Да опитам ли?

• 4 379
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
Нищо особено няма по принцип в историята...ако не беше едногодишното умуване на героя ша ли я кани, няма ли, лайквайки междувременно присъствието ù онлайн. За мъж на такава напреднала възраст , с брак зад гърба и дете - със сигурност не е от свенливост и несигурност.

# 46
  • Сф
Е, хем сериозна жена, хем си добавя непознати , които разглеждат жени в нета 😂. А пък сега се притеснява дали да излезе... Мъжа е ясно какво търси, не разбирам колебанията на сериозната жена и проектирането на фантазии от нея...относно мъжа .

# 47
Не, не. Обратна връзка не търси. Разбрахме за мъжа, изчерпа се темата. Дай да те видим кво рекламираш в този фейсбук, че привлича лоши момчета. Може и нас да инфлуенснеш, макар да сме много злобни във форума.

Онази, дето искала да сготви пиле с ориз, а я изкарали социопат - замисли се що така се е получило. Може да намериш някои истини за себе си. Благодари, че фор фрий са те диагностицирали.

# 48
ама как?! никакво излизане на кафе докато не го зърне на видеочат!
може зад профила на бед бой да се крие някой прошльо, тийн или пък злобна жена, дето ѝ завижда за многобройните предложения до олтара и иска да развали имиджа ѝ на сериозна жена..

# 49
# 50
Възрастта и житейската история на авторката предполагат един относително зрял човек, който би следвало да може да понесе и малко критика, а не само похвали. Това на теория. На практика виждаме, че не е точно така.

# 51
  • Great Britain
Голяма злоба се лее в ефир:grinning: Давайте още, малко е.
Къде точно я видя тази злоба? На инфантилните ти въпроси отговорите  са си точно на място.

# 52
Ще отговоря на първия пост на авторката, нищо не съм чел от темата. Щом човека ти се струва привлекателен, излез на среща с него. Не бъди предубедена, може да бъде съвсем обикновено всичко и да мине добре Simple Smile

# 53
Явно и Галето се рекламира в социалните мрежи.

# 54
Историята е пълна с противоречия - лошо момче, около 50, вместо sugar daddy. Толкова "лошо" момче, че една година му трябвало да се престраши на кафе да я покани.
Авторката на 35, във фейсбук се рекламира, неизвестно с какво; дете има, пък я е страх от кафе без райбер и от олтар...
Вероятно има нещо, което не знаем.

# 55
Нищо не се връзва в сюжета.
1. Харесвана жена няма да се вълнува толкова, че някой я ухажва виртуално една година. Ще е просто един от многото.
2. Ако той беше играч и имаше интерес, досега да се е случило нещо.
3. Зряла жена, а драматизира за едно кафе?!?
4. Убедена съм, че всички мъже след една среща си мечтаят за брак с разведена жена с дете...
Да, сигурно сме злобни, че не откриваме логика там, където я няма.

# 56
Свикнала е да я ухажват по-млади мъже (може би по-млади и от нея) и сега е "респектирана" от един на 45-50. Възможно е затова да й е интересен, защото е различен от онези, с които обичайно се сближава. Също така ми хрумва, че пак поради тази причина може да има своите колебания. Не е свикнала с по-зрели мъже и може да се пита дали е в състояние да отговори на очакванията му. А това с лошото момче според мен не отговаря на истината, а си е някаква нейна интерпретация/фантазия.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 15:15 от bell_87

# 57
Точка 1 не е вярна. Тук в темите е фраш със съвети към жените да играят възпитана незаинтересована роля, за да предизвикат интерес у мъж. За жена, която е ухажвана, и мъж, който е свикнал да му връзват, да види кандидат/ка, дето не припада от присъствието му/ù, определено предизвиква интерес.

# 58
Нарциса, ако нонстоп Те ухажват, ще биеш ли тъпана за някакъв виртуален образ, който чат-пат Ти пише? Аз лично не бих.

# 59
Даже съм го била в общите въпроси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт