На пазар във Варна - тема 69

• 44 918
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, моля да ми препоръчате гримьор за Варна, от който сте доволни. Четох и по старите теми мнения на потребители, но ми се иска нещо по-актуално. Благодаря

# 541
Искра Цекова ми препоръчаха,аз ще карам курс по самогримиране при нея септември

# 542
Здравейте! От кои пликове за вакуумиране сте доволни/ за дрехи/?

# 543
Здравейте,  препоръчайте ми фризьор в Чайка за две годишно момче?

# 544
  • Варна
Здравейте, моля да ми препоръчате гримьор за Варна, от който сте доволни. Четох и по старите теми мнения на потребители, но ми се иска нещо по-актуално. Благодаря
Искра Цекова, Теодора Калчева

# 545
  • Варна
Търся фирма/бригада за разчистване на парцел от гъста растителност и изкореняване може би с багерче. Някой да е ползвал?

# 546
Благодаря за мненията за Пенев. Проверила съм с търсачката, последните полезни мнения са от 2021, от един и същи потребител и са все негативни, затова писах да се включат повече хора. Мненията на различни потребители са стари от 2016-2018.
Жалко, ако наистина вече гори наред без да проверява... Ще се насоча към Томов най-вероятно. Искам от естетична гледна точка да ги махна моите, разбира се, ако позволяват и всичко с тях е наред, пък за едната суета да ме режат не ми се ще...
Какво значи гори наред без да проверява? Не проверява, а знае и не пипа там дето не е за пипане. Не очерняйте така човека, пък ходете където искате!
Аз съм безкрайно благодарна, че го има, не знам какво щях да правя без него. Пробвах на друго място да ходя, че трудно с чакането при Пенев, обаче без резултат, а на четворни цени.

# 547
  • Варна
Аз по принцип не съм фенка на "горенето". Все пак е бенка. И най-големия специалист може да сбърка, така че по-добре да се изреже и да се прати за хистология. Шансът може да е малък, но пък белята може да стане голяма.

# 548
  • Варна
Аз по принцип не съм фенка на "горенето". Все пак е бенка. И най-големия специалист може да сбърка, така че по-добре да се изреже и да се прати за хистология. Шансът може да е малък, но пък белята може да стане голяма.
Аз съм такъв пример.
Махнаха ми кожно образувание, което изглеждаше безобидно, но хистологията показа, че е злокачествено.

На всичкото отгоре беше и на лицето ми. Наложи се заради хистологията втори път да режат, за да се стигне до здраво месо и отново хистология на допълнително изрязаното.

# 549
  • Варна
Здравейте момичета! Препоръчайте ми добра пекарна за хубав пълнозърнест хляб.

# 550
  • София
Преди няколко години ходих в "Прически и грим-Дени" и останах много доволна. Дано още да работи.
Другият гримьор, който ползвах, е Нина, ако желаете, може да дам телефон.

Търся препоръки за студио за оформяне на вежди в района на Чаталджа.

Нуша върши чудеса с моите Wink 0898 541401 Между цветята и Кокалчето е.
Мерси, свърши работа.

# 551
  • Варна
Някой да има идея защо са наслагани тия знаци по светофарите? Тези, на които пише "обектът е под видеонаблюдение". Действително ли на всеки светофар има работеща камера или целта е превантивна?

# 552
Хайче,не знам аз,по ми мяза да е превантивна.Но силно се надявам да не,че аман от идиоти.

# 553
  • Варна
Къде във Варна мога да видя помада за вежди на Анастасия?

Както и това да сте го виждали в някой здравословен магазин

# 554
  • Варна.
Търся фирма/бригада за разчистване на парцел от гъста растителност и изкореняване може би с багерче. Някой да е ползвал?
И аз се интересувам.

Допълнително да попитам за препоръка - трябва ми някой, който извозва неработещи ел.уреди. Трябва да се освободим от стари хладилник, фризер и една сушилня. Видях някълко обяви в интернет. Предпочитам да не ми идват мургави момчета в извънградския имот, за това моля за проверена информация.

Общи условия

Активация на акаунт