Мечта за бебе при липса на партньор и любов

• 11 218
  • 359
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз съм привърженик на първоначалното привличане. Имаше един, преди мъжа ми, ами какво ли не правеше човека за мен, ама на мен ми се струваше смотано и блудкаво.

# 166
  • Столичанин ама не в повече :D
Ахааа... Thinking Искаш гръмотевица да те тресне и/или веднага да скочите в леглото, инак не е истинско.
Не мога да се съглася с последното. При мен например такива неща да се занимавам с непознати (какви сте, ако току-що сте се запознали?) няма. Привличането се появява с опознаването на насрещния. Може при други жени да не е така, но едва ли всички са привърженички на теорията за моменталното привличане.
По-скоро търсиш в групата на по-освободените жени, смятайки, че те са тези, дето те смятат за най-специален. А вероятно те просто така си процедират с мъжете, по принцип.
Да, но при вас съществува едно определено действие наречено френдзонване, и когато няколко месеца, дори година си влагал вниманието си само към едно момиче, като в това време дори и да се появи друга не я отразяваш (защото така правим добрите момчета Innocent ) и накрая като се обърне и ти каже https://www.youtube.com/watch?v=ezVib_giTFo&t=98s ти иде да се метнеш от моста на влюбените Laughing
Аз не търся в ничия група просто споделям какво ми се е случвало в живота, а може и да е така както казваш, за съжаление не чета женски мисли Blush .

# 167
  • София
Джерами ми е някак розово- нафталинен, останалите с крайните ограничения - блудкави.

И едните и другите живота може да ги завърти одма.
Взор трябва, любопитсво и приемане.

# 168
Не знам какво по-различно може да се случи след "месеци, дори година"...? Очевидно, ако е имало интерес от другата страна, нещата са щели да се случат за толкова време. Неприятно е, но човек, който не си е държал главата заровена в пясъка, е нямало да бъде изненадан, че е във френдзоната.

# 169
  • Столичанин ама не в повече :D
Джерами ми е някак розово- нафталинен, останалите с крайните ограничения - блудкави.

И едните и другите живота може да ги завърти одма.
Взор трябва, любопитсво и приемане.
Тц тц тц, като се има предвид, че това е един от любимите ми филми (и особено тази сцена, дето съм я гледал двуцифрено число пъти https://www.youtube.com/watch?v=rEWaqUVac3M ) явно ставаш за менталист. Sweat Smile

# 170
Вероятно ще ти се струва все по-малко абсурдна мисълта, ако си на 40+ без партньор, и вече с доза отчаяние и паника. Малко емпатия се иска, за да си го представиш.
В този случай емпатия ще е нужна най-вече на детето, което е родено, за да запълни нечии липси.

# 171
  • София
Oh, old glamour boy ♥

# 172

Да, но при вас съществува едно определено действие наречено френдзонване, и когато няколко месеца, дори година си влагал вниманието си само към едно момиче, като в това време дори и да се появи друга не я отразяваш (защото така правим добрите момчета Innocent ) и накрая като се обърне и ти каже https://www.youtube.com/watch?v=ezVib_giTFo&t=98s ти иде да се метнеш от моста на влюбените Laughing
Аз не търся в ничия група просто споделям какво ми се е случвало в живота, а може и да е така както казваш, за съжаление не чета женски мисли Blush .
Голяма грешка да се поставиш в такава ситуация за толкова дълго време, да тичаш цяла година подир някоя и да го раздаваш доброто момче. Резултата е гарантиран, и той не е в твоя полза. На 20 може и да ти се случи нещо подобно, ама по-нататък бързо усещаш кога ще има развитие или няма. За тва действаш бързо, ако стане, стане, ако не- не.

# 173
Относно това, което казваш, че хората на 35+ (основно мъже) не искат да се обвързват трайно, трудно ми е да повярвам, че това е представителна извадка. Те обвързаните рядко ще са в такива сайтове. А на 35+ повечето хора около мен са във връзки.
Идея си нямаш колко женени, сгодени, обвързани, с деца мъже на всякаква възраст са по тия сайтове и апове в търсене на неангажиращ секс, валидиране, бягство от оная чума, от децата, от...
Извън тях пък е пълно с мъже, които абсолютно си вярват, че ще са чудесни бащи... някой ден. И така си сменят гадженцата и все нещо не достига на поредната, за да ù направят дете.
Повтарям се, но при жените е свръхрядко изключение да не иска деца, а при мъжете е рядкост да иска (не свръх, но достатъчно) - тъй чекойто мъж не е поискал дете, той не е хванал някоя да му роди наследник.

