Да опитам ли?

• 4 393
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
Може междувременно да е излизал и опознавал други "харесвани" жени и сега да е дошъл твоят ред Wink
От любопитство бих пила кафе с него. Да си направя преценката. Но нещо ме смущава в описанието, което даваш.
+1

Моят опит сочи, че такива са любовчии и пробват дали ще им вържеш. Не си единствената, с която си пробват късмета. Последното не е лошо по принцип. Големият проблем е, че представянето на мъжете винаги е заблуждаващо, все едно си Единствената, докато не спят с теб няколко (при късмет) пъти.

Ако нещо не ми допадне в представянето наживо, ще се изнижа елегантно, оправдавайки се с детето. Можеш да си сигурна, че той ще направи същото Simple Smile

Може и със "Слушай сега, поръчваме водки и пием докато се харесаме" Joy

# 31
Може междувременно да е излизал и опознавал други "харесвани" жени и сега да е дошъл твоят ред Wink
От любопитство бих пила кафе с него. Да си направя преценката. Но нещо ме смущава в описанието, което даваш.
Благодаря за мнението, което е направо по темата и разбира се на всички други.
Относно твърдението, че съм инфантилна, защото съм  използвала фразата "лошо момче" е направо нелепо. Ами хайде ще използвам това определение -"играч". и в същото време човек на място. Пак казвам, това което ме смущава е, че трудно да се определи типажа на някой от един виртуален контакт. За вдигане на крака, дори няма място, защото, ако искам това, ще го имам на момента. Относно олтара, да почти винаги се стига до предложение, но само веднъж съм се съгласила:heart_eyes:  За протокола и бишия ми мъж е по-млад, но не си определям живота с изборите до сега. Не виждам нищо лошо, че ползвам за реклама социалните мрежи, доста хора го правят, същевременно си имам и доходна професия. Това, че съм приела някого не означава, че си го търся, както някои заключиха.

# 32
Относно инфантилното у теб, аз лично не съм се хванала за конкретна фраза, която си използвала, а общото ми впечатление е такова.
Именно защото не е лесно да си съставиш мнение за някого само от виртуален контакт, е добре да приемеш поканата и да видиш какво всъщност представлява този мъж. Нищо не губиш, ако излезеш веднъж с него.
Това с предложенията за брак дори не съм сигурна как да коментирам, звучи като самохвалство от твоя страна, което пак може да се сложи в графа инфантилно.

# 33
Относно инфантилното у теб, аз лично не съм се хванала за конкретна фраза, която си използвала, а общото ми впечатление е такова.
Именно защото не е лесно да си съставиш мнение за някого само от виртуален контакт, е добре да приемеш поканата и да видиш какво всъщност представлява този мъж. Нищо не губиш, ако излезеш веднъж с него.
Това с предложенията за брак дори не съм сигурна как да коментирам, звучи като самохвалство от твоя страна, което пак може да се сложи в графа инфантилно.
Не е самохвалство, а реалност. Нямам особена нужда да си задоволявам някаква вътрешна празнина пред непознати хора. Нали трябва да изложим фактите и така да дадем повече информация за себе си на другите до, които сме се допитали. Идеята беше, че в крайна сметка не съм излизала на такива срещи и просто е малко странно за мен, като ситуация. Ето, че има комементирали точно на място по темата, значи е разбрана правилно.

# 34
"Пак казвам, това което ме смущава е, че трудно да се определи типажа на някой от един виртуален контакт."
Ето тук сама си отговорила на въпроса си.

# 35
Благодаря за мнението, което е направо по темата и разбира се на всички други.
Относно твърдението, че съм инфантилна, защото съм  използвала фразата "лошо момче" е направо нелепо. Ами хайде ще използвам това определение -"играч". и в същото време човек на място. Пак казвам, това което ме смущава е, че трудно да се определи типажа на някой от един виртуален контакт. За вдигане на крака, дори няма място, защото, ако искам това, ще го имам на момента. Относно олтара, да почти винаги се стига до предложение, но само веднъж съм се съгласила:heart_eyes:  За протокола и бишия ми мъж е по-млад, но не си определям живота с изборите до сега. Не виждам нищо лошо, че ползвам за реклама социалните мрежи, доста хора го правят, същевременно си имам и доходна професия. Това, че съм приела някого не означава, че си го търся, както някои заключиха.
Хммм, нещо не  ми звучиш като 35-годишна.

# 36
Играч и едновременно с това човек на място - няма такава комбинация. Играч, ама отговорен и сериозен, може да се разчита на него... Само в романите.

Ако не искаш връзка както пишеш, не се занимаваш. Но е видно точно обратното. Звучиш като човек, който не знае какво иска. За олтара няма да коментирам, смешно е.

# 37
  • София
Тц, не. Стой си вкъщи, гледай си детето и плети дантели на вдна кука.

# 38
Аз даже не разбирам за какво е темата. Възрастни хора, покана за кафе. Не разбирам защо да е толкова необичайно и вълнуващо.
Да пия ли кафе с него или да не пия. Ама какво е толкова извънредното на тази ситуация, че чак тема в СО?
Разбирам "лошото момче" да беше например в... затвора (несправедливо обвинен и осъден, ъф корс Stuck Out Tongue Winking Eye), но авторката да се чувства неустоимо привлечена. Тогава щеше да е тема! Joy А сега - почтен човек към 50-те я поканил на кафе, никаква интрига, никаква! Smile

# 39
Лошо момче и почтен господин към 50-те - две в едно. Мечтата на всяка наближаваща 40-те девственица.

# 40
Е, как да няма интрига? През ФБ я гледал, гледал и чак
сега се престрашил да я покани

# 41
Е, как да няма интрига? През ФБ я гледал, гледал и чак
сега се престрашил да я покани

Това минал през цялата си листа от френдове ли означава... Heart Eyes
Сега ако не стане, като заповтаря пак ще я покани. Hands Plus1

# 42
Излиза, че който не коментира както на авторката й харесва, не я е разбрал правилно...и е злобен плюс това. Напомня ми на едно бивше гадже, казваше ми, че не мога да разбера какво иска да каже и затова не се съгласявам с него. Не допускаше, че е възможно да разбирам и въпреки това да не съм съгласна.

# 43
Излиза, че който не коментира както на авторката й харесва, не я е разбрал правилно...и е злобен плюс това. Напомня ми на едно бивше гадже, казваше ми, че не мога да разбера какво иска да каже и затова не се съгласявам с него. Не допускаше, че е възможно да разбирам и въпреки това да не съм съгласна.
Не е вярно, приемам всяко мнение, стига да не е поднесено вулгарно, заядливо и иронично.
Сюжета с палавото татенце и инфантилната булка( девствена даже), дойде в повече, но както и да е.
Поне се посмях на повечето коментари.

# 44
Лошо момче и почтен господин към 50-те - две в едно. Мечтата на всяка наближаваща 40-те девственица.

Ааа, не е вярно, не дискриминирай.
Не е мечта само на девствениците и не е само на свободните и разведените 😁

Общи условия

Активация на акаунт