Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
Как се определя датата за цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
-
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
-
Как се определя датата за цезарово сечение?
Датата на цезаровото сечение се определя след приемане за няколко часа в патологична бременност, извършване на изследвания, посещение при лекар и след като шефът на патологията прегледа документите и се съгласи с мнението на лекаря, че планираното цезарово сечение е подходящо. Тогава датата се записва в графика за планирани операции за съответния ден.
-
Какви са някои методи за определяне на пола на бебето?
-
Какви са някои методи за поддържане на кожата по време на бременност?
всичко е повече от прекрасно!
.

, но още не съм украсила у дома, само на работа
Май е крайно време да свърша и това.
А на мен не ми трябва много, за да се изкуша. А и закусвам много рано, за да не ми стане лошо в транспорта и после цял ден съм гладна.

Някакъв грип изглежда, надявам се скоро да сме на линия, защото тя ходи на градина само три дни.... и ни предстои труден период със свикването с градината. 
в началото. Сега съм по-добре, но като не ям - пак
,
... Предполагам, че е от гадните киселини. Ям насила, само заради бебето.

в работата си дори до деня на серклажа не ме беше видяла дали има тъкан,нито дали имам контркции(серклаж не се прави ако в момента има),но в моя случай това нейно оношение беше за добре.Иначе не дава никакви обяснения за състоянието ти и визитацията и трае 3 мин за три бременни.Както и да е от всички бременни в нейните стаи аз бях единствената доволна.