Звездни компромати - Юни'22

• 285 600
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 705
Меган Фокс и гадже
Скрит текст:
Върхът на авангардността - да ти виси бутафорна спринцовка на ухото в ролята на обеца. Чудно послание за нормалност. Или е визитка?! Явно ми е в дефицит творческото начало в мисленето.

# 706
Мария Игнатова и...Кон
Скрит текст:

# 707
  • софия
Мария Игнатова и...Кон
Скрит текст:
Устата ѝ е ужасна.

# 708
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мегън Фокс какво му харесва на това човече не мога и не мога да разбера.....
Втората снимка на Хайди ми е откровено пошла.
Марето и коня... коня ми е по-интересен от нея.

# 709
Elizabeth Hurley на 57. Чрд!
Скрит текст:

# 710
На М. Игнатова - Нойзи не само устата, но и очите са различни. Нещо си е правила
Една интересна снимка. И в кралското семейство имат проблем с възпитанието Laughing

# 711
Вече сме и кашалоти 😄😄😉

# 712
Мария Игнатова на какво се е направила?!
Направо е ужасна.

# 713
Върхът на авангардността - да ти виси бутафорна спринцовка на ухото в ролята на обеца. Чудно послание за нормалност. Или е визитка?! Явно ми е в дефицит творческото начало в мисленето.
Бас ловя, че това е нейната кръв! Нали преди време си пиха кръвта един на друг, а и отделно му беше дала от нейната в някаква огърлица да си носи... Joy

# 714
Мегън Ф. в тази рокля прилича на букет, кофти опакован в червен целофан.
Скрит текст:

# 715
Ами ако е истинска кръв, то тя би следвало да се вкисне, замирише и още подобни последствия.
Още по-гнусно значи като вероятност.

Скрит текст:

Три поколения - Дакота Джонсън, Мелани Грифит, Типи Хедрен. Баба Типи още държи на 92 години, а на 86 години в биографията си не пропусна и тя да обвини Алфред Хичкок, който я направи звезда, в сексуален тормоз. Колко е било истина, няма кой да докаже факти отпреди шейсет години, но всичко е издържано в модерния тренд.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 09:52 от проксима

# 716
Гуен Стефани и Блейк
Скрит текст:

Бившият съпруг на Бритни, Джейсън Александър, се е опитал да се натресе на сватбата и са го арестували (видео). Децата й също няма да присъстват.
https://www.billboard.com/video/britney-spears-ex-husband-jason- … g-billboard-news/

# 717
  • Glasgow
Мария Игнатова се е обезобразила, дано спадне.
Националният ни е срам за гледане, браво на финалистите на мини футбол. Не разбирам как Михайлов няма сваляне от този пост, не Бербатов ми сигурно дори Благо Джизъса ще е по добре там

# 718
То аз ще съм по-добре на този пост, дето като гледахме мач с колегите и се обадих на един гол- еее, тука нямаше ли засада (щото все така съм чувала да казват мъжете като вкарат от противниковия отбор).
То пък се оказа, че вярно имало засада, та ги впечатлих невероятно Joy

# 719
  • Glasgow
това от мача с Грузия 😅това си беше мач за тото, чак пък толкова зле май не са. С Италия миналата година имаха равен

Общи условия

Активация на акаунт