Случи ми се нещо странно XXVI

• 87 402
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • в сърцата на децата <3
snow_angel,  какво представлява това кокосово въгленче и откъде може да се намери?
Не ги знам църковните, кокосовите са най-разпространени, обикновено се ползват за наргиле. Продават се по магазините, в които има тютюни. Тамян не слагам.

# 286
В църквите продават такива въглени за прикадяване,не знам дали са кокосови или дървени.Доста димят.Слага се май и тамян 🤔
Ако ще прекадява къщата, точно с тамян трябва да го направи.
В църквите продават тамян и малки кръгли въглени. Понякога се продават и в комплект.

# 287
  • Terra incognita
В Джъмбо има всичко, въглени, тамян, кандилце.

# 288
  • в сърцата на децата <3
Няма нужда да навлизаме в спорове с какво се прикадява. Споделила съм практика, която при мен даде мигновен резултат. На който съм препоръчала - не се е оплакал повече. От там нататък всеки може да вика поп, ходжа, муджихадин и вогон - free will дет се вика.

# 289
Уоу, последната история е направо невероятна!
Според мен, има някакво присъствие. Независимо дали е убийство или самоубийство, духът на въпросната жена може и изобщо да не осъзнава, че вече не е между живите, особено ако смъртта е настъпила бързо. Трябва да се успокои по някакъв начин (вероятно с освещаване?), за да си поеме по пътя.

# 290
Абсурдално ми звучи историята на този толкова влиятелен човек.
Другото няма да го коментирам.

# 291
  • В Космоса
А какво бихте казали за вероятността предишната обитателка да е била с лабилна психика, да е изпадала в

И един сериал да ви предложа за обитавана от духове къща,който гледах преди години и ме впечатли.

Тъкмо в момента го гледам и веднага го свързах с "нашата" история.

# 292
Няма нужда да навлизаме в спорове с какво се прикадява. Споделила съм практика, която при мен даде мигновен резултат. На който съм препоръчала - не се е оплакал повече. От там нататък всеки може да вика поп, ходжа, муджихадин и вогон - free will дет се вика.
Тя може да прекади с тамян, а на следващия ден и с това, което Вие препоръчахте, или обратното. Няма да навреди да пробва и с двете (но не заедно), щом на Вас Ви е помогнало.
За тамяна обаче трябва да прочете в интернет как точно се прави и трябва да каже молитва, докато прекадява с него.

# 293
Абсурдално ми звучи историята на този толкова влиятелен човек.
Другото няма да го коментирам.

Кое? Че жена му е починала ли? И си е продал къщата.  То друга история за него няма. Това е най-малко абсурдно в цялата история.

# 294
От както се преместихме в друг град започнаха да ни се случват подобни неща. Първоначално бяхме студенти по квартири, та до днес в апартамента, който купихме. Съквартирантите и ММ (с който сме ученическа любов) бяха убедени, че "то" преследва мен, защото съм по-интуитивна и чувствителна към различни явления, предполагам. И май са прави. Това което направихме/правим е да не обръщаме внимание на присъствието и нещата, които "прави". Не говорим за това, нито вкъщи, нито никъде. Камо ли да му говорим. Така стихват нещата. Случвало се е да се активизира и ММ да ме пита "Пак ли нещо си разказвала на някой" 😃
Интересното е, че уж преследва мен, пък аз най-малко неща виждах. Имаме подобен случай с чашата, но с част от една кафеварка. Имахме го заснето на видео, но то някак си удобно изчезна. Понеже се движеше и спираше, ММ включи камерата и ми каза да го накарам да мърда, защото слушало мен. Аз отговарям с "е как да го накарам?... Мръдни (правейки жест към него)" и частта мръдна. Последваха писъци 😂 Ще търся пак видеото да го видите. Тогава търсехме много логични обяснения. Според мен просто беше топла и хлъзгава (мокра) и от там се плъзгаше по плота. Други неща като странни звуци, светлини и т.н. Не мога да обясня.
Помня в първата ни квартира беше най-зловещо.. Като се къпехме постоянно имахме усещане, че някой е зад нас, зад завесата. Даже веднъж чух ММ нещо да говори, мислел че съм аз там. Редовно лампи се светкаха или гасяха, но не просто да спре, а щракваше ключа. Там няколко пъти имах сънна парализа, пророчески сънища и какво ли не. Бяхме на последен 15 ет, а постоянно се чуваха странни звуци отгоре, като че ли столове се плъзгат. Отдолу живееше баба, която постоянно се оплакваше от нас, че шумим, а е имало моменти, в които дори ни няма. Вярно студенти - аз, мм и още 1 моя приятелка, но ходехме на лекции и работа, изобщо нямахме сили за глупости. С всяко местене продължаваха нещата. Две квартири бяха на една и съща улица и сега като се замисля, там имаше най-много активност. Това с чашата беше също в едната. Може би "то" е черпело сила от нещо там?!
Скоро нали обсъждахме силни предчувствия (и земетресения). Тези дни ММ трябваше да излезе вечерта и да остана сама с бебето. Което не е нещо странно, страшно или да не се случва редовно. Но си помислих "ако стане земетресение и сме сами". На следващия ден отворих темата и видях че някой е писал за земетресение предната вечер. И това е всеки път, когато през главата ми мине мисълта за земетресение, после винаги усещам/чувам че е имало.
Между другото и аз съм чувала бученето преди труса. Май беше на това в Перник преди около 10 години. Много е зловещо и те кара да се чувстваш притеснен.

