Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 45 144
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Честито бебче и бързо възстановяване на теб 💐

# 331
Честита радост, много здраве 🍀💝🍀

# 332
  • гр.Пловдив
gegidemi,честито ,да ти е здрав и щастлив юнака Flowers Four Leaf Clover

# 333
gegidemi, честит син! Жив и здрав да е и много да те радва!

До другите: А наспахте ли се снощи? Joy

# 334
  • София
Ggegidemi, честито бебче и тук, да е много здрав и на теб бързо възстановяване!
Аз тая нощ спах, след три безсънни нощи от ритници и стягане на корема. От 11 до 7 и нещо беба реши да поспи с мен и в 7 с нови сили ме събуди. Ма много гадно се е научила да рита на едно място все едно ми чука на вратата и упорито бе, местя се, въртя се, тя там си седи и си бута. И това ще е инато явно като батко си..
Скорпионче мен пък обратното - страх ме е като заспивам, а като съм будна съм спокойна. Пък и ти обещавам, че в момента в който извадят бебето и го чуеш как реве ще ти текнат реки от очите, а сърцето ти ще полудее. Това е най-най-хубавия момент от цялата бременност и се радвай, че ще си будна. Така или иначе имаш параван и нищо няма да виждаш, само ще чуваш какви тъпотии си говорят докторите. Grinning Моите миналия път си говореха за някакъв колега, клюкарстваха си хората. Анстезиолога пък ще седи плътно до теб и ще те разсейва, така че не е толкова страшно както си го представяш.
Опъванията и болките на мястото на старото секцио може да са признак за сраствания, хубаво е да им кажеш за това за да може да ги отстранят този път. Аз нямам никакви такива, ще видим сега след това секцио дали ще е така.
П.С. Тая нощ има мноооого родени бебоци, поне 7 изброих. Дали заради Еньовден не знам, ама хубав празник са си избрали.

# 335
Честито бебче! Да е жив и здрав и много да се гушкате! 😍

# 336
Честита радост! Да ви е жив и здрав, много да ви радва! Бързо възстановяване! 💓

Добро утро момичета минавам само да се похваля ,че се роди още едно юлче.
Тази вечер точно в 24:00 се роди моето момче
37+3, тежи 2940 и е 48 см дълаг.Пожелавам успех на всички мами Simple Smile

# 337
Честита рожба! Да ви е жив и здрав 💓

# 338
  • Габрово
Добро утро момичета минавам само да се похваля ,че се роди още едно юлче.
Тази вечер точно в 24:00 се роди моето момче
37+3, тежи 2940 и е 48 см дълаг.Пожелавам успех на всички мами Simple Smile
Честит юнак идва на вълшебен празник ,да бъде много здрав ,силен и с добър късмет напред в живота. На мама бързо възстановяване Flowers Hibiscus
Шегаджийки съня наистина го пожелавам от сърце белким се случи за всички ни.Аз съответно имах болки и не съм мигвала мислех че са контракции, но уви бяха бъбреци 2 часа ляв после десен ,май изстинах вчера.Днес само съм с дърпане в яйчниците и недоспиване GrinningКупона си тече с пълна сила .Малко йога мисля да правя или дзен практики да видим дали ще се балансирам Grinning

# 339
Аз да ви се похваля. Хич не съм си и мислила изписването да е тематично,ама така си дойде..... Таткото ще е с една тениска с шевици. Та щастието за "дъртите" ще е пълно. 😁😊😇

# 340
  • Велико Търново
gegidemi, честита радост! Бъдете здрави и много щастливи, и да бъдете заедно най- скоро! ❤️

# 341
Аз минавам да се отчета. Днес бях на преглед при доктора,който ще ме изражда. Бебока е все още седалищно, околоплодните води били намалели и шийката ми е на 50% скъсена,което уж било нормално. 35+5 съм,а бебето отговаря на 37+5 .  Миналата седмица бях на очен и ми откриха проблем ,така че ще раждам секцио,определихме дата 21.07. Според лекаря може и да не дочакам тази дата. Малко се притесних с тази шийка и с думите на лекаря ,че може и по- рано да родя.🙄

# 342
gegidemi, честит юнак! Я кажи сега на 23-ти или на 24-ти е роден 😄
Как мина раждането?

Аз като ви чета май не мога да се оплача от съня си. Макар да имам пробуждания и да ходя до тоалетна всяка сутрин в 5 - 5.30 си спя доста добре.

Shu34, много добре изглеждат.

# 343
  • Замък сред облаците
И аз като Филме въпреки нощните ставания после бързо заспивам обратно в леглото. 6-7 часа сън не ми мърдат, единични са моментите с будуването слава богу.

# 344
И аз съм така със спането, има го и всичко зависи от това колко пъти ще ставам до тоалетна. Ако са повече сутринта съм гроги 😁 иначе и малката е много активна преди лягане и трябва да изчакам да се успокои, за да си легна.

Общи условия

Активация на акаунт