща включително дънки със сандали, много високи тънки токчета в синьо-зелен принт.
Магни, с едни очи гледаме! Grinning И аз не я виждам като "мадамска" - изобщо моят стил е твърде семпъл и минималистичен, до мадамски неща не стигам!

Мими - и моята не е голяма, кросбоди е, не пълноразмерна!

Кати, аз не мисля да съчетавам обувките с зелената чанта... твърде много цвят ще ми дойде!

Преди години МК имаха подобна чанта на зелената, в едно много хубаво тъмно зелено и такова зелено бих носила.
Мисля, че зная за кое зелено говориш, любимото ми тяхно тъмнозелено "(British) racing green". Познах ли?
Скрит текст:
... имам и такава, но нея я вадя есен/зима!

# 649
Агент, това е зеленото но не съм сигурна за модела. Ужасно я харесвах тази чанта, но докато се наканя да си я купя и и мина модата Simple Smile. Цвета обаче за мен е универсален.

# 650
Аз си купих зелена блуза то reserved Simple Smile)
  И сега...нова тема - зелени сандали ниски / платформа от къде?
В К-07 (на Графа) мисля че видях, в Bianki съм виждала доста цветни, май и зелени имаха... И във FABIANO на Графа, но отдавна... И в Kompas видях необичайно цветни като за при тях, но точно зелени, не си спомням Simple Smile

# 651
Може и комбинация от цветове, но да го има това зелено.
Малък номер 35/36

# 652
  • София
Аз от седмица гледам за зелени сандали и накрая си взех червени. 😁 Оказа се, че имам и рокля и чанта за тях.

# 653
Може и комбинация от цветове, но да го има това зелено.
Малък номер 35/36
Ей такова съм виждала някъде, магазин Сиси нямам в обичайните маршрути, не помня къде е било... но виж това
https://www.sisi-bg.com/shoes/damski-obuvki/damski-sandali/1811zj

# 654
Много ми е "убито" това зелено.

# 655
И аз така като теб, Агент. Форума е зареден, но съм затрупана от задачи.  Успявам да дам по един палец и си запазвам по някой коментар в единия ъгъл на паметта ми, но ако не го забравя.  
Хайде и аз да се покажа - кожен панталон, бели блуза и сникърси

# 656
Агент, това е зеленото но не съм сигурна за модела. Ужасно я харесвах тази чанта, но докато се наканя да си я купя и и мина модата Simple Smile. Цвета обаче за мен е универсален.
Абсолютно съгласна и за цвета и за модела, но аз продължавам да си я нося от време на време като квинтесенция на скучна, но перфектна и универсална офисна чанта през зимата. Цветът е приказен!

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 21:45 от Agent Provocateur

# 657
Леле, Пинк, как издържаш с кожен панталон в тези жеги? Simple Smile Евала за смелостта!

# 658
Не съм Пинк, но във Варна не е жега.

# 659
Здравейте! Не съм сигурна дали е удачно тук да питам, но дали сте забелязали подобен модел рокля някъде (и онлайн, и физически магазин в Сф става)?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт