Фауната около нас

• 215 930
  • 3 546
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Somewhere far away
Душички! Heart

# 1 036
Тази направо е питомна:

# 1 037
  • София
Красота прекрасна! Ако искате да я обезпаразитите, давате с храната хапче като за куче, според килограмите. Най-добре комбинирано за външни и вътрешни, тип Нексгард спектра.

# 1 038
Патици и заек до втората пейка

# 1 039
  • Велико Търново
Кума лиса е красива и с блясък в козината чак Simple Smile добре я гледате Simple Smile))

# 1 040
За огромно съжаление е на местния университет, не лична посетителка😔. Минахме с дъщерята през парка му, а тя като я видя, много й се зарадва - обиколихме, следвахме я покрай храсталака, (така правим и с катериците, но тази беше много спокойна) - най-елегантно си се разходи, без да бърза, даже се спря и ни огледа и нас най-спокойно. Козината й наистина е невероятна, може би е млада.

# 1 041
Скрит текст:
Пускайки си лаптопа тая сутрин, чувам чуруликане на птички и кукуригане на петел. Open Mouth
По моите ширини само птички могат да се чуят. По едно време се усетих, че идва от камерата в Драгушиново Laughing Обикновено спирам звука, но снощи слушах едно парче в ютуб и не съм го изключила после. Толкова мило ми стана, почувствах се като през летата на село при баба и дядо!
Извинявам се за офтопика.  Обещавам да компенсирам скоро с някоя животинка.

# 1 042
  • под тепетата
И аз си оставям камерата да работи, докато ровичкам по други сайтове. Приятно ми е да чувам спокойния живот на село.
Струва ми се, че щъркелчетата останаха две в Драгушиново.

# 1 043
За съжаление май наистина едното щъркелче в Драгушиново вече го няма 😭. Може би е най-дребното, което трудно стигаше до храна.
Прави ми впечатление, че и при трите гнезда с камери единият щъркел се връща много рядко. Може би няма достатъчно храна.
Преди няколко години бяхме на брега на язовир Ивайловград. Невероятно много щъркели, охолна храна. В най-близкото гнездо единият щъркел постоянно носеше храна и двойката тракаше любовно с човки.
Следващ ден в Мандрица - изтормозена двойка, единият почти не се появява, няма доволно тракане на клюнове.
Добавям - черните щъркели имат 4 яйца, още не са се излюпили бебетата.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 11:23 от Недоволна

# 1 044
  • София
Не ми пречи тук, повярвайте ми, но дали не е по-добре да направя една отделна тема за live камери с животни и там да следим поколенията?

# 1 045
  • под тепетата
Тони, права си, че не е тук мястото. Опитвам се да направя снимка от камерата, за да не спамя, но не ми се получава. Само че, като си тръгнат наесен, не знам доколко ще е полезна темата.

# 1 046
Да знаете, че след последното ъпгрейдване на Файърфокс, има възможност видеото да седи в единия ъгъл на екрана и да си излъчва, като същевременно отваряте други сайтове.

# 1 047
# 1 048
  • София
Ами, да видим дали ще има интерес и ако няма, ще си останем с една тема за камери с животни в реално време

# 1 049
Ами, да видим дали ще има интерес и ако няма, ще си останем с една тема за камери с животни в реално време
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт