Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 911
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Аз не мисля, че някой го изчете този пост до края...

# 241
Лори👍
Лъвице имаш да черпиш за спестеното време😉

# 242
  • София
Хаха, абе така е, ама сега дори не мога да се включа в дискусията, а явно е имало бая матрИал Satisfied

# 243
Оххх голямо си овне😘

# 244
  • София
Виновна Satisfied

# 245
Всичкото беше в стил как докато го е поемала дълбоко, е осъзнала колко много обича съпруга си и колко добър е той във всяко отношение. Бая чаршав беше и от телефона трудно става цитатът, иначе си помислих че ще изчезне.

# 246
  • София
С малък, пък дълбоки... размисли предизвикал Satisfied Предполагам авторът още се опитва да я оневини и пробва с всякакви средства да убеди себе си, пък и нас, дето му пречим да си затвори очите. Но моят опит показва, че един човек като е решил да се залъгва, няма кой да го спре. И цимент вместо пясък да му дадат, пак ще се мъчи да я зарови вътре, пък ако ще да я разбие.

# 247
1:1 😄😄😄не искам да си представям, ако го беше прочела  каква къща щеше да построиш с тоз матрИал😉
Пп извинявай , ама си ми много сладка ☺млъквам🤐

# 248
Абе той човекът искаше да се похвали какви хубави неща е казала за него.

# 249
Абе той човекът искаше да се похвали какви хубави неща е казала за него.
Ма как да разберем, като си е изтрил поста? Не знае ли, че така не се прави?

# 250
Не реагирахме с възхищение. Затова.

# 251
Той ли я води на психолог или тя сама ходи и после му разказва какво е споделила с психолога?!
Тук ми се струва, че има нещо не в реда на нещата.
Станалото - станало, ама защо трябва съпруга да слуша всички тия подробности за сексуалните преживявания с любовника?

# 252
Той ли я води на психолог или тя сама ходи и после му разказва какво е споделила с психолога?!
Тук ми се струва, че има нещо не в реда на нещата.
Станалото - станало, ама защо трябва съпруга да слуша всички тия подробности за сексуалните преживявания с любовника?

Щото си успокоява накърненото его, че не онождал жена си качествено.

# 253
Не му е лесно на човека. След всички нейни сцени и негови терзания нещата трудно ще се забравят.
Или прощава и спират да говорят или се разделят-за мен това е лекарството.

# 254
Странно и противоречиво нещо е човешката психика.

Четейки темата си давам обяснение защо в еротичната проза все по-популярни стават сюжетите, при които рогоносецът хваща жена си в изневяра и първоначалното разочарование и гняв преминават в парадоксално удоволствие и възбуда от мисълта за страстните преживявания на "благоверната", след което сценарият търпи развитие в различни варианти - от слушане на разкази, през стимулиране на нови забежки и слушане на продължението на разказите, до тайно следене и.... върхът на сладоледа - класически cuckold практики.
Важното е, че винаги има хепиенд - двойката е по-щастлива и удовлетворена отпреди разкриването на изнерявата.

Явно това е патент на нашата цивилизация - няма как като в ориента да пребиеш неверницата с камъни, а енергията се канализира по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт