Звездни компромати - Юни'22

• 288 932
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 860
Брад Пит
Скрит текст:

Ооо, Брад!! На третата снимка е просто убиец, изтръпнах от сутринта! Cupid

# 1 861
Скрит текст:

Алисия?!?

Не ми харесва този тренд - каубойски ботуши в тези жеги.
А и като рекламира естетична клиника, защо е с очила.
Винаги ми е правило лошо впечатление и в същото време смешно, когато някой носи слънчеви очила в закрито помещение.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 11:39 от alethea

# 1 862
Щото е без грим сигурно, но иска да е cool
На първата снимка Брад Пит прилича на Георги Христов. Много е creepy

# 1 863
Погледът на Брад от първата снимка ми е познат от някъде Grinning

# 1 864
Докато скролвах снимките на Зидан си казвах как се радвам, че е оплешивял, за да го виждаме с гола глава. Прочетох, че и други мислят така. Екстра е.

# 1 865
Шаркови, които Алисия рекламира ги гледах при Цитиридис. Мъжът е доста симпатичен, жената не можах да и определя възрастта. След това като ги гугълнах се изненадах, че са в средата на 30-те. Направи ми впечатление, че той доста е специализирал за възрастта си.

# 1 866
изглеждат в средата на 40-те. въобще жените с такива интервенции хич не ми харсват на мен. уж гладка, уж опъната, а изглежда по-възрастна. имам една колежка, която се мумифицира и подпълни. имам чувството, че 10 г. качи, а няма и бръчка.

# 1 867
Вече съм убедена, че Тоца се гъбарка с нас. Днес разлистих книга на Иво Сиромахов и в нея беше написано за лобстер по хайдушки. У Майкини, мисля се казваше книжката. Майтапчийска е.

# 1 868
Тоцка с тоя правопис, книга едва ли е прочела през живота си, било то и хумористична.
Най- вероятно е чула нещо, но не е схванала, че е майтап. 🙃

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 14:03 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 1 869
Фотосесията на Брад има някакъв смисъл и послание, но като не сме гледали филма... На мен пък ми заприлича на Рей Лиота, светла му памет!

Вече съм убедена, че Тоца се гъбарка с нас.

Естествено.

# 1 870
  • софия
Силно надценЯте Ентелекта на госпожата с трите виШи.

# 1 871
  • Пловдив
Мъжът до Стефани Обадяру е футболистът Николай Колев, вратар на „Витоша“ – Бистрица, като двамата разкриха връзката си сравнително наскоро.
Скрит текст:

# 1 872
  • Glasgow
Енчев от Pумънеца и Енчев е избухнал във фейсбук, инспекцията по труда го е глобила или заплашила с глоба, защото детето му на 13г помага в семейния бизнес. Не разбирам каква е драмата, ако детето и родителят са ок, на 13г не са малки. По разни шоута тип бившето на Слави дето малки деца пеят по нощите всичко е ок, а да помагаш в семейно заведение не е...

# 1 873
Енчев от Pумънеца и Енчев е избухнал във фейсбук, инспекцията по труда го е глобила или заплашила с глоба, защото детето му на 13г помага в семейния бизнес. Не разбирам каква е драмата, ако детето и родителят са ок, на 13г не са малки. По разни шоута тип бившето на Слави дето малки деца пеят по нощите всичко е ок, а да помагаш в семейно заведение не е...

По закон 14 г. е минималната възраст.

# 1 874
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
А са не говорим как бг инфлуенсърките си експлоатират децата. Ама явно двойния аршин е много удобен.

Общи условия

Активация на акаунт