Йоркширски териер - тема 13

• 42 141
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
А какво значи рязка смяна , на мен като ми го дадоха казаха да не взимам пилешко само . Но тази храна дето е купувана до сега я няма в града в който живея? Как да направя бавен преход?

# 706
Бебетата са на гранулки само. Ако нямате такъв магазин има онлайн да поръчате.
Вероятно е от храна, стрес, може да му е студено. Не го извеждайте преди 3 ваксина
Хубаво е лекар да го види и да се запознае с кученцето, прегледа и т.н. не само заради този проблем.
Хранят се по 3 пъти на ден в началото (ако ви е възможно)
За мебелите, зависи от характера на кученцето, но като мъничко му ограничете пространството (не да го затворите, ама ...една стая и коридор и кухня...те по принцип са до мама и ходят навсякъде до крака ви в началото, внимавайте да не го настъпвате много.
Да са ви честити и да растат здрави и весели))

# 707
Здравейте,

Всичко е наред с Роко. Най-вероятно е от храната.
Биха му една инжекция и му изписаха 1 хапче кафяво на цвят да се раздели на две за днес и утре. Отделно за корема Purina.
Но вече е игрив, скача, бягат с дъщеря ни и се гушка. Предполагам е, че е от храната.
Иначе е роден на 16.09.2024 г. и го имаме от 4 дни.
Благодаря Ви!
Следя Ви и Вашите съвети ще са ни от полза!

# 708
Аз имам моя Тоби от два дни , но утре трябва да го оставим самичко , но се притеснявам . Дали да не вдигна и килимите и разбира се всичко което може да достигне . А как ги научихте да спят в техните си легла?

# 709
Калинка, откъде го взе? Нали питаше, отговорихме ти, кажи сега намери ли "мини" и откъде?

# 710
От човек е , познат на моя мъж . Бащата е 1.50 майката е малко повече , та е голям красавец . Разбрах че няма мини а просто са с малки родители . Сега се учим на хигиенни навици , макар че знаеше но сега му е ново.

# 711
Леле, 1.5 кг, че й раждало. Горкото.

# 712
Леле, 1.5 кг, че й раждало. Горкото.
Бащата казах , не майката .

# 713
Някой от вас използвал ли е отблъскващ спрей ? И кой помогна ? Нашето Йорки в началото знаеше да ходи на пелена , сега след сън го карам в банята не прави нищо и като излезне се изпишка в хола на килима . Може ли някакви съвети? Все още не излиза защото нама 3та ваксина

# 714
То е малко още, няма да се повлияе от отблъскащ спрей. Моето и като голямо не се влияе. Пробвах два вида, единият беше с колеблив ефект, а втория имам чувството, че направо го привличаше.
По-добре купи капки.

# 715
Слагам капки няма подобрение , въобще не иска вече да погледне памперса . Знам , че е мъничко но поне някакъв напредък да имахме .

# 716
  • Бургас
Сложете пелената в коридора, ако има възможност. Първо пелената беше близо до вратата където спим и кученцвто също с времето по съвет на позната взех да дърпам пелената към вратата. Никога не съм слагала пелената в банята, но тя ни е малка и постоянно някой се къпе и не е вариант да вдигам и слагам. В момента сме с леко разбутано коремче. Вчера се водихме на док, явно има някакъв кучешки вирус от две седмици все дрисливи и повръщащи пациенти имали. Боцнаха го със спазмалгон и коктейл витамини изписаха пробиотик по висока доза и да се набюдава @кото.

# 717
Голяма красавица , днес съм сложила в коридора където имаше една пътечка която ползваше за тоалетна дано да я ползва подобаващо , той е малък и скоро ще започне да излиза , но ми се иска да не опикава цялата къща , някъде четох за белина 2 3 капки в сифона, но ме е страх .

# 718
  • Бургас
Мъж е, но от модерните Joy с кукуригу. На 2г.6м Арчи. Като малък редорно препишкваше килима на кака си - третирах го винаги с вениш, но явно миризмата си оставаше, като изпрахме килима, а и той порасна вече не го е ползвал за тоалетна.

# 719
Аз знам, че като са бебета, пелената се слага първо до леглото на кученцето. Постепенно се место към вратата или мястото, на което ще е постоянното място на пелената. При мен този подход сработи, но става с постепенно. Изисква се време.

Общи условия

Активация на акаунт