Да опитам ли?

• 4 379
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
Може да не е бил свободен до скоро или просто да е усетил, че ти енергийно си се откъснала от миналото и вече си напълно свободна.
На кафе те е поканил, не да се пренесеш при него..🤣

П.С - вече 2/3 от запознанствата са онлайн, нищо необичайно няма.
А ако си харесвана онлайн жена, би трябвало доста често да имаш подобни предложения.

# 16
"Да кажем, че съм доста харесвана жена в социалните мрежи, които за мен не никакъв приоритет."

"...ползвам социалните мрежи за реклама и забавление, не за сайт за запознанства."

Записвам,да се знае☝

# 17
Не те води пред олтара, човекът те кани на кафе. Естествено, че хората не са същите на живо и може да те разочарова, но може и да ти хареса.

Излез с него, вижте се. Просто спри със сценариите в главата си.
Не е, но винаги се стига до там. Просто при мен винаги е така.

# 18
Докъде се стига винаги? До олтара ли? Да определяш 50-годишен мъж като лошо момче е инфантилно. Изобщо поведението ти не кореспондира с твърдението ти, че си харесвана жена. Харесваните жени са свикнали на всякакви покани, закачки, флиртове и знаят как да реагират без да се налага да питат в мрежата.

Излез на кафе щом толкова ти е харесал. Дали ще излезе нещо повече след това, никой не може да ти каже, но ти гарантирам, че ако не излезеш с него със сигурност нищо няма да се получи.

# 19
Докъде се стига винаги? До олтара ли? Да определяш 50-годишен мъж като лошо момче е инфантилно. Изобщо поведението ти не кореспондира с твърдението ти, че си харесвана жена. Харесваните жени са свикнали на всякакви покани, закачки, флиртове и знаят как да реагират без да се налага да питат в мрежата.

Излез на кафе щом толкова ти е харесал. Дали ще излезе нещо повече след това, никой не може да ти каже, но ти гарантирам, че ако не излезеш с него със сигурност нищо няма да се получи.
Да, може би напипа проблем, свикнала съм на всякакви покани, но от доста по-млади мъже. Може би се чувствам по някакъв начин респектирана. Знам ли...
И да. винаги се стига до олтара....

# 20
Рос, ти ли си? Grinning

Иначе аз не разбрах какво точно рекламираш в социалните мрежи, но аз лично не одобрявам покани от непознати мъже. То е ясно каква им е целта...

# 21
А защо не те е поканил досега? В един град ли живеете?

# 22
Доколкото разбирам, притеснява те възрастта на мъжа. Аз лично проблем не виждам, разликата ви не е чак толкова голяма. Ако не го знаеше на колко години е, щеше ли да се колебаеш дали да излезеш с него? Дори този мъж да се различава от типажа, който обичайно те привлича, нищо не пречи да му дадеш шанс.
Единствено ми направи впечатление, че като за 35-годишна (при това била вече омъжена и имаща дете) сякаш звучиш малко инфантилно. Може би затова те привличат млади мъже, усещаш ги по-близки до себе си. А и вярването ти, че всяко запознанство с мъж води до олтара, е наивно. Опитай да се отърсиш от това.

# 23
Може междувременно да е излизал и опознавал други "харесвани" жени и сега да е дошъл твоят ред Wink
От любопитство бих пила кафе с него. Да си направя преценката. Но нещо ме смущава в описанието, което даваш.

# 24
  • Пловдив
"Хем сърби, хем боли, хем драго ми е, Ленче, ле."
И да ти вдигне краката след кафето не мисля, че няма да ти е ок. Приказките за лошото момче не целят ли точно това в крайна сметка?

# 25
Може междувременно да е излизал и опознавал други "харесвани" жени и сега да е дошъл твоят ред Wink
От любопитство бих пила кафе с него. Да си направя преценката. Но нещо ме смущава в описанието, което даваш.
+1

Моят опит сочи, че такива са любовчии и пробват дали ще им вържеш. Не си единствената, с която си пробват късмета. Последното не е лошо по принцип. Големият проблем е, че представянето на мъжете винаги е заблуждаващо, все едно си Единствената, докато не спят с теб няколко (при късмет) пъти.

Ако нещо не ми допадне в представянето наживо, ще се изнижа елегантно, оправдавайки се с детето. Можеш да си сигурна, че той ще направи същото Simple Smile

# 26
Хм, винаги се стигало до олтара. Колко пъти? 2? 3? 5? Не е много като за опитна в социалните мрежи и харесвана жена.

# 27
Иди, иди.
Ако се стигне до олтара, тъй било писано. Grinning

# 28

JoyJoyJoy

Как така винаги се стига до олтара? Колко брака имаш? В първия пост е споменат само един бивш мъж или той е само последният бивш съпруг? За 50-годишното лошо момче - защо се колебаеш за кафе? До този момент имали ли сте разговори, опознаване някакво, или само споменатите кратки честитки и комплименти? Аз не бих излязла с непознат, който е воайорствал една година без да сме провели и един по-личен разговор. Бих излязла и съм излизала с мъже, с които съм се запознала онлайн, но след разговори, от които е станало ясно, че имаме какво да си кажем, приятно ни е да общуваме и искаме да го направим на живо.

# 29
Стигането до олтара,  е зависи ли от това дали ти ще приемеш?
Лошо няма всеки да вижда в теб жената на живота си (и при мен е така), но в крайна сметка ти избираш с кого да споделиш живота си или само леглото.

Общи условия

Активация на акаунт