ЛЪЖИТЕ В НАС - СЕЗОН 1, ТЕМА 4

• 6 172
  • 90
  •   1
Отговори
# 45
Рая е Dora The Discover 😆 откри Сава, откри баща си, откри истината за майка си, откри път към сестра си (която я прецака), откри палтото на лели, с което разплете цялата история, а въобще нямаше умствения потенциал за толкова открития...

# 46
  • Ню Йорк
Много тегав финал. А сцената с мъртвите на дънера беше просто потресаваща. Пълно сценаристко и режисьорско безсилие.

# 47
Много тегав финал. А сцената с мъртвите на дънера беше просто потресаваща.

И Рая разкрачена държи двуцевка на фона на залеза и мизерната барака.

Не помня кой всъщност накара Ирина да се върне в Бг за сватбата на сестра си. Леля или баща й?
И още нещо да питам, пръстенът, който Щерю драматично постави на дънера преди да умре давали ли са го  в предишен епизод, има ли някаква сантиментална стойност или ей така за да е по-въздействаща сцената го включиха Joy
Искам втори сезон със злия Виктор, още по-злият брат близнак на Явор, отмъстителната Рая и духът на Дрът Шейтан.
Обаче някак рязко в края на сезона спряха да пушат, но пък за сметка на това яко ги боляха гърбовете и зъбите.

Гледала съм 1 сезон на Под прикиритие и няколко епизода на Пътят на честа. Голяма забава са тези бг сериали. Ще започва ли някой нов?
Какво ще гледате сега? Да знам, в коя тема да се прехвърля Grinning

# 48
  • There I was on a July morning
..........................................
Гледала съм 1 сезон на Под прикиритие и няколко епизода на Пътят на честа. Голяма забава са тези бг сериали. Ще започва ли някой нов?
Какво ще гледате сега? Да знам, в коя тема да се прехвърля Grinning
Smile
Да, понякога темите са по-интересни и забавни от самите сериали.Smiley
Аз гледам само Съни бийч.
Чудя се дали да не изгледам Мен не ме мислете, но май и за него коментарите са разнопосочни?

# 49
По спомени Анастасия е открила Ирина в Щатите,, казала й е за състоянието на Шейтанов и затова се е върнала.
Давали са го Щерю с този пръстен, не е да е по-драматично умирането му Grinning Беше ми направило впечатление, защото е на кутрето.

To телевизиите излизат ваканция, само стрийминг платформите нямат почивка. Grinning
Ще повтарят Под прикритие, ама съм го гледала целият два пъти и няма да има трети Grinning

Снимки от сета:

# 50
Мисля, че още не са им отказали втори сезон от Нова. Орлин и Емил казаха нещо от сорта на, че са си оставили вратичка. Изглеждаха като че ли очакват зелена светлина от телевизията. Нещо не ми се гледат още 50+ епизода, в които да има драми с любовния триъгълник и детето на Р&С. Единствено ме е яд, че не събраха Бояна и Жоро на финала.

Скубиду, гледай го, много е свеж и с напредването на епизодите става по-интересно. Simple Smile

Много готини снимки, явно са се забавлявали. Grinning

# 51
  • There I was on a July morning
.......
Скубиду, гледай го, много е свеж и с напредването на епизодите става по-интересно. Simple Smile
Мерси за препоръката, ще го загледам! И без това са по-малко серии и по-бързо ще върви.

За финала - да, оставиха си вратички за продължение. Това са новите сюжетни линии - с бременността на Рая и евентуалното отмъщение на Виктор.
То, голямо отмъщение ще бъде - да купи къщата и да плаща на майката на Сава да живее в нея! Rolling Eyes  Смешки..
И с лъжите не приключиха напълно. Някои истини излязоха наяве и героите поеха отговорността и последствията. Други останаха покрити и заметени под килима - като убийството на Явор и прехвърлянето на вината върху невинното момиче /за мен - много грозна постъпка от страна на Цвети/.

# 52
Много хубави снимки. Изобщо защо не слагат повече от backstage и целия процес. Би било интересно.
Оная торта дето Щерю купуваше все на един ден, същия с траурния ден у Шейтанови така и нямаше никаква връзка. Също старата снимка с Невена и палтото в гръб хич не съвпада с героинята като я даваха в последствие като разкриваха какво се е случило на младини. Но то имаше мноого неадекватности и разминавания….
Не ми се гледа бебето на Рая, много тъпо го измислиха, по-добре да няма втори сезон.

