Седмокласници 2022/2023 - Тема 1

• 56 381
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Нашият е учител по Химия, вашата по Биология. Мисля, че е споменал, че ще бъдат заедно в 7 клас. Разкошен е той. Толкова много учат и им дава.

# 316
Леле, много сте изписали и нямам време да чета. Ще публикувам в пощата онлайн христоматията на една от школите в София, за която имам безплатен достъп до 15 септември. Ако някой има интерес може да я види.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 20:46 от damascena

# 317
Всъщност кой раздава паролата за пощата?

# 318
  • София
Обикновено предишният набор предават на човека, който пуска темите и той предава на пишещите в нея. При предишния ми седмокласник също условието за получаване на достъп беше потребителят да е писал в 3 поредни теми.

# 319
Може да е по приятелска линия, може да е от дете от предходен набор - аз например затова я имам. Simple Smile Но и на мен  ми се струва, че най-добре, който пуска темите, да разполага с паролата и да следи на кого да се даде, когато се реши при какви условия, разбира се.
Всъщност кой раздава паролата за пощата?

# 320
Аз имам една парола от времето на набор 2005, дали е същата или има промени? Получила съм я 2018 година Simple Smile
P.S. в mail.bg ли е или в друга поща?

# 321
  • вече Пловдив
И аз искам паролата за пощата.Blush

# 322
Дидева, имате пленителен аватар!
Благодарение на карнавала в един любим град близо до географския център на България.  Смятам, че има тайнствена кармична връзка със седмокласната епопея. Joy

# 323

Да сменя темата и да попитам, това помагало дали ще е от полза според вас?

Колкото до групата във фейсбук, честно казано не видях нищо полезно в нея, напуснах я. Ако все пак някой направи бих се присъединила.

# 324
  • у дома
Мен ме човърка едно нещо и не мога да си отговоря.Ако в началото на година има пробни, те какъв материал ще включват,като не е взет за 7 клас.Някой спомена че през цялата година има пробни по фирмите.
Пробните изпити по школите започват в края на февруари, началото на март. По ранни поне аз не знам да правят. Обикновено в тях не се включва материал за еднакви триъгълници (за тези по математика), за БЕЛ нямам спомен кой материал не влизаше.
ПИ има още ноември-сигурна съм-мързи ме да ровя,но знам,че има.

# 325
Госпожата го беше споменала, но аз предпочитам да учат от нейните книжки и учебника, защото се претрупват с информация.Всеки си има свои изисквания за теза.

# 326
  • ВАРНА

Да сменя темата и да попитам, това помагало дали ще е от полза според вас?

Колкото до групата във фейсбук, честно казано не видях нищо полезно в нея, напуснах я. Ако все пак някой направи бих се присъединила.

Според мен - не.
Купих същото за шести клас. Дъщеря ми не го отвори изобщо. Но тя има разкошна учителка по БЕЛ, която я научи да пише тези. Единственото, за което използвах въпросното помагало преди време, беше да чета разбъркано цитати, които са в него на дъщеря ми и тя да каже от кое произведение са.

# 327
  • София
Моят хубавец не е отворил нищо свързано с училище цяло лято. Съвсем в началото прочете някои разкази/стихотворения и после мина във ваканционен режим. Ако не друго, то поне разпуска качествено Joy

От училището вече пуснаха списъка с помагалата, но ще изчакам алеята на книгата, за да ги взема.

Парола за пощата и аз искам, когато ни я предадат от предходния набор.

# 328
  • Някъде там...
Колко сте изписали само! Flushed
Аз се наслаждавам на последните спокойни ваканционни дни, макар че взе да ме присвива под лъжичката. Решила съм, че ще му мисля от септември.
Моите я карат лежерно, решават чат пат по някоя задача или тест по бел, тъкмо ще са в час за входните нива. Домашните са готови, книгите са прочетени, поне по техни думи. Ще ги накарам да прочетат христоматията за 7 клас няколко пъти, там са само важните откъси. Карам ги да си запишат някъде какво ги затруднява, за какво ще имат нужда от допълнителна помощ. Определено има пропуски за наваксване. С това онлайн обучение беше такова препускане, че част от материала си остана незатвърден.
Курсът по БЕЛ би трябвало да започне около 10/09.

# 329
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Пощата си е тази същата старата. За съжаление и ние с по-големи деца  открихме, че има трити работи и от там. Ще се опитам да възстановя някои от тях, но може би другата седмица.
Във ФБ групата има всичко което има и във пощата. Просто човек трябва да се разрови в споделените файлове. Аз съм използвала единствено тестовете за входни нива. Така и не намерих време да давам ПИ на младежа.

Общи условия

Активация на акаунт