Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 841
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, и аз родих вчера на 28.06. в 37+3 дни. Момиченцето ми тежи цели 2790гр. и е дълго 50 см. Дълго раждане си беше, поизмъчих се, надявам се скоро да останат само хубавите спомени. 🍀

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 12:20 от krisstiA

# 631
Честита радост, много здраве 🍀💝🍀

# 632
Честито бебче, КристиА! Да е жив и здрава! Пожелавам ти наистина бързо да забравиш лошото!

# 633
  • Замък сред облаците
Честито, Кристиа! Живи и здрави!

Лотос, ти как си? 2 дни до заветния ден остават, имаш ли кръводарители?

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 12:42 от АА

# 634
Filme, Честито бебче! Да е живо и здраво, радост за цялото семейство. Бързо възстановяване! 🥰😘

Роди се в 3.17 часа
Не стигнах моята болница, но за щастие по път имаше друга. Тоя път обаче си ме шиха.

Тукашните са странни. Ни килограми ми казаха ни сантиметри.

# 635
В АГ Стара Загора съм и много се изнервям от този ранен прием и болнична обстановка. Мисля си, че още малко и ще видя бебето ❤️ Късмет на всички ни,дано скоро гушнем здрави бебета
При кой щ раждаш там ? И аз ще съм там, засега уж нормално Simple Smile

# 636
Момичета, аз пък направих обременяването и се зарадвах, че не беше нещо кой знае какво, но след като се прибрах вкъщи се почувствах зле. Цялата се изпотих и разтреперих. Меря кръвното - 139/82. Стана ми едно захлупено на главата. Звъннах на АГ с въпрос дали съм го качила заради натоварването. Той категорично каза, че не е от това. Каза да си взема допегит и почвам по 1 сутрин и вечер и да меря кръвното по 4 пъти. Не знам кога ще подейства хапчето и колко време е допустимо да се поддържа така високо.

# 637
Мимче, гледай да го свалиш до 130 поне, полегни си и си почивай, горната граница може и от притеснение само да се качи така.
Аз като го вдигнах за първи път първо взех едно хапче, след един час не го бях свалила и ми казаха да взема още едно, чак тогава след час го свалих и продължих с нормалната схема.

КристиА, честито момиченце! Да ви е здрава! Heart

# 638
Мимче, не знам дали от натоварването може да вдигнеш кръвното, но със сигурност след натоварване с глюкоза може да се разтрепериш и препотиш от ниска кръвна захар, както и да ти стане лошо изобщо.

# 639
Мале каква нощ, голям бейби бум! Честито на всички нови мами. Много да ви радват бебоците и да са мн мн здравички! 😘😘😘

# 640
  • гр.Пловдив
Fillme ,честита да ти е дъщерята,да сте здрави много щастливи всички! Flowers Hibiscus

Честито и на другите маминки,много да ви радват бебоците и бързо възстановяване на всички Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers Sunflower

# 641
Тая сутрин беше новолуние между другото за тези, които се интересуват от такива неща Simple Smile) Казват че по новолуние се раждали повече бебенца.

# 642
  • София
Моята АГ като избира дата каза само не на пълнолуние, че тогава идват цала нощ мами с изтекли води. Ама вика само с такава причина ги приемаме, не знам какво става тогава. И това всеки път, та явно си влияе луната който каквото ще да говори. Мамчета, тези които сте с второ дете, аз ви се чудя как като трябва да пътувате час-два до болницата си седите вкъщи и чакате за периодични болезнени контракции? Аз ако съм още при първите болезнени контракции да съм тръгнала било то регулярни или не, направо имате страшно спокойствие. То като се почнат обикновено за 1-2 дни идва и раждането.
Честито и на другите родили мами, да са живи и здрави бебоците!

# 643
Привет,
Може ли да ми кажете на вашето направление за хоспитализация кой номер пише и кой ви го издаде: АГ или личен лекар?
Също така обменната карта какво ви представлява?

Питам, защото на моето от АГ пише  Кп н.0005.1
А в изисквснията на майчин дом на сайта видях, че искат направление за хоспитализация от ЛЛ н: 7...
.....

# 644
  • Габрово
Честити бебешоци мамчета ,нека да са здрави бързо да се адаптират към света и да стартират с най-сладките им дни вкъщи ,а на вас мамчета бързо възстановяване и много нови сили и енергия ви пожелавам. HeartFlowers Hibiscus
Mimcheto 93 аз бях така описала съм случея си след обременяването имах чувство, че ще пукна но до вечерта отмина.И моя доктор твърдеше че няма общо ......глупости достатъчно четох и натоварва супер много бъбреците а и след това когато рязко спада и захарта до нормални граници е това е чувството. На другия ден вече си бях ок и когато са ми мерили после кръвно винаги е било 120/80 най много.
Аз лично отказах втори път да се подлагам ,той после реши и че няма нужда защото всичко вече било в размерите си .
Момичета бебетата са се развихрили тези дни и бързат да хванат юни някои от тях.
На мамите в болница, които са в очакване пожелавам спокойствие и най-скорошно добро и бързо развитие и да се похвалите .
П.п.Аз съм с рита бебок ,стягания,подувания,течение на вода, чат пат някоя контракция .Трябва да стискам до 04.07 .тогава съм на тонове и доктора ще ми каже дата на секцио или евентуално ще ме и остави ,т.к трябва да се случи до 10.07.Grinning И аз съм в шаш, но гледам като се вглъбя да се разсейват с нещо. На мен част от тапа ми падна миналия месец ,беше като желе топче с кръв вътре.Показах го на снимка в спешното, но те отрекаха да е, беше 34 седмица някъде.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 16:10 от danger#scorpion@

Общи условия

Активация на акаунт