Да опитам ли?

• 4 391
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
Имам някакъв спомен, че историята беше различна. Не ставаше дума за непознат, който Ти лайква снимки и Ти пише колко си красива веднъж на три месеца.

# 61
Е, да. Не беше непознат и имахме предистория. Но по същество е същото - не демонстрира явен интерес и ангажимент, с което те кара да се чудиш дали няма различно виждане за интерес и ангажимент и дали да не пробваш да стигнеш по-далеч по твоя начин.

# 62
Учудвам се, че някоя колежка не е издирила профила във Фейсбук на авторката. Тука е пълно със детективки, гадачки на кафе, мoнахини със вътрепен глас и ловджийски кучета.
Пета страница вече, а няма линк.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 18:38 от Абуто

# 63
Дали това наистина е тема на 35 госишна жена с дете. Струва ми се доста инфантилна. Да виси по социалните мрежи, пък и фантазии да има от едно кафе.
Пък то трябва и премислено да било.

# 64
За мен лично ситуациите са коренно различни, Нарциса. Описаният мъж най-вероятно няма идея, че вече го заведоха до олтара. Дори не знаем, дали сериозно иска да се видят или стреля на посоки, за да си пробва късмета.

# 65
И да не иска сега (пред олтара), ще поиска след кафето.
Неизбежно е. Аз тъй разбрах. Оттам иде рискът. Веднъж приела кафе, вече няма да може да се спаси от него.

# 66
Ах, кафетооооо!
Ах, кафетооооо!
С мен оставааааааааа!
Но навярноооо! е коетоооо! от безбрачие ме спасявааа!
Аааа! Аааааа!

Извинете, вдъхнових се да попея. Да прощава Тони Димитрова.

# 67
Опасна работа е тази напитка. Вече ще знам, като някой ме покани, да питам - просто искаш да се видим или ще ми предлагаш, че вече се обещах...

# 68
Много съм зле, много. Сутрин, докато не излоча една огромна чаша черно чисто с вкус на валцувана стомана кафе, съм абсолютно неспособна да функционирам. Ако Уишмастъров прочете темата, съвсем подозрителна ще му се видя. Отиде ми семейното щастие.

# 69
От кафе с райбер ще излезе нова приказка - кафе с пръстен. 🤣

# 70
  • Столичанин ама не в повече :D
Привет на всички. Ще се радвам да чуя съвети. На кратко за мен. На 35 съм, преди около година се разведох, с бившия ми мъж сме в нормални човешки взаимоотношения и отглеждаме почти споделено малкия ни син. Доста причини имаше  заради които се стигна до тази раздяла.
Темата,  обаче е друга. Да кажем, че съм доста харесвана жена в социалните мрежи, които за мен не никакъв приоритет. Имам стабилна професия, собствен дом и да кажем, че се опитвам да съм най-добрия родител за детето си.
Преди около година ме добави много атрактивен мъж, с около 10-12 години по-голям от мен, официално вписан, като необвързан.Спортен тип, доста харизматичен, също с дете, което си личи, че обожава. В никакъв случай красавец, просто мъж от глава до пети. Изключително интелигентна изява в мрежата, с малки изключения. През годината получавах кратки съобщения по празници, някои друг комплимент, нищо досадно или несъобразително. Помислих си, че е едно приятно виртуално запознанство и нищо друго. Докато наскоро получих доста дълго съобщение в което пишеше, че би се радвал да пием по нещо, да се разходим. Много добре написано и издържано. Казах му, че ще си помисля:joy:
Честно казано не ми е до никакви връзки, особено такива, които биха ми донесли разочарование. Знам, че е много глупаво да слагам каруцата пред коня, но дори и кафе да пия с някой искам да е премислено. Всъщност този господин е странна смесица между доброто и лошо момче, пък и притесненията са ми свързани с това, че реалността е съвсем различна от виртуалния свят. Не ми харесват такива запознанства, но пък  си мисля, защо пък не? От друга страна,  защо изчака цяла година да ме покани на среща? 
Ще се радвам да споделите мнение.
Оня ден гледах кимчи у магазина и по твоята логика, щот никога не съм ял трябваше да премислям дали да си взема, защото ами ако не ми хареса? Thinking Е да ама ми хареса и вчера ходих да си взема още едно бурканче, ама беше свършил. Unamused

# 71
Уф, всеки врял и кипял във виртуалното пространство и напатил се не би следвало да умира за такива срещи наживо с непознати.
Специално авторката ми се струва пълен лаик в онлайн запознанствата.
Рискувайте, понякога ( доста рядко ) е забавно и разтоварващо. Бързо кафе ( или обяд, за по- лакоми като мен), ще му хванете спатиите и после кой от къде е.
Най- малкото ще изслушате някоя интересна житейска история напълно безплатно, много по- забавно е от Дързост и красота.
А ако имате късмет, ще попаднете на джентълмен, а това винаги е предпоставка за приятно прекарване.

# 72
Не опитвай

# 73
  • у дома...
А остава и вариантът 50-годишния играч да не хареса фаталната жена. Представяте ли си тогава драмата?

# 74
Човекът напускал кукичките пък където клъвне. Дошъл ред и на този шаран.
Кажи му "не" и погледай сеир, ще има още какво да покаже. Много лесно се впечатляваш.

Общи условия

Активация на акаунт