Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 654
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Какъв е този Сопрано титаниум - диоден или александриден? И някой може ли да сподели цените, защото не намирам в сайта. За 6th sense става въпрос

Здравей,
Този лазер комбинира (съчетава) три различни дължини на вълната които отговарят на три различни лазера, а именно:

“Когато става въпрос за апарати за лазерна епилация – Soprano Titanium е най-новата технология и се счита за най-добрата машина за лазерна епилация. Няма друго устройство или технология като Soprano Titanium. Без значение какъв е вашият тип кожа или косми, бъдете сигурни, че Soprano Titanium ще ви осигури гладка и нежна кожа за по-дълго време, благодарение на:

3D технология, която излъчва три различни дължини на вълната едновременно, всяка със своите предимства:

YAG 1064nm – осигурява дълбоко проникване, насочено към дълбоки космени фоликули и безопасно за по-тъмни типове кожа;

Diod 810nm – оптималната дължина на вълната за безопасно премахване на груби и фини косми за всички типове кожа;

Alex 755nm – с висока абсорбция от меланинови пигменти за успешно третиране на фини, по-светли косми.

Лазерът се трансформира в топлинна енергия, която от своя страна спира растежа на космите като унищожава околните стволови клетки, осигурявайки ви по-дълготрайно решение за епилация.

Уникалният апликатор на уреда Soprano Titanium преодолява предизвикателствата на различните типове кожа, типове косъм и плътност на косъма с безпрецедентни резултати. 150 лазерни лъча с три дължини на вълната се излъчват в секунда чрез изключително голям апликатор – което означава, че процедурата ще бъде много по-бърза в сравнение с други стандартни устройства.

Най-съвременната технология осигурява лазери с висока плавност и висока честота – това означава, че нагряването на тъканите е по-постепенно и следователно по-безопасно за кожата. Методът в движение разпределя лазерната енергия равномерно върху повърхността за хомогенно покритие с превъзходни резултати, невероятно бързи процедури и без болка”.

# 181
Здравейте, искам да попитам имате ли мнение от  бюти дерм във Варна за лазерна епилация?

# 182
Привет,
Вчера бях на лазерна епилация с александритен лазер за първи път. Правих зона интим и мишници.
В петък избръснах и подготвих зоните за процедурата. Днес вече косъмчетата са наболи в интимната област и въпроса ми е мога ли да ги бръсна/прехмавахвам с тример на този етап или трябва да изчакам “падането” им и след това да премахвам само останалите?

# 183
Привет,
Вчера бях на лазерна епилация с александритен лазер за първи път. Правих зона интим и мишници.
В петък избръснах и подготвих зоните за процедурата. Днес вече косъмчетата са наболи в интимната област и въпроса ми е мога ли да ги бръсна/прехмавахвам с тример на този етап или трябва да изчакам “падането” им и след това да премахвам само останалите?

Изчакайте да паднат. До 10 дни ще опадат. От моето студио не препоръчват бръснене между процедурите, също ходя на александритен лазер.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 11:06 от bonibon_

# 184
  • София
Много пъти е коментирано, че това, което се случва отгоре, не влияе на корена. Не знам защо още има хора, които твърдят обратното. Лятото да ходиш 10-14 дни с косми - айде няма нужда.

# 185
Много пъти е коментирано, че това, което се случва отгоре, не влияе на корена. Не знам защо още има хора, които твърдят обратното. Лятото да ходиш 10-14 дни с косми - айде няма нужда.

Щом лекари с образование го твърдят вероятно имат основание Wink всеки си преценява при какви специалисти и апарати да се доверява

# 186
  • София

Щом лекари с образование го твърдят вероятно имат основание Wink всеки си преценява при какви специалисти и апарати да се доверява
Това отдавна не е аргумент...

# 187
Аз нямям в какво да Ви убеждавам. Отговорих на момичето какво казва моята лекарка, която работи с един от добрите александритни лазери. Вие се бръснете и през ден, щом имате нужда между процедурите.

# 188
bonibon_, с най-добри чувства, но тук не си права. Бръсненето не влияе по никакъв начин, категорично. Даже е препоръчително да се извършва през определени периоди от време.
Аз лично винаги съм смятала за по-удачно да си съставям мнение след четене на различни международни източници, а не да се доверявам на един конкретен специалист, особено български такъв, пък ако ще да е с извънземна репутация.
Точно от "светила" най-много съм се парила (това във връзка със здравословните ми проблеми). Вече вяра никому. Това е положението.

# 189
Здравейте. Реших да започна и аз да ходя на лазерна епилация. Зоните,които ще обработвам са интим и подмишници. Виждам,че доста хора тук имат богат опит и бих била благодарна,ако ме посъветвате за няколко неща :
1. Досега ходих на кола маска. Колко време преди процедурата е добре да съм бръснала космите?
2. Кой лазер е по- добър Soprano Titanium или Gentle Pro според вас? Аз съм доста светла. Космите не са ми особено дебели и черни,имайки предвид и годините ходене на кола маска,но пък не са и руси. Като се бръсна,разбира се,стават доста по-твърди и дебели.
3. Някой с препоръка за добър център/студио в Пловдив ?

# 190
  • Варна
И аз обмислям да започна процедури, а къде във Варна бихте ми препоръчали?
Кожата ми е доста светла, а космите твърди и тъмни 😅.. 😃 относно тези критерии ефект би трябвало да има, хахаха.

# 191
Скоро ми предстои първа процедура на подмишници. Нямам идея с какъв апарат ще ме правят, само знам, че се чакаше нов и по- модерен.

# 192
И аз обмислям да започна процедури, а къде във Варна бихте ми препоръчали?
Кожата ми е доста светла, а космите твърди и тъмни 😅.. 😃 относно тези критерии ефект би трябвало да има, хахаха.
Аз ходя в Skinpro до пицария "Амичи". Доволна съм.

# 193
  • варна
Вчера се заприказвахме с една позната ,каза че вече било бюджетно да ходиш на лазер вече .Разгледах сайта където тя ходи , цял интим 45лв ,което в супер ,поразгледах в другите сайтове и на повечето места е 80-100 лв .От къде идва тази резлика в цените ?Да допълня че при познатата ми има ефект и е много доволна .

# 194
Здравейте!

Да споделя и аз. Вече съм на 5 процедури интим и подмишници и съм много доволна. Сега за съжаление пия хормони и се чудя дали няма да ми повлияят. Другата седмица ще правя 6та, сега се чудя дали да си направя до 8 или да спра. Според вас как е по-добре? Мисля, че има още какво да се желае, тъй като на някои места си излизат още, на други добре се повлия. Аз ходя в Naturestetica в Благоевград.

Общи условия

Активация на акаунт