На пазар във Варна - тема 69

• 44 971
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Alatea, от кой магазин купуваш обезмаслител " Meglio " ?

# 451
Извинявам се но може ли някой да ми разясни за какво се използва тази магическа гъба? С какво се отличава тя от обикновената гъба за миене на чинии примерно?

# 452
  • Варна
Тя се ползва за замърсени стени или мебели, не за съдове. Мокри се само с вода и самата тя е от нещо като твърд препарат и се стопява като чистите с нея. Много е ефикасна. Аз съм купувала от Али около 20 бройки за долар - два.

# 453
Тя се ползва за замърсени стени или мебели, не за съдове. Мокри се само с вода и самата тя е от нещо като твърд препарат и се стопява като чистите с нея. Много е ефикасна. Аз съм купувала от Али около 20 бройки за долар - два.

Тук е момента да кажа, че бели стени, врати, каси на врати и бели фуги в коридора са много лоша идея, ако имате малко дете. Grinning Ние имаме и много бели обувки. Заради това ми трябват тези гъби в промишлени количества.
Благодаря на всички за съветите! Flowers Hibiscus По-късно ще взема една голяма торба и ще атакувам Шихо. Simple Smile

# 454
  • Варна
Alatea, от кой магазин купуваш обезмаслител " Meglio " ?
В Кауфланд и почти всички магазини.

# 455
Извинявам се за въпроса, ама бели кожени обувки /маратонки могат ли да се чистят с такава гъба ? В смисъл, не повреждат ли кожата ( за естествена кожа питам ) ? Ако всичко е наред и няма проблеми да се ползва за обувки, пуснете снимка на въпросната гъба.

# 456
  • Варна
Някъде да знаете да поставят капси и копчета тик-так? И делим цип ми трябва, като за яке, но да е фин. Кинкалерия всъщност търся, с по-богат избор на ципове. В Дамар не намерих.

# 457
Капси и копчета - в кинкалерията от страна на Градска болница в посока Халите. Преди пилетата е, по диагонал на църковния магазин се пада.

# 458
Да едната се намира след Градска болница на ъгъла под хотел “Дивеста”-мисля,че адреса е ул.”Христо Самсаров” 1,а другата -продължавате към старите Хали-в подлеза  се намира-срещу ЦКБ-доста добре беше заредена  -не знам дали още функционира -отлично заредено,но с малко височки цени.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 22:19 от macapisa

# 459
Извинявам се за въпроса, ама бели кожени обувки /маратонки могат ли да се чистят с такава гъба ? В смисъл, не повреждат ли кожата ( за естествена кожа питам ) ? Ако всичко е наред и няма проблеми да се ползва за обувки, пуснете снимка на въпросната гъба.
Чистят се да,и то много добре.Ако искаш и други неша за бяла кожа да ти пратя на ЛС,да не спамя .

# 460
Чистят се да,и то много добре.Ако искаш и други неша за бяла кожа да ти пратя на ЛС,да не спамя .
Пиши направо тук. И на някой друг може да му е от полза, нали за това е темата Simple Smile

# 461
Някой знае ли каква е тази инвазия на руснаци, не украинци, във Варна?
Миналата и тази седмица ходя по банки и вече два пъти жестоко ми вдигат нервите- пререждат се, искат предимство, а днес на един 100пъти му казаха, че рубли не могат да му продадат, просто нямат такива банкноти,

# 462
  • Варна
Пиши направо тук. И на някой друг може да му е от полза, нали за това е темата Simple Smile

Ама вие не питате от къде да си я купите, а как изглежда. Толкова ли не можете да напишете "Магическа гъба" в Гугъл? На секундата излизат 10 страници с резултати.

Скаридка, не знам, но тия дни чакам по 15 минути на опашка в Тавекс за обмяна на валута. Има и украинци, и руснаци - държат си паспортите в ръцете и ги виждам.

# 463
Диди, Лан пита за други продукти, които да помогнат за подръжка на Бяла кожа …. А не за магическа гъбка….

# 464
  • Варна
Аа вярно, голяма съм блейка днес.

Общи условия

Активация на акаунт