Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 679
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, в senselaser пратиха емайл, че имат черен петък пуснали са цялото им тяло за 2 години на 2000лв има и оферта за горна устна 6 процедури 72лв...

# 241
  • София
Момичета, в senselaser пратиха емайл, че имат черен петък пуснали са цялото им тяло за 2 години на 2000лв има и оферта за горна устна 6 процедури 72лв...
За 6sense говориш вероятно.
За горната устна и аз се замислих.

# 242
Аз съм утре на процедура в 6 sense и точно трябва да си взема нов пакет за горна устна - благодаря, че ми казахте!

# 243
Може ли някой да обясни разликата между диоден и александрит каква е и по-точно, моята кожа като не е от съвсем светлите и косъмчетата са малки и светли, диоден ли е по-подходящ или бъркам?
Също видях, че тук се препоръчва новооткритито студио 6th sense, може ли да споделите хората там медицински лица ли са и имат ли достатъчно опит в сферата? Притесненията ми са свързани най-вече с това, че имам немалко бенки.

# 244
24 часа след първа процедура получих нещо като обрив. Козметичката каза, че не е обрив, а нещо си в корена на косъма(не мога точно да кажа, защото думите бяха предадени от дъщеря ми). За протокола- щерката при същата козметичка не получи такава екстра. Питането ми е, ако някой е имал същите оплаквания, дали ги е имало и при втора, трета процедура. Имате ли достоверно обяснение какво е точно. Аз не се впечатлих от разказа на дъщеря ми, защото запомних най- важното, че не е обрив и е нормално.

# 245
За 6sense говориш вероятно.
За горната устна и аз се замислих.

Да за 6th Sense говоря Simple Smile дааа това със 72-то лв за горна устна за 6 процедури с този лазер изби рибата

# 246
Здравейте, аз ходя в 6th sense от април и съм много доволна. Внимателна е много жената, аз също имам много бенки - всичко зачертава старателно преди да започне, пита ме непрекъснато какво усещам. Ефекта също е супер. Сега започнах 4та процедура на крака, ръце, интим, подмишници, горна устна, корем. Имам от преди това още по 2 в едно друго студио пак с Алма лазер. Препоръчвам 6th sense с две ръце!

# 247
Може ли някой да обясни разликата между диоден и александрит каква е и по-точно, моята кожа като не е от съвсем светлите и косъмчетата са малки и светли, диоден ли е по-подходящ или бъркам?
Също видях, че тук се препоръчва новооткритито студио 6th sense, може ли да споделите хората там медицински лица ли са и имат ли достатъчно опит в сферата? Притесненията ми са свързани най-вече с това, че имам немалко бенки.
Една от основните разлики е, че александритният лазер "вижда" единствено пигмента на косъма, има прав 7.5мл лъч и унищожава косъма, оставяйки "сляп" за кожата и телесните течности, докато диодните с пречупените с огледълца вълни, навлизат до неизвестно каква дълбочина, от там не е ясно какви вреди могат да нанесат. Много по- малко мощни са, при александрита лъча не идва от диоди- сиреч лампи, а от диамантени глави. И изобщо, ако търсиш качествена и безопасна епилация, по- добре си се насочи към студиа, работещи с александритен лазер. За студиото, което си питала нищо не мога да кажа, но тъси такова, в което работят медицински лица. Бенките обикновено се зачертават с бял молив и се заобикалят.

# 248
  • София
Аз също ходя в 6th sense. Вече имам 3 процедури на интим и мишници и една на 1/2 крака. Жената е внимателна. Като цяло съм доволна. Това което мога да споделя и което ми направи впечатление е че лазера не работи постоянно. Да кажем 2-3 сек. работи цък-цък-цък, след това пуска копчето, лазера спира и 2-3 сек. само минава с накрайника в режим охлаждане или просто така. Да обясня че това охлаждане не е когато на мен ми запари или за кратка почивка при нужда. Просто така го прави. Т.е. 1/2 от времето определено за една зона лазерът не работи. На втората процедура ѝ казах че ще ми е по-спокойно ако лазера работи постоянно, без да го спира, като минава постоянно зоната за определеното време. Иначе съм в постоянно напрежение.. пусне го, нищо не усещам, боцне, спре го, пак го пусне, аз пак съм на тръни дали ще ми боцне, дали няма. Предпочитам да минава, дори да ми боцка понякога и да приключваме. Тогава го направи така и беше много добре. Имам база за сравнение с други центрове. Там спират само когато ти “запари” за да отдъхнеш, при смяна на участъка, зоната.
Друго нещо, което не е ок според мен е че няма различни накрайници за различните по размер зони. Има само един голям, който за малките зони никак не е подходящ.
И трето нещо, което не е пряко свързано с лазера е че леглото е точно под климатик на тавана, умишлено. Този климатик постоянно ти духа директно в главата, тялото.. ти си гол.. много е гадно. Всеки път моля да бъде спрян по време на процедурата, защото винаги си тръгвам със запушен нос и замръзнала и всеки път ми се отговаря че не може (най-много да се намали малко), защото той охлажда лазера да не прегрее! Лазер от последно поколение разчита на охлаждане от климатика в стаята.. 😁😁😁