# 53
Може Ирина и Рая да се скарат и втората да загуби бебето... Драмата ще е пълна тогава, тяхната сестринска обич погубена за винаги. Макар че аз не виждам любов към Рая от страна на Ирина. Щото тя говореше, че била преоткрива сестра си и никъде не отивала.
Забавно им е било докато са го снимали, жалко, че никога няма да разберем мнението им за филма.

# 54
  • Велико Търново
Rolling Eyes
Други такива са срещите и воаяжите на Биг Шейто и съпругата му, разходките, нали и тя някакви папки /уж/ му носеше.....
Дали тез папки нямаха някаква връзка с папката, която по-късно се оказа едно от главните действащи "лица"

Сега очаквам и Бойко да се визуализира с "имам точния човек" и да обзавеждат новото кафене от Технополис.......
Аааа, моля, моля... Бойко рекламира Техномаркет

Ох... и аз не искам втори сезон. То не че някой ще ми опре пистолет в слепоочието да го гледам, ама пусто близнашко любопитство...

# 55
Виктор нали беше единственият нормален, е накрая и той премина в хахо-отбора… ако има втори сезон, няма как да не гледам само заради актьорите, но ако пък ги ориентират към нов проект, още по-добре. Диана, Орлин, Свежен,  Емил Марков, Васил Бинев, Мария Сотирова,  Йоана, последната само не в пияни роли.

# 56
Това с бременността на Рая бе страшно клише, но в същото време не го завършиха изцяло предвидимо, като Сава да се върне при нея заради детето, та се изненадах. Учудих се, защо Виктор не се обърна и към Рая, за да отмъсти на Сава и Ирина, е, ако правят друг сезон, сигурно ще го направи, де Joy

Монтиращият промотата, да си говори с този на епизодите, че няколко пъти в първите има сцени, които в последствие не виждаме във вторите Grinning

На Мария чорапките са готини на Flowers Chili, пък Диана, на същата снимка, е като коалка със сивия суичър, явно й е било студеничко.

# 57
Дааа, в следващия сезон Вики ще се обръща към Рая, ще си имат бебе и той ще е таткото на сина на Сава 😅 А Димитрина как точно ще се явява отмъщение според Виктор??
Чудно ми е също, къде отидоха парите дето Щерю източи? Нали Ирина му беше слабост, може да са някъде и тя да ги наследи, поне да си направят едно по-нормално кафене. 😁😅

# 58
Ако има 2-ри сезон, това бебе или няма да го бъде, или леля му тире мащехата му и баща му ще се разделят, боже, колко сложно 😸

Виктор сигурно разчита на това, че Здравко е в затвора заради Сава и донякъде Ирина, защото тя го откри, не изпитва майчина любов към големия си син и би помогнала да го сринат.

А за парите на кой ги е оставил Щерю - май Ирина е единственият избор от героите.

Много не обичам на сериали да оставят вратички, като не се знае дали ще го продължат. Шелдън в мен се обажда  😹

# 59
Финалът наистина изглежда отворен, но от друга страна погледнато, всички сюжетни линии получиха своя завършек. Двамата основни виновници за всичко това умряха заедно. Без значение е къде са парите от Шперфазер, важното е, че Щерю фалира фирмата и остави семейството без нищо и го направи пред очите на Шейтанов. Относно пръстена - май трябваше да има символично значение, свързано с "чувствата" на Щерю.
Разбрахме, че токсичните отношения в семейството успяха да подтикнат дори добричкия Виктор към отмъщение.
Сава и Ирина се опитват да започнат на чисто, в някакъв свой свят, в който да бъдат щастливи.
Бояна си има Боян и ще се научи как да бъде добра майка. Рая ще трябва да се справя сама, но мисля, че Сава няма да се откаже от детето си.
Цвети замина с децата и Ади ще трябва все пак да си намери и други клиенти освен тях 😄
Реално погледнато, поне според мен, нямат много какво да развиват в евентуален втори сезон. Единствено отмъщението на Виктор и ако  и Рая реши, че иска възмездие от неверния си съпруг и сестра си. Останалите получиха шанс за ново начало и почти нищо не ги свързва вече с приключилата история /е, само Сава и Ирина, но те от самото начало тичат заедно в една писта/. Все пак, ако решат да се пробват, ще е много изсмукано от пръстите. Те връзките между героите и сега не бяха много добре обмислени, а за следващ сезон ще е нужен не сценарист, а фокусник, за да успее да скалъпи правдоподобна история.

Общи условия

Активация на акаунт