Пъзели 43

• 25 070
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Отивам да зяпам промоцията. Пред заплата съм.

За най-най не мога да кажа, но ето един от най-лесните и един от най-трудните, които са ми минавали през ръцете. Фалконът беше за едно следобедно кафе, а черния Шмид направо ме съсипа.

# 226
  • София, България
HighSpeed, просто мога да си представя що за мъка е този черният!

Аз пак ще купувам бутилки за редене, а най-смешното е, че изобщо не пия алкохол. Joy

Намалението е страхотно, просто се чудя къде да гледам! Най-накрая са намалили и пикапите и модерните къщи на Кобъл и една панорама на Мастър, която чакам да намалят пак от една година.

# 227
Намалението е страхотно, просто се чудя къде да гледам!
Ох, ако беше замълчала само Joy

Сутринта като станах прочетох за намалението от Neita, отворих сайта, сортирах по най-намалени, имаше симпатични, но като цяло ми изглеждаха същите като предишната промоция повечето. И си викам ще издържа. Затворих и нямах намерение да влизам да гледам изобщо. Докато не прочетох Мона Лиза. И тогава направих голямата грешка - реших да отворя списъка с любими. Ами то почти всичко намалено, даже намерих някои налични, които бяха отдавна изчерпани. Нахвърлих каквото ми хареса и хоп, 350 лв. Сега се чудя какво да махна. Но колкото и да махна те пак остават много Disappointed
Дори и да поръчам те пак ще ми дадат безплатна доставка с техния куриер, което означава, че трябва да ги пусна до офиса ми, а вече ме е срам от колегите, всяка седмица ме гледат как мъкна кашони Persevere

# 228
Аз се оплаквам, че намалението е много добро и напълних количката:(

# 229
  • София
Аз още не съм влязла да гледам намалението, ноооооо.....
Бебетата на Ан Гедис са страхотни, аз имах сигурно 20-30 и са вече с нов собственик. Имам само в една метална кутия два, които чакат по добри времена Simple Smile

# 230
  • София
В моите Любими има само няколко с добро намаление, останалото е с 20-30% (не че е зле). Промоцията е до 5 август и смятам да изчакам малко за пъзелите, които предполагам, че няма да се изчерпят; имам си теория, че Озон като пуснат намаление, все от някоя марка зареждат и някой-друг нов пъзел. Ще гледам сега да поръчам скромно, да може ако заредят нещо ново, после да поръчам пак. Ама как ми се нареждат нещата - вчера продадох 4 пъзела и махнах от Количка няколко все още намалени от предната промоция - отказах се, че нали взех двата пътуващи и един чуден Равенсбургер от Neita... И хоп, днес намалаение! Сега ще погледна извън Любими какво ще ми намигне от сайта Simple Smile
А ММ вече не може да мрънка за пъзели - рязко ме изравни в разходите за хоби неща и сега мога да пъзелокупувам на воля, няма как гък да ми каже Grinning

# 231
  • София, България
Направо не знам как ще поръчам под 200 лева, какво ли не ми харесва, точно като луд с картечница съм.

# 232
Най-трудният ми пъзел със сиугрност е 13-хилядника, а най-лесни кръглите на Равенсбургер, но ми се струва по-коректно да сравняваме по 1000 части.
За най-труден аз съм го казвала мисля, но беше Черно и бяло и то защото реших да го редя без да гледам картината. Убийствено трудно ми беше тогава напредвах мнооого бавно.

2-ро място давам на
Скрит текст:
това шарено Бъфало, което сигурно не изглежа много труно, но доста ме поизмъчи реално. Аз и от самото качество не бях доволна, което също влошаваше нещата. 

За най-лесен може би този

2-ро място
Скрит текст:

# 233
  • София, България
Бухтичка, много съм доволна от твоите най-лесни, защото ми предстоят!

# 234
  • Варна
Намятала съм в количката и ще почакат другия понеделник, когато ще взема заплата. Но трябва да понамаля малко, сложила съм таван 100 кинта и ще трябва да се събера в тях. Предстои ми мотосъбор и там ще изхвърчат пари като за 10 пъзела. Ега ти цените на бензина...

# 235
  • Русе
Направо не знам как ще поръчам под 200 лева, какво ли не ми харесва, точно като луд с картечница съм.
Най-точното описание и на моето състояния в момента Rolling Eyes Ще споделя по-късно на какво съм се спряла,но до 05.08 кой знае....със сигурност няма да се размине с една поръчка

# 236
Мислех си, че като поръчам ще мирясам, ама не! Хрумна ми да разгледам пъзелите от 500 части. След нареждането на Цветните отражения установих, че възможността да наредя пъзел с едно сядане, вместо да го размотавам с дни много ми харесва. С 1000 части ми е невъзможно и си викам, айде ще взема един-два по-евтинички, че като изпадна в настроението за "нещо бързичко" да си имам. И познайте - 21 пъзела от 500 части в любими! Weary И сега направо се чудя какво да правя! Sweat Единственият начин, който виждам е да не влизам нито тук, нито в озон до 5 август  Sweat Smile

# 237
  • София, България
Най-точното описание и на моето състояния в момента Rolling Eyes Ще споделя по-късно на какво съм се спряла,но до 05.08 кой знае....със сигурност няма да се размине с една поръчка

Боже, до 5/08, ще фалирам.

Neita, Neita ... Joy

# 238
  • гр.София
Ееее, тези от Озон нямат милост Joy Всяка седмица се виждам с момчето, което доставя за нашия район, станахме си близки вече. И сега гледам, че в кошницата имам неустоими намаления с 40% и нагоре за някои пъзели, но ще почакат за след морето (ако останат пари Joy)

# 239
  • София
Ама пускайте кой какво е харесал да не се дублираме и после да въртим. Хем повече разнообразие, хем да оптимизираме разходите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт