КАУФЛАНД - тема 59

• 62 220
  • 897
  •   1
Отговори
# 585
Каните Акваефект добри ли са (спрямо Аквафор)?

не знам по какъв критерий се гледа, но само Акваефект сме имали до сега (от 4-5 години)

# 586
  • в сърцата на децата <3
Нямаше сметанки при нас. За сметка на това ударих четири туикса кингсайз по 89 стотинки и от бананите на 1.79. Ограничих се до това, че едва се прибрах - тук съм пешОходец 😁 Имаше много пастети от риба тон, кучешки "кокали" от сушена свинска кожа, лакомства/наградки за кучета и котки, паучове за котки, вина различни видове.
И нещо странично
Скрит текст:
Струва ми се, че консервираните храни са се качили неимоверно. До преди 2-3 седмици цената беше значително по-ниска, горе-долу наполовина...

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 13:34 от snow_angel

# 587
Дама Трефа,мерси,забърках и аз току що. Дано ни хареса.
За цените-всичко се е качило. Гледам лазанята К,преди на промо беше 5,99. Сега е 7,99 промо и 9,99 реална цена. Ние я харесваме и купуваме редовно,но си е доста повишението.

# 588
То някой купува ли ги тези буркани с месо. Много пари са това.

# 589
И аз все това се чудя,понеже си правя и стават супер лесно  ми е странно кой дава толкова пари. Мъжа ми много обича такова месо и често правя по 4 буркана,че толкова ми се събират в тенджерата и като ударя чертата цената на 4 бр излиза колкото 1 от магазина

# 590
Аз по-скоро не мога да си представя да купя консервирано месо. Никога не съм виждала тези буркани в Кауфланд.

# 591
Соул, не знам какви са критериите за по-добра филтрираща кана...Тя каната си е просто един пластмасов съд, филтрирането се дължи на използваните филтри.🙂 Имахме Акваефект, после купихме Аквафор (малко по-голяма беше, но капакът на нашия модел беше с нещо като решетка- взехме я, защото беше на -50% и с 3 филтъра в комплекта). Изпуснах я и се зарадвах, честно казано.😆 Имат и модели с нормален плътен капак, но струват повече обикновено. После си купихме пак като първата кана, не съм сигурна на кутията Акваефект или Аквафор пише, но този модел е абсотно еднакъв на вид и от двете марки (даже си помислих, че просто вече Акваефект ще ги предлагат с марката Аквафор...). Най-старата ни кана Акваефект си я държим за резервна, има тук-там варовик и малко чукнато по пластмасата...Като състав, пластмасовите кани мисля, че все са без бисфенол А...
Snow, при нас сметанките стояха на палет в близост до сметаните, меката UHT и т.н., както и точно на рафта над единичните сметани от 1,69 лв. Сега явно количествата намаляват и са само на рафта, няма на палет. При нас не са сложени в зоната с оранжеви етикети, мисля, че ще успеят да ги продадат. Но май още се водят безлактозни при нас...😆

# 592
  • София
И аз все това се чудя,понеже си правя и стават супер лесно  ми е странно кой дава толкова пари. Мъжа ми много обича такова месо и често правя по 4 буркана,че толкова ми се събират в тенджерата и като ударя чертата цената на 4 бр излиза колкото 1 от магазина

Може ли рецепта как се прави такова месо?
Благодаря предварително.

# 593
Едно време, като нямаше фризери, хората така си съхраняваха месото, сварено в буркани.
Но това е страшно скъпо.

# 594
Дева, мисля, че прахосмукачката от другата седмица е Ровус, а не "форумната любимка" (любимка за някои, а за други- не, като с всеки продукт май).🙂

# 595
Аз също съм виждала тези буркани във филиала, но никой не купува. Хванали са прах даже отгоре по капачките.

# 596
Така са с по-автентичен вид- като отлежало и скъпо червено вино...😆

# 597
Дева, мисля, че прахосмукачката от другата седмица е Ровус, а не "форумната любимка" (любимка за някои, а за други- не, като с всеки продукт май).🙂

Така ли? На мен ми се стори, че е Айко. Може да греша, Долче. Simple Smile

# 598
За каните имам предвид дали водата е еднакво хубава след филтриране, дали качеството на пластмасата е еднакво и т.н. Като човек ползва каната и забелязва разни неща.

# 599
Дева, те са доста подобни двете прахосмукачки.🙂
Филтърът пречиства водата, Соул. Ние сме с Аквафор (такива имаше на промоция, когато купувахме последния път). Не виждам разлики нито в каните, нито във филтрите (просто по едно време трудно намирахме филтри Акваефект и минахме на Аквафор филтри).
Още не съм се престрашила да използвам новите каси на самообслужване. Трябва да е някой път, когато имам 2-3 неща купени, че сигурно първия път ще съм по-бавна...😄

Общи условия

Активация на акаунт