Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако бебето ми е неспокойно и плаче често в горещините?
Какви са причините за честите събуждания на бебетата и как да се справим с това?
Какви са причините за дърпането от гърда и как да се справя с това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако бебето ми е неспокойно и плаче често в горещините?
-
Какви са причините за честите събуждания на бебетата и как да се справим с това?
-
Какви са причините за дърпането от гърда и как да се справя с това?
-
Как да се справя с честите събуждания на бебето и нервността му?
-
Как да се справя с промяна на цвета на изпражненията при кърмаче?

Имаше барбарон, като почна да прави тези клатушкания му го бях взела, но реално нямаше смисъл от него, защото те не се сгъват в колената като възрастни да седнат първоначално. Сега й е много рано, но я оставям на най-легналото положение на столчето за хранене само докато яде, просто защото няма как иначе да я нахраня. Но е малка, свлича се. Сега за морето ще сменим легналия кош със седалката, за да не мъкнем легналия, но и в седалката пак ще е на легналото положение. Ще го поизправя като видя, че вече е по-стабилна и прави някакви опити поне да е на 4 крака или за сядане, но засега сме далеч оттам. Или поне към 7-я месец да стане.