Йоркширски териер - тема 13

• 42 140
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Нашата си е директно в едната баня на сифона, ма ще излъжа, ако кажа, че не прави бели, рядко, но има инциденти

# 721
и всеки път, като отиде на  памперса - наградка Simple Smile

# 722
  • Бургас
Да това е много важно, може наградката да е гранулка от храната му и "бравооо" върши работа.

# 723
имам въпрос - вчера кастрираха нашето Йорки, лапароскопски д-р Генов Горна баня.
За колко време и как се възстановиха вашите кученца?
Засега животното е много стресирано, видимо изпитва все още ужас.

# 724
3-4 дни. Моето заедно с кастрацията имаше и операция за вадене на единия тестис от корема. След една седмица си беше напълно ОК, все едно нищо не е било. Отдавна даже не виждам белега от операцията, колкото и да го търса.

# 725
Да това е много важно, може наградката да е гранулка от храната му и "бравооо" върши работа.

Давам наградки , днес докато ни нямаше беше ходил на памперса в коридора , което си е напредък , но сега докато го видях пак беше се изходил на килима 😀 Като ни няма ходи в коридора като си дойдем забравя май😀

# 726
  • Sunshine state
Нашият правеше бели поне до 7-8 месеца, с времето стават все по-рядко и по-рядко и си иска много опоритост и търпение, но се научават, спокойно. Сменихме килима след като се научи и толкова. Simple Smile

# 727
Здравейте! Лакоми ли са вашите йоркита? Как поддържате килограмите им в норма. Нашият е вечно гладен, а е дебеличък.

# 728
  • В.Търново
Здравейте! Лакоми ли са вашите йоркита? Как поддържате килограмите им в норма. Нашият е вечно гладен, а е дебеличък.
Това е от породата им. Винаги ще са около вас и ще си просят храна щом Ви видят да ровите нещо из кухнята или ако хапвате. Човешка храна не трябва да ядат, с някои много дребни изключения и то като опитване.

# 729
  • Sunshine state
Всички са такива. Нашият го храним само с гранули.

# 730
Моето яде само консерви, гранули не иска. Лаком е, но винаги му тегля храната до грам и е във форма.
Човешката храна е една солета и понякога малко парче плод или зеленчук. За маруля и зеле скача като луд😆

Скоро Фанфанито писа, че за кучето щяло да е по-добре с повече хора. Миналата седмица видях отблизо подобна ситуация. Моето изпадна в депресия, като доведоха за първи път внучето ми. Направо му кльофна чокото, вървеше прегърбен, като някой прошляк. Шест дни с едната ръка хранех бебето, с другата галех кучето легнало по гръб във всякакви пози.😆 По принцип е много претенциозен, рови, копае, заглажда, върти се, наглася се докато легне, но сега се тръшкаше с висяща глава на единия ми крак без претенции за комфорт😂
Иначе е добричък, не проявява агресия и много иска да оближе бебето като сладолед. Дадох му едното краче да се запознаят😆

С ММ се шегувахме, че ако можеше да говори, щеше да каже: "добре, че си го взеха това ревящо нещо"😂

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 16:32 от Чи лу

# 731
  • Sunshine state
Хахах, разсмя ме с чокито. Нашият обича хора, но не обича деца. 😅 Явно има нещо.

# 732
  • Някъде там
Да, ако можеха да говорят, какви ли забавни неща щяха да ни разкажат.
Нашето кученце обожава всички. Когато не го забележат и не му обърнат внимание е тъжен, започва да трепери. Иска да е център на вниманието винаги той и само той.
Опасен е, спирам хората понякога да попитам дали кучето ми може да им се порадва, а трябва да е обратното:laughing:.
Да ви попитам какви поводи предпочитате за малчовцките. Автоматични или стандартни.
Дядо Коледа му е подгтовил освен играчки и много готин повод и нагръдник, но е стандартен. В момента сме с автоматичен и не съм сигурна, че стандартен повод ще ми е удобен.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 20:26 от Искрица

# 733
Здравейте,
От днес и ние сме собственици на един малък младеж. Притеснени сме, докарахме го в къщи целия трепереше.. след около час яде, гушкахме го, накрая заспа. Събуди се направи белята🤣.. поиграхме малко и сега пак спи. На 50 дни е

# 734
  • Sunshine state
Много е малко на 50 дни, милото. Да бяха изчакали поне 2-3м. собствениците.

Общи условия

Активация на акаунт