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 17:58 от ANETA B

# 249
Това, което е обяснила ANETA B мисля, че е много полезно.
Аз доста отдавна минах на александритен лазер, при който реално няма досег на накрайника с кожата, няма гелове, а самия лазер е с вградена приставка за охлаждане. Поне за мен това е по-добрия вариант, виждам и по-големи резултати.
Другата седмица започвам зимната си сесия ръце и крака, вече ми падна тена и съм подходяща, но имам въпрос към тези, които имат повечко процедури - има ли оправия изобщо в зоната на коленете?
Гърненце без похлупак, бях обещала да пиша отзив и за елекроепилацията и се възползвам сега. Септември направих точно колене, обаче резултатът не е добър.
Получават се ранички с корички, където е бодено, след като паднаха (3-4 седмици) обаче - ужас, пак порастват косми 😤. Та сега освен космати колене, имам космати колене с белези, хич не съм доволна. Каква е тази упорита работа точно там не знам, но  ще се радвам да чуя повече мнения дали има някакво унищожение, иначе имам 6 процедури лазер и определено е рехаво, пък и не съм ходила от 6 месеца почти.

# 250
Отговорих ти на лични, защото кореспонденцията ни стартира именно там изначално. Simple Smile

# 251
На мен ми правят горната уснта с малък накрайник, на лазера има два накрайника, поне това съм видяла един голям и един малък. За климатика, поне аз не съм изпитвала дискомфорт. И аз един път попитах за почивките на интима Simple Smile и ми обясни, че го прави точно за да не изпитваме дискомфорт, нищо, че отнема малко повече време самата процедура спрямо, ако го прави постоянно, тъй-като на самия лазер на екрана си пише времето, за което трябва да се мине зоната и специално гледах, това време върви докато го натиска копчето, през другото време минутите не текат и реално 5 мин. повече не ме пиртесняват на фона да не ми е дискомфортно Simple Smile

p.s. Аз съм ходила един път на александритен преди това, даже не искам да си помислям повече такава болка беше!

Аз също ходя в 6th sense. Вече имам 3 процедури на интим и мишници и една на 1/2 крака. Жената е внимателна. Като цяло съм доволна. Това което мога да споделя и което ми направи впечатление е че лазера не работи постоянно. Да кажем 2-3 сек. работи цък-цък-цък, след това пуска копчето, лазера спира и 2-3 сек. само минава с накрайника в режим охлаждане или просто така. Да обясня че това охлаждане не е когато на мен ми запари или за кратка почивка при нужда. Просто така го прави. Т.е. 1/2 от времето определено за една зона лазерът не работи. На втората процедура ѝ казах че ще ми е по-спокойно ако лазера работи постоянно, без да го спира, като минава постоянно зоната за определеното време. Иначе съм в постоянно напрежение.. пусне го, нищо не усещам, боцне, спре го, пак го пусне, аз пак съм на тръни дали ще ми боцне, дали няма. Предпочитам да минава, дори да ми боцка понякога и да приключваме. Тогава го направи така и беше много добре. Имам база за сравнение с други центрове. Там спират само когато ти “запари” за да отдъхнеш, при смяна на участъка, зоната.
Друго нещо, което не е ок според мен е че няма различни накрайници за различните по размер зони. Има само един голям, който за малките зони никак не е подходящ.
И трето нещо, което не е пряко свързано с лазера е че леглото е точно под климатик на тавана, умишлено. Този климатик постоянно ти духа директно в главата, тялото.. ти си гол.. много е гадно. Всеки път моля да бъде спрян по време на процедурата, защото винаги си тръгвам със запушен нос и замръзнала и всеки път ми се отговаря че не може (най-много да се намали малко), защото той охлажда лазера да не прегрее! Лазер от последно поколение разчита на охлаждане от климатика в стаята.. 😁😁😁

# 252
Бях на първа процедура 1/ 2 крака и ръце ,с диоден лазер , на единия крак имам 1 см вена която се вижда ,не е разширена или изпъкнала , наболяваше ме и казах да я избягва ,имате ли идея какво може да я направя ,евентуално другият път да й кажа да ми сложи от белия молив? А и също следващата процедура ми се налага да бъде на 50 ти ден , това дали е проблем ,защото другата ми възможност е чак на 110 ти ден .

# 253
Здравейте, момичета Simple Smile

Какво мислите за лазерната епилация в Derma Act? В момента имат намаление за 6 процедури на цели крака за 1200лв и много се чудя дали да пробвам Derma Act.
Имам по 6 процедури на интим и подмишници във Версус и ефекта е доста добър, ноо цената за цели крака е по-висока.
И да добавя, че до сега винаги съм обезкосмявала краката с епилатор, ако това е от значение.

Ще се радвам да споделите дали сте доволни и обективни мнения.

# 254
  • варна
Аз също имам големи вени на краката ,там процедури не правя още ,но попитах как се процедира и тя каза ,че се избягват.

Общи условия

Активация на акаунт