Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 52

• 40 025
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Ама в този ред ли са ти - месо и салата? Да не е салата с месо?
по скоро салата с месо. Ще се коригирам. Много благодаря за отговорите!

# 241
Ям примерно пържола със салата, омлет със салата, риба със салата, зелен боб, зелка, тиквички, нормални порций, даже и хляб ям напоследък, типов.
 Възхищавам ви се на кулинарните вкусотий, аз експериментира няколко пъти, но не ми се получиха кой знае колко нещата.

А количеството салата и месото какво е?
А мазнина има ли въобще в картинката? Или няколко капки?
Ми ща не ща ще готвя. Защото обичам да ям.
Аз обаче като се пристрастя към нещо го правя с месеци Grinning

# 242
Споко, и на мен не ми се получават Laughing освен, че ме мързи де. Готвя за домочадието, ако беше само за мен, хич нямаше и да се напъвам.

# 243
Мда, познато... Като ми каже някой Ама ти обичаш да готвиш!
Ами не че толкова обичам, обаче обичам да ям! Grinning
Кое колко се получава и колко ми се занимава - ами каквото си го направя, такова ще си го ям. От друга страна пък, си знам че ще е приготвено и овкусено точно както аз си харесвам храната, а не както друг е решил. Предимно не са сложни неща, така че не съм се изтрепала в кухнята, а на работа ми се чудят как ми се занимава салата да си направя и нося за обяд... на всеки приоритетите са различни явно.
Поне имам късмета да съм от поколение което израсна с домашно приготвена храна като норма, а не като изключение. При много от младите хора в момента това не е така, за тях нормалното е да излязат и да купят храна. За мен нормалното винаги е било да купя продуктите и храната да я направя аз. И ми е странно да не знам какво има в храната ми.
Скрит текст:
Наскоро стана дума с половинката ми - човекът е безкрайно възхитен и горд задето си отглеждам въпросните саксийки с треволяци, че даже на майтап и няколко марули сложих да видя ще стане ли нещо. Е как да не било голяма работа, аз живо нещо отглеждам, абе страхотия... Физиономията беше безценна като заявих че съм израсла на село и за мен това е просто много ранен етап от приготвянето на храната и нищо повече Joy

# 244
loveme_2016 същата съм като теб. Даже напоследък до 53-54 кг. го докарвам.
Аз не мисля, че ям малко. Основно месо и салата, но ям по 2 свински пържоли например или двойно повече си сипвам от преди, когато ядях с хляб или картофи.
Напоследък взех да вкючвам по малко боб и леща.

# 245
Мускули ви/ни трябват, дами, не боб и леща Sunglasses

# 246
Към всички отлабващи без контрол- както са ви казали и другите- трябват силови тренировки...и аз съм живият пример затова.....Аз отслабнах бързо, НО включих успоредно с отслабването силови - бях свалила до 63 кг....като започнах да оформям мускул....се качих на 65.....сега поддържам твърдо 64.5...не мърдам нито грам надолу-нито нагоре...аз дълги фастове не съм правила отдавна.....само закуската прескачам....има там около 15 часа от вечерята до обяда.....покачването на мускулна маса обаче зависи от протеините- трябва си по-голямо количество протеин/от храна разбира се/ аз не съм фен на изкуственяците пълни с химия протеинови шейкове/ имаше някаква формула и Невена постоянно я набиваше в канчето ми...ама не я помня 10 гр протеин на кг тегло ли беше...?

Ходихме с ММ до Турция да се разходим за 3 дена, та там нямаше как да си прескоча закуската, защото имахме само едно хранене към хотела....та прескачах обяда.....по 17-18 000 крачки на ден Simple Smile ММ е свалил 2 кг ама и той беше на моя режим общо взето...нищо че сгъна 2 парчета баклава пред очите ми хахахахах:) Аз съм си на същите кг....
Аз бях напълно изрядна от към ядене....вече нямам никакви изкушения да ви кажа.....щом и там не се изкуших с нищо-направо съм герой Simple Smile
Ето...закуска за шампиони/в 9 ч/...искам да подчертая, че си мазах варените яйца с краве масло, ....и изкарвах без да огладнея до вечерята, независимо от многото ходене през деня:)
Скрит текст:

Миоки- "седящите" професии са склонни към отоци......трябва да ставаш да се раздвиждаш от време на време....казвам го от личен опит......Simple Smile Браво за фаста- пушка си Simple Smile

# 247
Да, ама обичам да си хапвам, а не да спортувам 😂🤣

Иначе правя упражнения с гирички вкъщи и ходя доста. Повече от мене трудно 🙃

# 248

Абе в тази тема едва ли има някой дето не обича да си похапва хахахахахах
Но в един момент не е важно какво обичаш, а какво трябва....организма си диктува правилата-нашата работа е дали ще ги спазваме или не Simple Smile

# 249
  • Gotham City
loveme_2016 същата съм като теб. Даже напоследък до 53-54 кг. го докарвам.
Аз не мисля, че ям малко. Основно месо и салата, но ям по 2 свински пържоли например или двойно повече си сипвам от преди, когато ядях с хляб или картофи.
Напоследък взех да вкючвам по малко боб и леща.
И аз съм така с килограмите, откакто минах на режимно хранене. Изключих зърнени, бобови, захар, плодове. Ям основно протеинови и слабея, а не искам. Освен това след ядене ми се доспива адски много и нямам сила за нищо, а мисля, че порциите са ми добри - винаги има протеин и салата, доста ядки. Дали това, че пия Глюкофаж 3х500, не оказва някакво влияние? И изобщо тази сънливост... явно някъде греша. На режим съм от около месец.

# 250
Не трябва да ти се доспива след ядене, дори на обилна порция. Нещо не правиш правилно, може и от хапчето да идва част от проблема.

# 251
  • Gotham City
Не трябва да ти се доспива след ядене, дори на обилна порция. Нещо не правиш правилно, може и от хапчето да идва част от проблема.
Ами точно доспиването ме притеснява. Ям закуска, обед, лека следобедна и вечеря. Ето, на обяд хапнах пилешки сърца с масло около 300 гр, половин домат и шепа сурови бадеми и орехи. Затова си мисля, че явно е от хапчето или ми липсват въглехидратите.

# 252
Аз от както съм на режима -не ми се е доспивало през деня в никой момент- а също бях и на хапчета...метформин...не е от него.....по-склонна съм да мисля че често ядеш- 4 хранения за деня не са малко и по отзи начин държиш инсулина все "на  позиция"

# 253

Така мускули не се правят.
Лицеви, планк, клекове ти трябват.

Бел епок, да от в е.
Метформина е за тежки случаи. Ир се оправя прекрасно и без това хапче.

# 254
  • Gotham City

Така мускули не се правят.
Лицеви, планк, клекове ти трябват.

Бел епок, да от в е.
Метформина е за тежки случаи. Ир се оправя прекрасно и без това хапче.
Благодаря, Елора! Ми тя моята ИР май не е от леките. Но явно и се адаптирам към пустия метформин. Аз си почнах пълната доза малко по-рано, около седмица и сигурно и това се отразява. А как убива апетита тоя Глюкофаж, не е истина. Постоянно се чувствам преяла Angry

Общи условия

Активация на акаунт