Звездни компромати - Юни'22

• 288 651
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 385
Милянкова и Ирен Леви станаха начални учителки.
Не мога да си изкривя душата - Елена Петрова е класи над Луиза. Ама явно е пиела, че да хареса Макариев

# 2 386
  • До морето
И в какво се изразяват класите?

И двете са ми еднакво неприятни

# 2 387
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Меган Фокс беше хубава жена с чар и присъствие, сега се е докарала до гротеска.
Облекло, цвят коса, грим явно, за да е в тон с льольото до нея. Тресат я комплексите и нея яко. Толкова да изгуби себе си, за да се напасне до този с розовката коса недоумявам.

# 2 388
Преди 2-3 години из града ни имаше афиши за предстояща постановка с участието на Елена Петрова и Веселин Плачков "Търновска цариица",. Постановката се отмени. После щеше да е с друг, млад, непознат за мен актьор, но пак я отмениха. Странно ми се видя всичко.

# 2 389
Луиза като поведение ми е по- симпатична, Елена винаги ми е била доста неприятна. Визуално разбира се, Петрова я превъзхожда в пъти. Най- малкото ако почнем от косата.

# 2 390
Като стана дума за Ирена Милянкова - четох, че учи педагогика и преподава в училище за деца с намален слух - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/11705127

А аз мисля, че се разделиха с нейния мъж и той май направи още няколко деца, или беше в затвора. Имаше някаква драма.
Редактирам се, тя го заряла и родила още няколко от друг, ама това май е старо инфо.

# 2 391
  • Glasgow
Тя след затворника имаше друг мъж и дете/деца от него. Бизнес с имоти ми се върти че имаха

# 2 392
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тя след затворника имаше друг мъж и дете/деца от него. Бизнес с имоти ми се върти че имаха
С имотния беше в Гърция, но и там не се получиха нещата.

# 2 393
  • София
Виктория Бекъм. Много ми харесват очилата ѝ, сигурно са безумно скъпи.
Скрит текст:
Тина и Венсан
Скрит текст:
Джорджина
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:

# 2 394
Виждала съм ги на живо и двамата с имотния (този след затворника - сводник), видимо доста по- възрастен, слаб, висок и нелицеприятен. За сметка на това тя не спря да му виси на врата и да го целува (пред зъболекарски кабинет). Но това беше преди 6-7 години.

# 2 395
Тина е красива, ама гола ли е под това перде?

И как ходят с тези тънки токченца по това чудо?!!? Къде е събитието?

# 2 396
  • София
Тина е красива, ама гола ли е под това перде?

И как ходят с тези тънки токченца по това чудо?!!? Къде е събитието?

Във Франция, ревю на Саймън Порт Жакем (не знам дали така се пише).
Тина има някакви гащи.
Скрит текст:

# 2 397
  • София
Преди 2-3 години из града ни имаше афиши за предстояща постановка с участието на Елена Петрова и Веселин Плачков "Търновска цариица",. Постановката се отмени. После щеше да е с друг, млад, непознат за мен актьор, но пак я отмениха. Странно ми се видя всичко.
За тази постановка се носеха слухове, че Мариана не е пуснала Плачков да играе в прегръдките на харпията Петрова. 😂 Като си спомня какви страстни сцени от дистанция имаше с него в "Пътят на честта" 😂😂😂

# 2 398
Много готино момиче е тази Тина. Типичната жена-мечта на нашето време.

# 2 399
Меган Фокс беше хубава жена с чар и присъствие, сега се е докарала до гротеска.
Облекло, цвят коса, грим явно, за да е в тон с льольото до нея. Тресат я комплексите и нея яко. Толкова да изгуби себе си, за да се напасне до този с розовката коса недоумявам.

Като гледам са на премиера/прожекция на филма на МГК - Живот в розово, затова са така облечени.

Общи условия

Активация на акаунт