# 174
Вероятно ще ти се струва все по-малко абсурдна мисълта, ако си на 40+ без партньор, и вече с доза отчаяние и паника. Малко емпатия се иска, за да си го представиш.
В този случай емпатия ще е нужна най-вече на детето, което е родено, за да запълни нечии липси.

Сещам се за две подходящи поговорки в отговор - "На чужд гръб и сто тояги са малко", както и "Ситият на гладния не вярва".

# 175
Относно това, което казваш, че хората на 35+ (основно мъже) не искат да се обвързват трайно, трудно ми е да повярвам, че това е представителна извадка. Те обвързаните рядко ще са в такива сайтове. А на 35+ повечето хора около мен са във връзки.
Идея си нямаш колко женени, сгодени, обвързани, с деца мъже на всякаква възраст са по тия сайтове и апове в търсене на неангажиращ секс, валидиране, бягство от оная чума, от децата, от...
Извън тях пък е пълно с мъже, които абсолютно си вярват, че ще са чудесни бащи... някой ден. И така си сменят гадженцата и все нещо не достига на поредната, за да ù направят дете.
Повтарям се, но при жените е свръхрядко изключение да не иска деца, а при мъжете е рядкост да иска (не свръх, но достатъчно) - тъй чекойто мъж не е поискал дете, той не е хванал някоя да му роди наследник.

За тия, които търсят нещо неангажиращо, съгласна съм. Има много, имало ги е и преди сайтове и апове да съществуват.

Иначе половете подхождат различно. Жените като цяло искат деца и семейство, искат да бъдат изначално майки.
Мъжете не искат толкова неистово да са бащи, при тях сякаш идва като срещнат Жената и осъзнаят, че това е Тя.

Моето мнение е, че в днешно време хората са просто с по-различно мислене и не бързат. Аз на 25 примерно не съм мислела за деца, приятелките ми също. Не сме имали бременна колежка в курса, докато следвах бакалавър. Някак ни се живее по-младежки до по-късна възраст. Нормално е и за двата пола.

Понякога като чета тук имам усещането, че това няма нищо общо с живия живот. Тук всяка иска да е майка, всяка е голяма домакиня, сериозна работна жена. А като изляза вечер из града, вляза в Петък или Кева и сякаш съвсем различни хора виждам, които гледат по-широко на живота.

# 176
Наистина не виждам как едното пречи на другото, освен ако човекът просто не иска другото...или го иска, ама го е срам.
Еднакво ненормално е животът ти да е ограничен до пюретата, сармите и 'важните неща' и да е ограничен до поредната вечер в шукаритетно заведение за интелектуалци. Все е ограничение и, без извинение, все си плитък, какво значение има в кой аспект точно?

# 177
И аз не виждам как едното пречи на другото? Хората като отидат в заведение, отиват за да разпуснат, да се позабавляват, а не да говорят за репродуктивни проблеми и решения/желания. Предполагам тази част от тях остава по-скрита, защото е лична, не е за пред знайни и незнайни посетители в кръчмето.

# 178
Дали мъжете искат дете- ми повечето ми набори си имат, по-скоро са изключение ергените. Не съм забелязал да е масово, стари ергени е имало и при предишните поколения, не е нещо ново.
Също не е лошо да се има предвид и друго- не искам дете по принцип и не искам дете от теб (не визирам някой конкретно, да няма пак подскочили) са две много, ама много различни неща.
Щото четем по темите какви изисквания и очаквания има към мъжете, пък какви сметки се водят да не се мине някой с някоя измита чиния в повече, и нормално да няма много напиращи при тва положение. Щото далече по лесно е да си я караш на неангажиращи отношения, правиш си кефа и като нарастнат претенциите и очакванията, минаваш на следващата. Просто наблюдение, не съм го измислил аз тва.

# 179
Да, де. Като нараснат претенциите, сменя със следващата, която няма претенции. За него не говори добре, не за претенциозната.
За жена, която очевидно е здрава психически и физически, няма значение дали Х не иска точно с нея брак и дете, или не иска по принцип. Резултатът за жената е един и същ - няма брак и дете. Което прави конкретно Х малоценна стока за нея.

Общи условия

Активация на акаунт