Студенти в Нидерландия - 13

• 58 475
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
моят студент миналата седмица си купи билет Бургас-Айндховен за 22 август,   мисля, че ще е много натоварено края на август, така че според  мен сега е времето за купуване на билет

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 10:06 от bur02

# 181
За търсачка - skyscanner.
Но после вземам билет от сайта на компанията, която съм избрала

# 182
За търсачка - skyscanner.
Но после вземам билет от сайта на компанията, която съм избрала

От 1.07 се освобождава квартира в Бреда 0898412633

# 183
Здравейте, ще имаме квартира от 01.09 а дъщеря ни ще пристигне на 17 август. Става въпрос за Бреда,ще учи в Аванс международен бизнес.Ако някой може да помогне или предложи вариант за две седмици.Някакви насоки и евентуално за поносим хотел в града или около него.Благодаря и успех на всички студенти в търсенето на квартири.Тел за връзка 0886086825 и 0888136666.

# 184
Ако някой освобождава квартира в Тилбург, моля да се свържем 0887881902

# 185
Свободна квартира в Бреда от 1.07

# 186
Търся квартира в Айндовен за момиче. Ако някой има някакви предложения, комбинации и т.н. моля да пише.

# 187
Търся квартира в Айндовен за момиче. Ако някой има някакви предложения, комбинации и т.н. моля да пише.

Здравейте!

Аз съм момиче и ще съм първа година във Фонтис в Айндховен. Също търся квартира. Случайно, ако желаете да се комбинирате за квартира с някого, съм на разположение. Simple Smile

# 188
Току що разбрах, че евентуално недостиг на часове математика може да се компенсира с 3та матура математика.
Има ли някой ползвал това?

# 189
По-скоро Boswel Beta, не матура.

# 190
Някакъв ЗИП беше записвал моя, който попълни часовете. Но може би зависи от унито..

# 191
Здравейте, да ви попитам кои търсачки ползвате за закупуване на самолетни билети? Също така кога според вашия опит е оптималното време за купуване на билети? Дъщеря ми трябва на 21 август да е там, сега ли е времето за купуване на билет? Също така ка процедирате за ваканциите? Много въпроси станаха и благодаря предварително.

Във вашия случай с дестинация Арнем.

Ако изберете да летите до Айндховен: Кацате в Айндховен, рейс до гарата, влак, прекачване в Утрехт, От гарата в Арнем рейс до квартирата. Като времетраене над 2 часа. Като разход около 25 евро на човек ( Ако сте в Северен Арнем, а ако сте за южен арнем е още по-далечко Simple Smile))

Ако изберете да летите до Амстердам: На самото летище в централния салон има ескалатор, който ви сваля на перона на влака и имате директен влак до Арнем, който стига там без прекачване за 1 час. Като разход около 18-20 евро. До Амстердам България еър има студентско намаление ( и преференции имат, някой беше писал)

Можете да проверявате вбъдеще и полети до Дюселдорф, Дортмунд ( пътят ще ви е като от Айндховен).

Много благодаря, много полезна информация, особено за Дюселдорф, защото вждам, че излизат бая изгодни полети до там.

Някой ден през август бихме могли да се запознаем и тогава ще ви кажа за спане къде Simple Smile))

С удоволствие. И отново благодаря.

# 192
  • София
Здравейте, търся квартира за момче в Айндховен, може и да се комбинира с някой. Ще се радвам да се намери някой да помогне!😊

# 193
Здравейте, да ви попитам кои търсачки ползвате за закупуване на самолетни билети? Също така кога според вашия опит е оптималното време за купуване на билети? Дъщеря ми трябва на 21 август да е там, сега ли е времето за купуване на билет? Също така ка процедирате за ваканциите? Много въпроси станаха и благодаря предварително.

Във вашия случай с дестинация Арнем.

Ако изберете да летите до Айндховен: Кацате в Айндховен, рейс до гарата, влак, прекачване в Утрехт, От гарата в Арнем рейс до квартирата. Като времетраене над 2 часа. Като разход около 25 евро на човек ( Ако сте в Северен Арнем, а ако сте за южен арнем е още по-далечко Simple Smile))

Ако изберете да летите до Амстердам: На самото летище в централния салон има ескалатор, който ви сваля на перона на влака и имате директен влак до Арнем, който стига там без прекачване за 1 час. Като разход около 18-20 евро. До Амстердам България еър има студентско намаление ( и преференции имат, някой беше писал)

Можете да проверявате вбъдеще и полети до Дюселдорф, Дортмунд ( пътят ще ви е като от Айндховен).

Много благодаря, много полезна информация, особено за Дюселдорф, защото вждам, че излизат бая изгодни полети до там.

Някой ден през август бихме могли да се запознаем и тогава ще ви кажа за спане къде Simple Smile))

С удоволствие. И отново благодаря.

Здравейте! Моят син ще учи в Неймеген. Ние взехме билети до Дюселдорф. До там излизаше най-изгодно. От Дюселдорф до Неймеген кола под наем. Ще се радвам и аз да се присъединя, ако се организира среща.😊 Сега съм в чуденка от къде да закупя всичко необходимо за стаята - домашен текстил, посуда. Гледам има Икеа в покрайнините на Арнем. Ако някой знае друго място, ще съм му благодарна да сподели.

# 194

Здравейте!

Аз съм момиче и ще съм първа година във Фонтис в Айндховен. Също търся квартира. Случайно, ако желаете да се комбинирате за квартира с някого, съм на разположение. Simple Smile

Разбира се, че ще споделя. Каквото се намери, че време не остана.

Общи условия

Активация на акаунт