Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 45 154
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
А защо искаш да предизвикваш? Имаме седмица до термин, а при теб процесът явно се подготвя вече.

чак да предизвиквам - не, силно се изразих, ама да спомогна процеса, ако така да се каже му е дошло времето Simple Smile разходки, леки упражнения ще помогнат само ако е дошъл моментът.  а иначе не се чувствам никак добре, най-вече психически, макар и да имам просветления и ме е страх да не кача още кръвното, щото тогава ще ме предизвикват и става по-сложно. но пак каквото такова де Simple Smile някакси тревожността ми се засили с приближаването на раждането, ама ще трябва да се заредя с търпение.

# 316
Аз съм казала на мъжа ми - стане ли ми тегаво - ще го предизвикваме заедно! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
То не е за смях,ама реших да разведря малко обстановката.

Аз някак съм се пуснала по течението...мисля за ремонта повече от раждането. Иначе...мине ли ми мисълта "Лелеее...какво ли ще е"...и започвам да психясвам. За това...си стоя мирно и си чакам. 😁

# 317
Гушка, разбирам те точно как се чувстваш! Аз също съм с хапчета за кръвно от две седмици, а последните дни усетих и аритмия (преди бременността имах редовно, но и под ръка имах по-сериозни хапчета от допегит). Та, някак си мислех, след миналия преглед, че ако мога да помогна нещата да се случат, ще го направя. Но още не съм се навила на по-тежките упражнения, които казват, че помагат, май ме достраша и ще си чакам. Само стискам палци да не се появят още неприятни симптоми.

Психически съм ту много спокойна, все едно - готова съм още сега да родя, ту другата крайност - страхувам се, викам си само да не е днес. Успокоявам се, че всичко това е нормално и вероятно се случва на повечето жени, приближавайки термин.

# 318
абе аз ще съм доволна ако не преносвам Simple Smile но като знам че имаше теории за още по-късен термин, не знам Simple Smile
Нормално е, особено ако си предразположен към такива състояния пък съвсем. Забелязах че след разходка свалям кръвното най-качествено, днес за пръв път докарах долната до 80 (долната по-трудно я свалям), иначе все е малко над, та си мисля че на нервна почва го качвам.

Най-добре е да се разсейваме и с други неща, аз например се хванах сега да правя един превод и мисля сега като съм по-добре да си възобновя срещите с приятелки, не може да се мисли само за раждане, трябва и малко тук и сега да сме Simple Smile)

иначе и аз искам да предизвиквам с мъжо, но с тая тапа ме е страх да не вкарам нещо инфекциозно, нищо че всяка нощ имам розови сънища 😬 какво е това либидо не знам хахах. може и за това да съм тъй впрегната хаха

# 319
  • София
И мен напоследък са ме ударили хормоните, до сега не беше така. А с баткото бях като разгонена още от самото начало до края, ако не правех секс такива сънища имах, че то все същото. до момента нямах никакви такива неща с момата, може би по-малко тестостерон има де да знам, ама от два дни всичко се промени. Даже ме е яд, че забравих да питам АГ до кога може да се прави секс като съм секцио, да не взема пък аз да предизвикам нещо без да искам. От два дни имам много досадни подготвителни контракции и чак се изнервям, че ги получавам само като седна. Ама то не може само права да стоя. Тая нощ не съм спала от ритници и вече съм като парцал.

# 320
  • Замък сред облаците
Явно всички ни тресат хормоните 👀😁

# 321
Говорете ми, аз тотално изплисках, за раждането не се притеснявам толкова имам вече втвърдявания, но не ме боли нищо засега, но ме тресе някаква мания и паника от известно време, все ми се струва,че всичко е мръсно и има бактерии и мия приборите по 100 пъти... пълно кукуруиго. Както ММ вика стегни се... яла си толкова години царевица от циганин на плажа и си пила сокчета от 10 ст., приборите от съдомиялната са ти мръсни. Неспането е скандално, ама вече май свикнах просто си куфея и зяпам филми и лекции.

# 322
  • София
Хахахахахахах да, царевицата от циганина на морето си е топ. Аз така след като баткото направи 2 години и яде царевица на морето от един циганин и нищо му нямаше го броя за кален. Grinning И до ден днешен като ги види тича по тях за кулен. То май нали си има термин - гнездене, чистиш и подготвяш за бебето терена. Аз не съм чистофайница, но щом и аз днес изчистих основно 3 стаи, значи има нещо вярно. За утре съм си оставила още две и приключвам с чистенето. После Матилда робота да му мисли.

# 323
Не знам за хормоните, но мога да оплача, че съм като осакатена днес. Със ставането някой нерв отляво не работи и е притиснат, и днес цял ден не мога да ходя добре.
Утре ще заведем домашните любимци на кастрация, нещо, което трябваше отдавна да свършим и ми е малко гузно. Confused
В продължение на темата за тоновете и при мен се губят, когато се премята вътре, но само за секунди.

# 324
  • Габрово
И на мен ми останаха най-много 10 ,14 дена и сякаш за първи път ще раждам .Шубето е голям страх Grinning .Може би защото знам, че ще съм секцио този път и на всичко отгоре със спинална 😅🤪  будна .Това ще мие 3та операция ,но сефте ще съм онлайн ,яко психика си трябва свикнала съм да нанам и да ме будят.
Но явно човек трябва да вкуси от повече неща.
За секса и аз така съм от месец насам ,но ние бяхме и на диета по лекарско предписание от самото начало .Явно хормоните бошуват яко.
Аз и сега си имам болки и крампи на мястото на старото секцио дори понякога не мога да се изправя като прясно срязване се чувствам с разликата че отшумява за минути докато след секциото чувството е нон стоп с дни ,но ми е полезно защото ме подготвя така и няма да ми е ново.
За съня това е мираж а съм легнала и се почва игра,вечер съм като в критическа обличат ме вълни няма сън и си мисля дано това бебе не прилича на сестра си че тогава 3 години сън няма.Най-ревливото бебе имах на света сега е на 15г и е жив адвокат отново не и се мълчи Joy
Такива са ми размислите тези дни докато си чакам .
Пожелавам сън за всички ни тази нощ Grinning

# 325
Сън ли? Пожелаваш ни сън?
Ама какво беше това? 😁🤣
Вечер се моля на Господ да се наспя. Явно ме е разбрал за след 4 години! 😊💙

# 326
Добро утро момичета минавам само да се похваля ,че се роди още едно юлче.
Тази вечер точно в 24:00 се роди моето момче
37+3, тежи 2940 и е 48 см дълаг.Пожелавам успех на всички мами Simple Smile

# 327
Честито, да бъде много здрав. ❤️
Добро утро момичета минавам само да се похваля ,че се роди още едно юлче.
Тази вечер точно в 24:00 се роди моето момче
37+3, тежи 2940 и е 48 см дълаг.Пожелавам успех на всички мами Simple Smile

# 328
Ееее, хайде Добро Утро с тази блага вест. Честит да ти е юнака, gegidemi!!!

# 329
  • Замък сред облаците
Честит бебок и от мен, живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт