Звездни компромати - Юни'22

• 288 934
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 905
Няма ли си това момиче родители, да ѝ налеят малко акъл, че от мъж с такова минало, не може да очаква различно бъдеще. Ако е вярно, че кинтите са на родителите ѝ, имат доста сериозен лост да влияят на младото семейство. Спират кеша и младоженецът духва яко дим.

# 1 906
Тя и Андрея каза че ѝ наливат акъл техните, но нищо не можело да я спре. Това девойче е и по-младо. Та хептен няма как да я спрат.

# 1 907
Някой днес беше писал за синия гащиризон на Мариана Попова, но май е изтрито?! Но пък тя си го е качила във ФБ. Сега ми излезе. Нищо клошарско няма.

# 1 908
С Марианчето случайно се засякохме на нейни участие. Аз бях в групата на организаторите, направи ми много добро впечатление. С Плачков се познаваме също задочно. Човекът е нормален, готин. Преди да ги познавам и аз им се дразних много.

# 1 909
  • Sofia
Веселин днес е рожденик,става на 42год.

Трима сладури на младини 😍
Скрит текст:

Натали Трифонова
Скрит текст:

д-р Неделя Щонова
Скрит текст:

Марина Войкова
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 22:44 от Doli

# 1 910
Новата на Благо най-вероятно си мисли, че каквото и да е правил преди, такава любов като тяхната не е имал, ще се промени и тя ще му е последната... Всички знаем, че няма да го бъде.
Като отмине розовия период от 2-3 год и като им направи 1 дете, вече не са му интересни.
Мислех, че със Златка ще откарат повече време. Подхождаха си.

# 1 911
Никой не им даваше на Златка и Благо дори толкова да изкарат, даже доста се задържаха, чак и във ВИП Брадър бяха да доказват любовта си

Коментирахме ли, че Риана е родила?
Скрит текст:

# 1 912
Наталито на последната снимка изглежда откровено бременна, кофти кадър или далечно съобщение?

# 1 913
  • Sofia
Кофти кадър с грозна рокля 😉
Никакъв вкус няма това момиче.
И на екран е все с такива възкъси прилепнали роклета като за околовръстното 🤨

# 1 914
Натали се облича като фолк певица от зората на поп фолка.

# 1 915
Грозна, че чак нелепа. Язък й за красотата.

# 1 916
  • Sofia
Новата на Благо най-вероятно си мисли, че каквото и да е правил преди, такава любов като тяхната не е имал, ще се промени и тя ще му е последната... Всички знаем, че няма да го бъде.
Като отмине розовия период от 2-3 год и като им направи 1 дете, вече не са му интересни.
Мислех, че със Златка ще откарат повече време. Подхождаха си.

Ако имаше 1-2 пред нея, да вярва. Ама то върволица бре! Жена, дете, жена, дете...като в онзи филм роднина, милиционер...
Колко трябва да си наивен и глупав, за да си вече-им-изгубих-бройката номер жена?
Тя нали уж беше бременна, на снимката не си личи.

# 1 917
На Натали кое й харесвате ? В зъбите има нещо много отблъскващо.

# 1 918
  • София
Е, кви процедури на 20 бе?! То дете?! Иначе чудесна фигура! Свекървта сияй то след Блатка, това момиченце и е подарък🤭😅

Новата не е на 20г.!

# 1 919
Е, кви процедури на 20 бе?! То дете?! Иначе чудесна фигура! Свекървта сияй то след Блатка, това момиченце и е подарък🤭😅

Новата не е на 20г.!

А на колко? Тук май четох- 20 годишна наследница на хотелиери. Нещо такова. И на 23 да в все тая.
Блажко е сериен осеменител, него не можеш да го вържеш ни с дете, ни с брак.
Освен парите да го държат друго няма какво

Общи условия

Активация на акаунт