Подготовка за малкия човек - тема 19

• 36 329
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, как се закрепва твърдия повивалник за дървена кошара или как стои върху скрин без да се пързаля?

# 721
Моят дойде с крачета, които не бяха монтирани. Идеята е повивалника да се сложи върху кошарата, да се премери и да се фиксират крачетата така, че да го държат стабилно. Поставят се на дъното на повивалника зад решетката на кошарата от четирите страни и играят ролята на стопер. Така той не мърда напред-назад, а само на ляво и дясно (като в релси). В нашият случай страницата на кошарата е по-висока от решетките и тя го стопира от ляво и единствено може да мръдне на дясно. Не знам дали го обясних достатъчно добре. Доста е стабилен, абсурд да падне или да се преобърне по някакъв начин.
Иначе този от снимката е с някаква приставка отдолу, която се фиксира за кошарата по друг начин, но не съм виждала на живо такъв.

# 722
Никол, сега успявам да премеря ваничката. Размерите й са 50 на 90, като това са външните, най-крайни размери. Честно казано, сега като я гледам вкъщи ми изглежда голяма. Sweat Smile В магазина пространството е голямо и не изглеждаше толкова голяма. Общо взето в нея спокойно може да се побере нормална възглавница, така ще си я представиш най-добре. Все пак мисля, че ще е удобна и като порасне детето. Аз имам къде да я складирам в апартамента, но моят съвет е да идете на място и да ги видите, за да си прецените пространството вкъщи. В Хиполенд Младост имаше само тази и една на Лорели изложени със стойки. Харесай си няколко от интернет и се обади да питаш къде ги има налични, за да ги видиш. Wink

РЕДАКТИРАМ СЕ: Пропуснах да кажа, че купихме мрежичка за ванта. От прочетеното тук във форума разбрах, че бебенцата се хлъзгат на тези анатомични стойки и е по-лесно с мрежичка. Това купихме:
https://www.hippoland.net/sevi-baby-mrezha-za-vana-03

Никол, ние за същите пари вчера купихме тази:
https://www.hippoland.net/chipolino-komplekt-vana-sas-stoyka-ter … -moka-vkve00214mo
Тази, която си избрала ми се струва мъничка, но на мен ще ми е първо бебе, така че виж и други мнения. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Благодаря! Знаеш ли колко е дълга ваната, че не откривам в сайта?

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 17:57 от SunLove

# 723
Момичета, виждали ли сте в някой физически магазин тази кошара, защото съм я харесала, но искам да я видя наживо, понеже днес се разочаровах доста от някои неща, които бях харесала онлайн и видях в магазина … не беше както си ги представях. А днес ходихме и във Вис Виталис и в Рая тойс и я нямаха.

# 724
Момичета, виждали ли сте в някой физически магазин тази кошара, защото съм я харесала, но искам да я видя наживо, понеже днес се разочаровах доста от някои неща, които бях харесала онлайн и видях в магазина … не беше както си ги представях. А днес ходихме и във Вис Виталис и в Рая тойс и я нямаха.
В Хиполенд. Звъннете да питате имат ли мостра в магазин, който ви е удобен.

# 725
В Хиполенд. Звъннете да питате имат ли мостра в магазин, който ви е удобен.

Много благодаря ❤

# 726
Има я и в Айко. Ние купихме една такава за едната баба и втора същата за в другата баба. Много ни допадна, препоръчвам. Ние избирахме много време такива сгъваеми кошари, но накрая се спряхме на тази.

# 727
Здравейте, момичета. По повод тези сгъваеми кошари, купувате ли матраци за тях и можете ли да препоръчате добър сгъваем матрак за пътуване, или по-добре да не се купуват такива тънки?

# 728
Здравейте, момичета. По повод тези сгъваеми кошари, купувате ли матраци за тях и можете ли да препоръчате добър сгъваем матрак за пътуване, или по-добре да не се купуват такива тънки?
Ползвам матрак, всеки един матрак 60/120 или 70/140 (зависи от размера на кошарата) пасва идеално.
Не ползвам сгъваем матрак, а стандатен, който избрах от Айко.

# 729
Аз ползвам отделен. За сега тези сгаваемите не ми харесват .. та взех нормален просто малко по тънък (основния е 12см, а този мисля 6-8см не помня) Те имат една подложка .. ама аз не бих оставила бебето да спи на нея, защото самата аз не бих легнала на такова нещо.

# 730
Като пътувате пак ли носите и нормалния матрак?
Ииии турбо тъп въпрос - матрака трябва ли да мине някакво почистване преди малкия човек да се прибере вкъщи и да се остави на него?

# 731
  • Германия
Имах такава сгъваема кошара, дъщеря ми спеше в нея повече от половин година. Бях взела сгъваем матрак, спеше си чудесно на него

# 732
Никога не съм носила нито матрак, нито кошара. Върнахме се от почивка преди 2 седмици, там спа на кошара осигурена от хотела.
Повечето матраци си имат цип, калъфа се сваля и пере. Дори и да не е с перяем калъф, бебето спи върху чаршаф, не директно върху матрака. Моето освен чаршаф, има и протектор под него. Тоест и чаршафа и протектора за изпрани, до матрака реално не се докосва.

# 733
За в бабата е матрака реално та не съм взимала. Сега отиваме на море и ще го взема защото сме на място което няма кошара, а да спи м/у нас с таткото не искам. Вече е голяма върти се опасна е и ще спи на долното ниво на кошарата. Та ще взема и матрака с нас, няма начин.
Аз изпрах проректора на матрака и както каза Радева чаршафа.

# 734
  • София
Утре заминаваме и му купих тънък матрак (6 см) специално за пътуването.
Матрака му в къщи не е третиран с нищо. Има протектор, отгоре чаршаф.

Общи условия

Активация на акаунт