Едит: сега се сетих че бяхме опитвали да говорим с нещото, чрез ръчно правена ouija board. Нищо не каза, но се появи една светлина. 😂

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 22:59 от Bubbless

# 295
Това земетресение, за което писах,че се чуваха силни звуци, не беше пернишкото. Помня го, че беше в една есенна вечер, може би около 22 часа. Звуците бяха зловещи, но не беше много силно. Възможно е да е имало тътен и при пернишкото, но аз спях и не съм го чула. Събудиха ме ролетките щори, които силно тракаха, бяха стар модел и не прилягаха плътно в улеите.

# 296
@Королева действай по интуиция! Ако ти е дискомфортно или откровенно страшно - всякъв род пречистване е добре дошло, стига да се почувстваш истински защитена! Ако обаче нямаш проблем с това нещо, а само другите (горките роднини и приятели) не знам дали си заслужава да се занимаваш с този род неща, при положение че си бременна и имаш по-важни неща за мислене. Simple Smile

# 297
Това земетресение, за което писах,че се чуваха силни звуци, не беше пернишкото. Помня го, че беше в една есенна вечер, може би около 22 часа. Звуците бяха зловещи, но не беше много силно. Възможно е да е имало тътен и при пернишкото, но аз спях и не съм го чула. Събудиха ме ролетките щори, които силно тракаха, бяха стар модел и не прилягаха плътно в улеите.

След пернишкото земетресение, мисля след около 4-5 години, имаше две земетресения в две поредни вечери около 1:40 ч. Бяха силнички, преди това се чу силен тътен и при двете.

А много обичам когато съсед опише друг като добър човек, защото винаги поздравявал.
Демек този "кофти" богаташ може просто да не е поздравявал Smile Rolling Eyes

На наш семеен приятел майка му се обеси в избата на блока. Пиела е антидепресанти, гледали са да не я оставят сама,
но когато искаш нещо да направиш - успяваш.
Интересно е, че брат й също се самоуби, обесвайки се.
А нашият приятел още преди тези събития си правеше майтап, че като станел на 28 и щял да скочи от някой блок.
Сякаш тези мисли са им заложени генетично. Или е някакъв вид проклятие.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 17:28 от M1m

# 298
Без съмнение в къщата се вихри починалата съпруга, но интересно защо се е закотвила в дома,а не следва съпруга си.
Аз бих й говорила да ни остави на мира,пробвайте.

# 299
  • Terra incognita
Проксима, заинтригува ме с този филм "Вероника" и снощи го гледах. Не е за хора със слаби сърца. Обаче аз се разроеих и се оказа, че реалната история, върху която се базира филмът, няма почти нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт