91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 9

• 70 586
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, опитвам се да открия телефон за връзка с госпожа Христемова по български език. Моля ми изпратете на лични!

# 616
  • София
Привет, момичета. Минавам, за да споделя за заинтересуваните, че пълзи "мълва" за родителска среща от 19.30  тази вечер за 11 клас, ДСД. Двама учители са споменали вчера (не и класният ръководител, защо да го прави...). На сайта търсих инфо за линк, но нямах късмет Close .

# 617
  • На планетата Земя
Това е информацията, която имам от Школо. Нашият клас няма да има родителска, решили са, че няма за какво да се виждаме.

# 618
  • София
Родителската среща на лайстунг класовете беше миналата седмица

# 619
Нашият клас получи съобщение в Школо още миналата седмица. Неприятно е да разбереш в последния момент.

# 620
  • София
Класната на сина ми - 12Е - казала, че на родителската среща щели да обясняват главно за матурите. И не е задължително да се присъства. Аз мисля да пропусна. На дъщеря ми ще отида утре.

# 621
Добро утро!
Отново " Немската търси таланти"! Целта е благотворителна и мероприятието е
организирано от " Интеракт клуб" към 91 НЕГ - клуба с благотворителна дейност към Немската гимназия. Децата са подготвили благотворително събитие и  спешно трябва да разпродадат билетите си. То ще се проведе на 7 май от 18 часа в клуб " Микстейп 5". Набраните средства ще бъдат в помощ за лечение на дъщерята на госпожа Силвия Киневска,
 преподавател по ФВС в 20 ОУ. Детето е с лимфом на Ходжкин. Госпожа Киневска е била и още е треньор по лека атлетика и на много ученици от  91 НЕГ. Част от сумата ще бъде за подпомагане на бездомни хора,срещи и разговори с тях, и материална подкрепа- дрехи и храна.
Нека бъдем съпричастни и добри! Хайде заедно да открием Талантите на Немската!
https://m.facebook.com/events/s/%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%81%D0%BA%D … 0Ws5y7S4CFVieF3Xl

# 622
Добро утро!
Отново " Немската търси таланти"! Целта е благотворителна и мероприятието е
организирано от " Интеракт клуб" към 91 НЕГ - клуба с благотворителна дейност към Немската гимназия. Децата са подготвили благотворително събитие и  спешно трябва да разпродадат билетите си. То ще се проведе на 7 май от 18 часа в клуб " Микстейп 5". Набраните средства ще бъдат в помощ за лечение на дъщерята на госпожа Силвия Киневска,
 преподавател по ФВС в 20 ОУ. Детето е с лимфом на Ходжкин. Госпожа Киневска е била и още е треньор по лека атлетика и на много ученици от  91 НЕГ. Част от сумата ще бъде за подпомагане на бездомни хора,срещи и разговори с тях, и материална подкрепа- дрехи и храна.
Нека бъдем съпричастни и добри! Хайде заедно да открием Талантите на Немската!
https://m.facebook.com/events/s/%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%81%D0%BA%D … 0Ws5y7S4CFVieF3Xl
С удоволствие бихме пръсътвали по-голямата част от семейството, но сме извън София. Стискам палци на детенцето, искрено вярвам, че ще се оправи, защото аз самата минах по този път преди 15 години. Не е лесно, особено удара на такава новина с психиката, но лечението е успешно при над 90% от случаите. Вярвам, че ще се оправи!

# 623
  • На планетата Земя

Влизам да пожелая успех на всички ученици от немския отдел за първата им устна матура.

Да имат късмет, да им се паднат неща, които харесват,
да говорят спокойно и убедително, да вярват в себе си!

# 624
  • София
Успех на децата и от мен Simple Smile
mtz, на линия е девойката, нали? Heart Боец е, ще се справи! Simple Smile

# 625
  • На планетата Земя
mtz, моля те, пиши как сте! Стисвам силни палци и за вас!

# 626
  • София
Стискам силно палци!
Моля ви, споделете после информация как е минало, ако може!
Имам осмокласничка, която много се колебае дали да кандидатства за немския отдел именно заради матурите. Ще бъда много благодарна!

УСПЕХ!!!

# 627
  • София
Здравейте, синът ми се обади преди малко. Каза , че е 50:50 доволен от себе си, но той по принцип е перфекционист. Имал е 30 мин. При доктор Берендт. Един въпрос, който не е бил по литературно произведение. Една картинка за разсъждаване. Накрая един въпрос за влиянието на комуникационните средства в живота ни. Знам, че оценяват изказ, не е добре да заекваш или да бързаш и трябва да се вместиш в рамките на тези 30 мин, което според децата не е достатъчно. Ако разбера нещо конкретно ще допълвам.

Успех и късмет на всички и през следващите дни!

# 628
  • тук-там
Тръпнем всички! Отиде, Русалка. Дано има късмет. Стискам палци на децата!

# 629
  • София
Пожелавам успех , късмет и на добър час на 12-ти клас! Нека да са здрави и всеки да намери своето място в университетите и след това в живота! Не им беше лесно с Ковид, пропуснаха Austausch и 2 години от живота в училище, но пък научиха, че животът е шарен и не всичко върви по план.
Поздрави и на нас, че имахме сили да преминем с тях през трудности и радости.

Общи условия

Активация на акаунт