Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 041
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Боби, важното е, че Чхг се удвоява , но и трябва да вдигнеш прогестерона.
Пак ще се повторя, казвала съм много пъти за мои приятелки които са били с много ниско Чхг и всичките си имат здрави момченца. Съвпадение или не, те май са по-мързеливи.

# 646
Бобииии!!! Много оптимистични са нещата Simple Smile, добре че си пуснала прогестерон, айде палци плаци  Hands FistHands Fist

# 647
Не е съвпадение, според мен. Четох, че ниското ЧХГ се свързва предимно с мъжки ембриони. Още предния ми доктор беше казвал, че женските са по-борбени. Мъжките явно ги помръзва от малки. Grinning
Тези дни явно вените ми ще станат на решето. Ще проследя още утре какво се случва с Прогестерона след инжекциите тази вечер и ако се наложи ще взимам още мерки. Макар че не ми се вижда редно да си самоизписвам сама лекарства. Притеснявам се да не оплескам нещата.
Благодаря на всички за палчетата. Дано успея да наваксам изоставането и човечето ми да се пребори. Heart

# 648
Боби, успех и късмет! Стискам палци малкото същество, което вдига така бавно ЧХГ да се роди след 8 месеца Simple Smile
Момичета, аз реших утре да ида при мой близък гинеколог да ме погледне. Мисля, че фоликулът не се е спукал, имам болки в яйчника, където е фоликула от 3 дни насам, които на моменти са силни и ми слизат и към крака. Притеснява ме да не е станала някоя фоликулярна киста и да се е усукала, затова да предизвиква тия болки (имала съм такава сигуация преди година и половина и при рязко движение се спука и изкървях в малкия таз). На косъм ми се размина операцията тогава, овладя се кървенето и хемоглобинът спря да спада на 13я час. Не знам дали няма да се компрометира трансфера, ако има киста… а в Надежда няма да ме прегледат преди него. Трансферът ми е насрочен за четвъртък.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 22:42 от Shantii

# 649
Боби, стискам палци! Успех и късмет! Доктора на мен ми е казвал при подготовка за трансфер да му напомням, че съм с еднометриоза, за да ми изписва допълнително прогестерон. Сега пак съм на пролутекс по една инжекция на ден. Пролутексът много бързо вдига прогестерона.

# 650
И аз съм с ендометриоза. Ох, и такава връзка ли има? Въобще не ми е хрумвало. Ето, че научих още нещо. Confused 2017-та си имах бременност без въобще да изследвам Прогестерон и всичко си вървеше прекрасно. Загубих бебчето, но причината беше генетична аномалия. Затова и сега не ми е хрумвало, че може да имам такъв проблем. Но нищо, откритият проблем е почти решен проблем, така че се надявам да сме го хванали навреме. Ако не, ще си знам урока.

# 651
Момичета, след като се спрат медикаментите след неуспешен трансфер, кога трябва да дойде цикъла. И какво се случава, ако има забавяне?

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 13:02 от Misha_

# 652
  • Пловдив
Момичета, след като се спрат медикаментите след неуспеше трансфер, кога трябва да дойде цикъла. И какво се случава, ако има забавяне?
Зависи по какъв протокол сте били ако е къс от 3 до 5 дни след спиране на медикаментите  трябва да ви дойде ако сте били по дълъг може и до 90 дни да закъснее.

# 653
Момичета, след като се спрат медикаментите след неуспеше трансфер, кога трябва да дойде цикъла. И какво се случава, ако има забавяне?
Зависи по какъв протокол сте били ако е къс от 3 до 5 дни след спиране на медикаментите  трябва да ви дойде ако сте били по дълъг може и до 90 дни да закъснее.
Със зет бях. Нямах стимулация.

# 654
  • Пловдив
Със зет бях. Нямах стимулация.
Значи не би трябвало да ви закъснее повече от нормалното,но пък винаги има и изключения.

# 655
Здравейте,  някой знае ли с какво мога да заменя естрофем,  че не го намирам в аптеките.

# 656
  • Пловдив
Здравейте,  някой знае ли с какво мога да заменя естрофем,  че не го намирам в аптеките.
Според мен лекаря ви трябва да прецени с какво да го замени.

# 657
Естрофем няма буквален аналог. Лекар трябва да ви каже какъв препарат може да ползвате вместо него. Мисля, че в манипулационна има за спешни нужди.

# 658
Споделям нещо, на което попаднах в една група във Фейсбук. Има и коментар от една дама, че е звъняла и 2 часа по-късно са й върнали обаждане и са й казали конкретна аптека в нейния град, в която има наличен Естрофем. В сайта им има и форма за контакт. Може да пробвате и да им пишете.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 06:41 от *Bobby*

# 659
Замениха ми го с климара
Благодаря ви за отговорите

Общи условия

Активация на акаунт